reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie cierpliwie czekam na talefon ;) Chociaz juz wariuje ;) KUPILAM DZISIAJ NOWE BUTY DO BIEGANIA :p:p:p No wlasnie a u ciebie kiedy dzwonili? Napisz mi bo kazdy mial iiaczej a mi sie ciagle wydaje ze dzwonili w trzeci dzien ze beda blastki ;) Mialam sie ciebie pytac jak ty sobie dajesz rade w sklepie ...
Widziałam, tylko Ty siedź na czterech literach jeszcze chwilkę 🤦🏻‍♀️ Dzwonili w następny dzień po punkcji, a później w piąty jak już wiedzieli, że nie jest za dobrze. W szóstej dobie ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam.
Daje radę w pracy. Nie wiem czy to stres czy co, ale ostatnio mojej zastępczyni włożyłam swoje kluczyki do auta do jej kurtki, bo też była czarna 🤦🏻‍♀️ W głowie mam kalafior jak nigdy 😁
Wszystko towary przyjeżdżają na bieżąco w dużych ilościach. Stosujemy rękawiczki jednorazowe. Każdy pracownik dostaje wodę i płyn do dezynfekcji. Będą też pleksy osłaniające kasjerow. Także nas nie zostawili samopas. Nawet Wam nie napiszę jakie premie nam zaproponowali za narażanie naszego zdrowia, bo to aż wstyd... Mojego męża siostra w aptece do dnia dzisiejszego np nie miała nic! Sami pracownicy robili co mogli i organizowali rękawiczki i płyny na koszt własny.

reklama
Ha. No wlasnie. Najważniejsze dla organizmu, i chodzi mi też o tycie, jest nie dopuszczenie do głodu. Wtedy odkłada to co nie powinien;) lepiej częściej A mniej ;) Ja lubię mielic;) są dni,ze nie mam w ogole apetytu i cały dzień potrafię zjeść prawie nic A są dni , kiedy zjem. Np mialam tak przed @. Teraz jednak inaczej do tego podchodzę bo wiem że mam pod sercem nowe życie. Nawet jak nie mam apetytu to wiem, ze coś zjeść musze:)
Ale to pieknie napisalas ;) Tz, z nowym zyciem bo cala rezta jak dla mnie jest do KUPY 😁😁😁

Echhh ciężko mi to jakoś wszystko przyswoić. Denerwuje się, że w piątek może okazać die tak jak piszesz :( ale tak jak dziewczyny piszą na to wpływu nie mam.
Tak, dokładnie. Nie masz na to wpływu niestety ☹️ Wiem co czujesz. Wiele z nas to przerabiało. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej ✊🏻 Tylko to faktycznie mały przyrost ☹️

No to wskazówki otrzymałaś co do telefonu, mam nadzieję że nic nie pominiesz[emoji12]
Kiedyś miałam zaje.. bisty zanik pamięci czy coś w tym stylu... Podjechałam autem do banku, zaparkowałam, zgasilam silnik i siedzę... Siedzę i patrzę się po wnętrzu auta i nie wiedziałam jak mam z niego wyjść, no totalna pustka w głowie, nie wiedziałam co mam zrobić. Dopiero po dłuższej chwili się ocknęłam i zczaiłam gdzie jest klamka [emoji33].
Zaznaczam że żadnych dragów nie bierę[emoji846]
U zesz ty to przeciez mogl byc jakis udar ;)

Mniam ale pysznosci ale dla mnie juz jest za slodko ;) Moj lukasz to je czasami taka chałke od Zoski oczywiscie ;) na to smaruje masełkiem, na to biały twarog tez od Zoski i na to czasami albo konfiture Zoskową albo jakis miod fleee bleee jak taki stary chlop sie tym zajada ;)
Ooooo tą chąłkę też bym wciągnęła 😍 ale okazjonalnie, codziennie to bym się porzygała ..

reklama
W której invicta się leczysz? Miałaś już rozpoczętą procedurę czy dopiero startowałaś?
Ja nie leczę się u nich :) Tylko przytoczyłam wypowiedź ze strony invicty lekarzowi, a do której invicty dzwoniła to nie wiem 🤷🏻‍♀️ Ja miałam druga stymulacje i transfer odroczony ze względu wysokiego estradiolu. A teraz na transfer lekarz się nie zgodził ☹️

Do góry