Ale po ciąży wszystko wróciło Ci do normy? Czy cukrzyca została?Mnie wysłał przy jednym przekroczeniu poprzednio, więc powinien to zrobić.
reklama
No to ja trzymam mocno kciuki za dwa kropki! [emoji173] w koncu los musi Ci to czekanie wynagrodzic!
To pewnie szybko doczekasz się malenstwa [emoji4] Tego życzę!!
Tak dwóch, bo jeden trochę słabszy i chce mu zwiększyć szanse, jak dwa zostaną to też super!
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ja w kwiaciarni też bym nie chciała bo takie cięte róże to mnie nie pociągają, dopiero takie na krzaczku to mega rozkosz dla oczu [emoji3590]. Ale bym chciała w jakiejś szkółce pracować, ale u mnie ni ma[emoji848]. Tylko tam to zarobki chyba gorsze [emoji849]Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie )).
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!
Waleczna36
Fanka BB :)
Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutkuKujawsko-pomorskie, Świecie kojarzysz? Taka mieścina nieduża ok 30 km od Bydgoszczy. Mieszczam w jeden z pipidów w powiecie świeckim. Mąż się śmieje że to zaścianek powiatu a Ty gdzie mieszkasz? Żebym wiedziała gdzie Cię szukać jak nie przyjedziesz
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania napewno trafimy na siebie
Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutku
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania napewno trafimy na siebie
Hahaha już Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami będę czekać z Picollo malinowym się urżniemy jak dzikie świnie od Poznania do mnie małe 3h samochodem bo komunikacja żadna do mnie nie sięga
bazylia128
Ja jak bym zaczela pomagac mezowi w pracy to ludzie mieli by niezle plany budowlne np komin na pol dachu zeby mikolaj sie mogl zmiescic dlatego nie dopuszcza mnie do swojego pokoju i nie moge tam nawet sprzatacNo my to takie papużki - nierozłączki ❤ remontowaliśmy poddasze też razem, ogrzewanie podłogowe sami kładliśmy i podłączaliśmy, wełnę, płyty, gładzie. U męża w pracy się dziwili, że podłogówke z żoną kładł. Uważam, że takie robienie wszystkiego razem wzmacnia związek
bazylia128
Brzuch boli ale juz mnie zaczyna nosic Kupilam a raczej Łukasz mi kupil nowe buty do biegania i juz nie moge sie ich doczekacNa poprawe humoru
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejszego kalendarza!
[emoji173][emoji173][emoji173]
Przynieście same pozytywne wiadomosci!
Bazylia jak sie czujesz dzisiaj?Zobacz załącznik 1093281
reklama
Waleczna36
To bedzie maly problem, ale czy to dla nas problem ?Hahaha już Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami będę czekać z Picollo malinowym się urżniemy jak dzikie świnie od Poznania do mnie małe 3h samochodem bo komunikacja żadna do mnie nie sięga
Nie mam prawka bo ile kroć podchodziłam to za przeproszeniem wymiotuję jak szalona, nawet czasem 30km nie mogę przejechać bo są awarie tabletki biorę ale po ni ch śpię hehe a na dłuższe drogi tabletki, poduszka i mnie nie ma
Taka że mną jest przygoda
Podziel się: