reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na poprawe humoru :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejszego kalendarza!
[emoji173][emoji173][emoji173]
Przynieście same pozytywne wiadomosci!
Bazylia jak sie czujesz dzisiaj?
Screenshot_20200318-084614_Facebook.jpeg

Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie ;))).
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ja w kwiaciarni też bym nie chciała bo takie cięte róże to mnie nie pociągają, dopiero takie na krzaczku to mega rozkosz dla oczu [emoji3590]. Ale bym chciała w jakiejś szkółce pracować, ale u mnie ni ma[emoji848]. Tylko tam to zarobki chyba gorsze [emoji849]

Kujawsko-pomorskie, Świecie kojarzysz? 😂 Taka mieścina nieduża ok 30 km od Bydgoszczy. Mieszczam w jeden z pipidów w powiecie świeckim. Mąż się śmieje że to zaścianek powiatu 😂 a Ty gdzie mieszkasz? Żebym wiedziała gdzie Cię szukać jak nie przyjedziesz 😂😂
🤣😂🤣 Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutku 😁
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania :) napewno trafimy na siebie ❤️😘

🤣😂🤣 Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutku 😁
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania :) napewno trafimy na siebie ❤️😘

Hahaha 😂 już Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami 😂😂😂😂 będę czekać z Picollo malinowym 😂 się urżniemy jak dzikie świnie 😂 od Poznania do mnie małe 3h samochodem 🤪 bo komunikacja żadna do mnie nie sięga 😂🤪

No my to takie papużki - nierozłączki ❤ remontowaliśmy poddasze też razem, ogrzewanie podłogowe sami kładliśmy i podłączaliśmy, wełnę, płyty, gładzie. U męża w pracy się dziwili, że podłogówke z żoną kładł. Uważam, że takie robienie wszystkiego razem wzmacnia związek 😊
Ja jak bym zaczela pomagac mezowi w pracy to ludzie mieli by niezle plany budowlne np komin na pol dachu zeby mikolaj sie mogl zmiescic ;) dlatego nie dopuszcza mnie do swojego pokoju i nie moge tam nawet sprzatac ;)

Na poprawe humoru :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejszego kalendarza!
[emoji173][emoji173][emoji173]
Przynieście same pozytywne wiadomosci!
Bazylia jak sie czujesz dzisiaj?Zobacz załącznik 1093281
Brzuch boli ale juz mnie zaczyna nosic ;) Kupilam a raczej Łukasz mi kupil nowe buty do biegania i juz nie moge sie ich doczekac ;)

reklama
Hahaha 😂 już Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami 😂😂😂😂 będę czekać z Picollo malinowym 😂 się urżniemy jak dzikie świnie 😂 od Poznania do mnie małe 3h samochodem 🤪 bo komunikacja żadna do mnie nie sięga 😂🤪
To bedzie maly problem, ale czy to dla nas problem ? 🤔
Nie mam prawka bo ile kroć podchodziłam to za przeproszeniem wymiotuję jak szalona, nawet czasem 30km nie mogę przejechać bo są awarie 😂 tabletki biorę ale po ni ch śpię hehe a na dłuższe drogi tabletki, poduszka i mnie nie ma 😉
Taka że mną jest przygoda :)

Do góry