reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

teguila a z jakiego powodu transferu nie będzie???

sham witaj, ja biorę luteinę dopochwową 3*6 tabletek, na samym początku brałam 3*4 tabletki, ale poziom progesteronu miałam za niski. Bardzo ważne jest badanie progesteronu po transferze bo przez za niski poziom można poronić. A Ty jaką masz dawkę???

Oskaa udanego transferu, zabierz dzieci i niech zostaną w brzusiu na 9 m-cy

reklama
martka,sham mam zespół hiperstymulacji jajników jeśli doszłoby do transferu mogło by to zaszkodzic i dziecku i mnie,najgorsze to że ja czuje sie dobrze i bardzo liczyłam na ten termin wcześniej ustalony,codziennie robie badania estradiolu i tak jak pisałam wcześniej nie wszystko jeszcze przesądzone ale ja nie wierze że do tego dojdzie w ustalonym terminie,lekarz chce zrobic punkcję a transfer z mrożonych zarodków jak poziom hormonów bedzie ok

tequila ja miałam przy pierwszym podejściu 20 pęcherzyków, też miałam hiperkę, jednakże po punkcji dostałam dostinex przez 8 dni i wszystko przeszło, transfer się odbył. Trzymam kciuki, aby jednak Twój transfer doszedł do skutku w tym cyklu.

madzialenak czytam od rana o tej hiperce i jestem przerazona najbardziej stwierdzeniem ze moze powodowac zgon w ciezkiej postaci
wiecie pocieszam sie tylko tym że wyczytałam tez że invitro z mrożonych zarodków ma wieksze szanse na powodzenie

Gotadora i Agapl trzymam za was kochane mocno kciuki.
Anna za ciebie również i za pozytywną bete.
Tequila może zaufaj lekarzowi, jak masz tak dużo jajeczek, to ponoć te z mrożenia które przeżyją są wyjątkowo silne.
Madzialenak ilu dniowe miałaś podane zarodki??

Ostatnia edycja:
madzialenak ja biore 3* 4 luteiny dopochowow i 3*4 podjezykowo.
moglam robic wryfikacje ale niestety nie mieszkam w tym miescie ( mieszkam 120 km od kliniki) poza tym dzisiaj bylby termin 1 weryfikacji i chyba nie dalabym rady dojsc gdzies do laboratorium - do tego leje
i co mnie wkurzylo mam za malo luteiny - wystraczy tylko do poniedzialku i wtedy robie bete
wystraszyłam sie tego bolu brzucha w nocy bo naparwde zabolalo a wczesniej nie bolalo...
na dwoje babka wrozyla- albo doszlo do zagniezdzenia albo do wydalenia..

widze ze jestes w ciąży zaciskam kciukasy :)
tequilka badz dobrej mysli !! ja tez wtedy dostaalm leki na hiper ( wkonuc jej nie bylo) bardzo duzo pecherzykow pobrali

Sony wiem że w końcu po coć ona tam siedzi i powiem wam że ufam jej naprawde pierwszy raz na takiego lekarza trafiłam ale to nie zmienia faktu że już sie nastawiłam że w lutym bedzie transfer i będę w ciąży a tu przynajmniej o miesiąc sie przesunie a z tymi zarodkami to niby fakt ze są silne ale co z tego skoro zamiast u mnie w brzuszku to w klinice będą..

Tequilka nie nakręcaj się !!
przy pck-upie tez moga byc powiklania a zdarzają się bardzo rzadko !!

moge miec pytanie? czmeu taki nick bo jak wpsomnialam mi sie bardzo spodobał

reklama
Czesc dziewczyny,

ale Wy wczesnie wstajecie -az mi wstyd, ze taki spioch ze mne.
Martka, Anna - za Wasz&&&& i czekam na dobre wiesci
Sham - ja jestem po transferze 25 stycznia, wiec tez w trakcie oczekiwania - sa okropne te oczekiwania, prawda?
Gotadora, Agapl - teraz pewnie odpoczywacie po punkcji &&&&

milego dnia i ide sie myc!

Do góry