Widziałam, tylko Ty siedź na czterech literach jeszcze chwilkę Dzwonili w następny dzień po punkcji, a później w piąty jak już wiedzieli, że nie jest za dobrze. W szóstej dobie ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam.Nie cierpliwie czekam na talefon Chociaz juz wariuje KUPILAM DZISIAJ NOWE BUTY DO BIEGANIA No wlasnie a u ciebie kiedy dzwonili? Napisz mi bo kazdy mial iiaczej a mi sie ciagle wydaje ze dzwonili w trzeci dzien ze beda blastki Mialam sie ciebie pytac jak ty sobie dajesz rade w sklepie ...
Daje radę w pracy. Nie wiem czy to stres czy co, ale ostatnio mojej zastępczyni włożyłam swoje kluczyki do auta do jej kurtki, bo też była czarna W głowie mam kalafior jak nigdy
Wszystko towary przyjeżdżają na bieżąco w dużych ilościach. Stosujemy rękawiczki jednorazowe. Każdy pracownik dostaje wodę i płyn do dezynfekcji. Będą też pleksy osłaniające kasjerow. Także nas nie zostawili samopas. Nawet Wam nie napiszę jakie premie nam zaproponowali za narażanie naszego zdrowia, bo to aż wstyd... Mojego męża siostra w aptece do dnia dzisiejszego np nie miała nic! Sami pracownicy robili co mogli i organizowali rękawiczki i płyny na koszt własny.