@bazylia128 widać, ze wracasz do formy bo humorek dopisuje
bardzo dobrze. Zbieraj kobieto siły, to jak wystrzelisz na transfer to tylko raz! I potem bedziesz biegała z wózkiem w tych swoich nowych, kosmicznych butach. U Was chyba rodzinne takie odpały, po narokozie popyskować czy glebę pocisnąć. Jak była na histeroskopii to przede mna babkę przywieźli z zabiegu i jak ja wzbudzili to do nich sapala, ze po co ja budzili, taki miala ale fajny,ze maz w domu sprzątał!!![emoji1787][emoji23]
@fredka84 Ty naprawdę jesteś ekspertka od tych wszystkich kwiatów i krzewów.. ja jak
@Smętna30.. kaktusy bym ususzyla.. ale przyznam się,że się starzeje.. kiedys w ogóle nie zwracalam uwagi na kwiaty, nawet jak mi marek kupował bukiet to się dałam,ze szkoda kasy no zdechna.. A teraz tak bardzo cierpię ,ze nie mogę wstawić tulipanów bo mi kot je.. w domu mam 3 zamikulkosy , nie trzeba ich czesto podlwewac ale kefir i tak z nimi robi porządki.. A chciałabym chociazbybjakies zioła w kuchni... na balkon zaraz wywale zeschniete z jesieni wrzosy i zasadzie bratki to chociaż jak zerknę z okna to będę kolor widziala.. balkon mam prawie cały dzień w cieniu wiec dupa.. ale jakoś szczypiorek czy sałatę to bym mogla miec.. No ale co jak mi siersciuch wszystko zjada..
@Smętna30 z tym ZUSEM to dla jakis dużych przedsiębiorców mega pomoc, nawet banki wprowadziły wakacje dla kredytów na 3 miesiace..ale kto wie jak to potem bedzie... jedna wielka niewiadoma. Masakra.
P.s moj koteł i moje zielsko
Zobacz załącznik 1093307