Liliana87
Fanka BB :)
Ja tez lubię bardzoAle zjadłabym placki ziemniaczane [emoji7] trzeba będzie coś ogarnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez lubię bardzoAle zjadłabym placki ziemniaczane [emoji7] trzeba będzie coś ogarnąć
Ja jak przeszłam na dietę IO to też wprowadziłam 3 posiłki i mi się to nie sprawdziło bo ja jem porcję jak kurczak. Nie potrafię zjeść dużej porcji i się nia najeść. Potem mam problemu z zoladkiem. Zjadam 4- 5 ale małych.No bardzo duzo ja jem trzy Fajnie masz ze tyle mozesz Zawsze sie staram zjesc cos fajnego na sniadanie, obaid zawsze na cieplo a na wieczor warzywka albo owoce Rzezc jasna zadarzaja sie odchyly od tego schematu ale nie za czesto Glodna nie chodze bo jem duzo a przerwy miedzy posilkami sa na tyle dlugo ze zawsze kolejny posilek mi sprawia duza przyjemnosc
Oj tak[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] dzieci sie tak otrafia chyba obsrac pi pachy co ? Na lezaka?
Tosty z masełkiem i dżemikiem (nie wystarczyło już dla mnie serka wiejskiego )A ty co tam sobie dzisiaj dobrego zjadlas ?
Ja dla mnie możesz iść Ja wczoraj byłam w paru sklepach jest u nas mniejszy ruch, ale bez przesadyA ja chce gulasz z żoładkami Myslicie ze bede mogla jutro wyjsc z domu do miesnego i czy wogole bedzie sens isci
Ha. No wlasnie. Najważniejsze dla organizmu, i chodzi mi też o tycie, jest nie dopuszczenie do głodu. Wtedy odkłada to co nie powinien lepiej częściej A mniej Ja lubię mielic są dni,ze nie mam w ogole apetytu i cały dzień potrafię zjeść prawie nic A są dni , kiedy zjem. Np mialam tak przed @. Teraz jednak inaczej do tego podchodzę bo wiem że mam pod sercem nowe życie. Nawet jak nie mam apetytu to wiem, ze coś zjeść muszeBazylka zaraz dołączy do naszego grona i będzie pisać to samo [emoji23][emoji23] ja jem bardzo dużo posiłków ale małych. Jak zjem dużo to jest duże prawdopodobieństwo na spotkanie z kibelkiem (niestety do górne, a nie dolne). Ja już miałam 5 posiłków [emoji23][emoji23][emoji23] a jeszcze z 2 na pewno przede mną [emoji56]
Oczywista dostaniesz te fuj żołądkiA ja chce gulasz z żoładkami Myslicie ze bede mogla jutro wyjsc z domu do miesnego i czy wogole bedzie sens isci
Juz wlasnie Wam sie pochwalilam☺ po badaniu chyba stres ze mnie zszedl i Dlatego dopiero teraz ☺@NadziejaJest czy Ty nie miałaś dziś mieć prenatalnych? Czy coś przeoczyłam? Chwal się tutaj dzieciątkiem
Dziewczyny moja pamiec znowu mnie nie zawiodła Juz teraz wszystko wiem pamietam ze jak do mnie zadzwonili to w tego dnia miala byc noc spadajacych gwiazd Poszukalam w necie i to bylo 28 lipca 2108
Noc spadajÄcych gwiazd 2018: deszcz Akwarydów 28 lipca
Noc spadajÄcych gwiazd i caÅkowite zaÄmienie KsiÄżyca - 27 i 28 lipca warto zadrzeÄ gÅowÄ i popatrzeÄ w niebo. Kiedy i jak podziwiaÄ deszcz Akwarydów?kobieta.gazeta.pl
Noc spadających gwiazd i całkowite zaćmienie Księżyca - 27 i 28 lipca warto zadrzeć głowę i popatrzeć w niebo. Kiedy i jak podziwiać deszcz Akwarydów?
ja mialam punkcje 26 lipca. Czyli to byla 3 doba włacznie z punkcja i wtedy z 5 komorek mialam 4 blastki i jedna 3 dniowa...
Czyli moga jutro zadzwonic... Tak sie boje i mowie Łukaszowi jak ja mam odebrac tel a on do mnie: normalnie dłonią i przyłożyc tel do ucha [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak jutro nie zadzwonia to bedzie stres ...