liju no to rzeczywiście jak armia super i AMH wysokie to mieliście duże szanse :-) U nas niestety wojowniki słabe, chociaż i tak sie teraz poprawiły, bo prawidłowych jest 7%, a w czerwcu prawidłowych było tylko 4%. Ja niestety mam torbiel, która się nie wchłonie. :/ Od czerwca(po laparo) mi się na jajniku odnowiła... ehhh ale Dr powiedziała, że jest mała i że nie będzie przeszkadzać :-) Wierzę jej
reklama
Anna Ty dzisiaj też masz stresujący dzień &&& za wysoką betę
Aduś tak bardzo bym chciała, żebyś mogła podzielić się z nami dobrymi wiadomościami. Tak bardzo Ci tutaj wszystkie kibicujemy i przeżywamy razem z Tobą! Życzę Ci kochana wszystkiego co najlepsze!!!
Domat jak się czujesz po transferze? Wypoczywasz? Jest to przykre, że zarodek nie przetrwał, ale musisz się skupić na tym, że w brzuszku masz swojego kochanego dzidziusia :-)
Aduś tak bardzo bym chciała, żebyś mogła podzielić się z nami dobrymi wiadomościami. Tak bardzo Ci tutaj wszystkie kibicujemy i przeżywamy razem z Tobą! Życzę Ci kochana wszystkiego co najlepsze!!!
Domat jak się czujesz po transferze? Wypoczywasz? Jest to przykre, że zarodek nie przetrwał, ale musisz się skupić na tym, że w brzuszku masz swojego kochanego dzidziusia :-)
madzialenak
mama na pełen etat
agapl, gotadora &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte za Wasze punkcje :-)
witajcie,
transfer miałam 26.01.2013 testuje w poniedziałek najblizszy
jednak cos w tym jest że człowiek wariuje
pisze do Was bo sie rozchorowałam- najpierw opryszczka 2 dni temu a teraz katar i cała noc mnie telepało.teperatura 36 i co najgorsze obudził mnie bol brzucha ktory teraz juz nie boli.
Boję sie strasznie ze to jzu koniec ( dodam ze siedze w domu od kilku dni i nie wychodze nigdzie i ciach ) dopadlo mnie
jak u was bylo?
mam dziwne wrazenie ze ten bol brzucha zasugerowal ze to wlasnie wtej chwili koniec
aaa i jeszcze jedno jak u was dawkuje sie luteine?? u mnie podnae byly blastusie
Scisma Was bardzo mocno
transfer miałam 26.01.2013 testuje w poniedziałek najblizszy
jednak cos w tym jest że człowiek wariuje
pisze do Was bo sie rozchorowałam- najpierw opryszczka 2 dni temu a teraz katar i cała noc mnie telepało.teperatura 36 i co najgorsze obudził mnie bol brzucha ktory teraz juz nie boli.
Boję sie strasznie ze to jzu koniec ( dodam ze siedze w domu od kilku dni i nie wychodze nigdzie i ciach ) dopadlo mnie
jak u was bylo?
mam dziwne wrazenie ze ten bol brzucha zasugerowal ze to wlasnie wtej chwili koniec
aaa i jeszcze jedno jak u was dawkuje sie luteine?? u mnie podnae byly blastusie
Scisma Was bardzo mocno
agapl, gotadora - &&&&&&&&&&&&&& za Wasz dzień!!!!
darii - Ja czuję się w miarę dobrze, brzuch mnie pobolewa, czasami jakiś skurcz ale mam tak od piątkowej punkcji. Biorę nos-pe. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony się cieszę i jestem pełna nadziei a z drugiej mam obawy, że zawiodę swoją rodzinę jeśli się nie uda. Wszyscy się Modlą i czekają z niecierpliwością na każdą informację ode mnie.. Swoją drogą mam najlepszą rodzinę na Świecie!! Wspierają mnie i są wspaniali!!! A Ty jak się czujesz??
Za wszystkie nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&
darii - Ja czuję się w miarę dobrze, brzuch mnie pobolewa, czasami jakiś skurcz ale mam tak od piątkowej punkcji. Biorę nos-pe. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony się cieszę i jestem pełna nadziei a z drugiej mam obawy, że zawiodę swoją rodzinę jeśli się nie uda. Wszyscy się Modlą i czekają z niecierpliwością na każdą informację ode mnie.. Swoją drogą mam najlepszą rodzinę na Świecie!! Wspierają mnie i są wspaniali!!! A Ty jak się czujesz??
Za wszystkie nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&
Dziewczyny ja jestem załamana,bucze jak dziecko od rana,
wczoraj byłam na wizycie miałam 14 pęcherzyków 10 i jeden 14mm
dziś 7X13 7X14 i 2X16 moja pani doktor powiedziała że sobota niedziela punkcja ale raczej w tym cyklu transferu nie bedzie
wyszłam z gabinetu i w aucie się popłakałam i tak juz do teraz nie wiem co robić choć nie wszystko jeszcze przesądzone to już mi tak smutno i źle
wczoraj byłam na wizycie miałam 14 pęcherzyków 10 i jeden 14mm
dziś 7X13 7X14 i 2X16 moja pani doktor powiedziała że sobota niedziela punkcja ale raczej w tym cyklu transferu nie bedzie
wyszłam z gabinetu i w aucie się popłakałam i tak juz do teraz nie wiem co robić choć nie wszystko jeszcze przesądzone to już mi tak smutno i źle
martka273
Fanka BB :)
tequilkaale czemu nie będzie?bo są nierówne?nierozumiem, moje też. Były różnej wielkości.nie smutkaj.przytul w domu kota
reklama
Oskaa
Fanka BB :)
Tequila ale niby czemu w tym cyklu transferu nie będzie? Wytłumaczyła Ci to jakos dr?
Witaj Sham, zaciskam &&&&&&&&&&& i niech choróbsko idzie precz. Do poniedziałku myśl pozytywnie
Anna czekamy na wyniki betki &&&&&&&&&&&
Agapl, Gotadora :-) dajcie znać jak tam po punkcji &&&&&&&&
Martka i Ty dzis testujesz? No to mega mocne &&&&&&&&&&&&&& daj prędko znać.
A ja dziś jadę po dzieci :-) po moje Krasnalki :-)
Witaj Sham, zaciskam &&&&&&&&&&& i niech choróbsko idzie precz. Do poniedziałku myśl pozytywnie
Anna czekamy na wyniki betki &&&&&&&&&&&
Agapl, Gotadora :-) dajcie znać jak tam po punkcji &&&&&&&&
Martka i Ty dzis testujesz? No to mega mocne &&&&&&&&&&&&&& daj prędko znać.
A ja dziś jadę po dzieci :-) po moje Krasnalki :-)
Podziel się: