reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na poprawe humoru :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejszego kalendarza!
[emoji173][emoji173][emoji173]
Przynieście same pozytywne wiadomosci!
Bazylia jak sie czujesz dzisiaj?
Screenshot_20200318-084614_Facebook.jpeg

Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie ;))).
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ja w kwiaciarni też bym nie chciała bo takie cięte róże to mnie nie pociągają, dopiero takie na krzaczku to mega rozkosz dla oczu [emoji3590]. Ale bym chciała w jakiejś szkółce pracować, ale u mnie ni ma[emoji848]. Tylko tam to zarobki chyba gorsze [emoji849]

Kujawsko-pomorskie, Świecie kojarzysz? 😂 Taka mieścina nieduża ok 30 km od Bydgoszczy. Mieszczam w jeden z pipidów w powiecie świeckim. Mąż się śmieje że to zaścianek powiatu 😂 a Ty gdzie mieszkasz? Żebym wiedziała gdzie Cię szukać jak nie przyjedziesz 😂😂
🤣😂🤣 Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutku 😁
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania :) napewno trafimy na siebie ❤️😘

🤣😂🤣 Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutku 😁
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania :) napewno trafimy na siebie ❤️😘

Hahaha 😂 już Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami 😂😂😂😂 będę czekać z Picollo malinowym 😂 się urżniemy jak dzikie świnie 😂 od Poznania do mnie małe 3h samochodem 🤪 bo komunikacja żadna do mnie nie sięga 😂🤪

No my to takie papużki - nierozłączki ❤ remontowaliśmy poddasze też razem, ogrzewanie podłogowe sami kładliśmy i podłączaliśmy, wełnę, płyty, gładzie. U męża w pracy się dziwili, że podłogówke z żoną kładł. Uważam, że takie robienie wszystkiego razem wzmacnia związek 😊
Ja jak bym zaczela pomagac mezowi w pracy to ludzie mieli by niezle plany budowlne np komin na pol dachu zeby mikolaj sie mogl zmiescic ;) dlatego nie dopuszcza mnie do swojego pokoju i nie moge tam nawet sprzatac ;)

Na poprawe humoru :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejszego kalendarza!
[emoji173][emoji173][emoji173]
Przynieście same pozytywne wiadomosci!
Bazylia jak sie czujesz dzisiaj?Zobacz załącznik 1093281
Brzuch boli ale juz mnie zaczyna nosic ;) Kupilam a raczej Łukasz mi kupil nowe buty do biegania i juz nie moge sie ich doczekac ;)

reklama
Hahaha 😂 już Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami 😂😂😂😂 będę czekać z Picollo malinowym 😂 się urżniemy jak dzikie świnie 😂 od Poznania do mnie małe 3h samochodem 🤪 bo komunikacja żadna do mnie nie sięga 😂🤪
To bedzie maly problem, ale czy to dla nas problem ? 🤔
Nie mam prawka bo ile kroć podchodziłam to za przeproszeniem wymiotuję jak szalona, nawet czasem 30km nie mogę przejechać bo są awarie 😂 tabletki biorę ale po ni ch śpię hehe a na dłuższe drogi tabletki, poduszka i mnie nie ma 😉
Taka że mną jest przygoda :)

Do góry