Bazylia gratuluję 8 komóreczek Choć wiem że jest Ci ciężko teraz... powiem Ci ze ja jestme 5ty dzień po punkcji a brzuch niestety nadal pobolewa. To masakra jakaś. Ale wytzrymamy. Trzymam kciuki żeby ból przeszedł jak najszybciej...Tak bede miec informacje na bieząco. Mialam nadzieje na wiecej komorek,caly czas sie denerwuje ale przespalam sie i musialam wziac przeciwbolowe bo wszystko boli...Po punkcji rzyszla do mnie tez Banach ta co mnie w sobote przyjmowala. Milo z jej strony i sie pytala jak tam i jak jej powiedzialam ze 8 prawidlowych to powiedziala ze bardzo ładnie Nie wiem juz sama co myslec. Spotkalam tez Połacia wiec oni wszyscy narazie pracują...
reklama
AA...i dzwoniłam znowu dzisiaj do embriologa i powiedzieli że jutro już sami zadzwonią . Bo ja niecierpliwa baba jestem. Panikująca i niecierpliwa....Podobno komóreczki się dalej ładnie dzielą..jedna idzie już w kierunku blastki a pozostałe ...narazie nie .... jutro 5ta doba więc będzie wiadomo więcej. Nawet nie przypuszczałam że się będę tak tym wszystkim ekscytować i zamartwiać...strasznie mocno trzymam kciuku za wszystkie 6 zarodeczki. oby dotrwały...A i z innej beczki...skoro jestem po stymulacji ale biorę dupka i neoprin mogę się napić winka tak na rozluźnienie - ze 2 kielonki ?
A kiedy planujesz ???Ja podchodzę do transferu jak się da. Moim zdaniem teraz jest dobry moment, bo później będzie więcej zarażonych i większe ryzyko złapania tego choróbska. Poza tym długo się przygotowywalam do tego i szkoda mi czasu. Zapowiada się że to jeszcze potrwa... Dziwne tylko że co klinika to inne podejście.
bazylia128
Fanka BB :)
Dziekuje Ty juz masz chociaz info a ja ma stresa ;( Ile ty mialas prawidłowych komorek? Takze dziewczyny wiem ze duzo z was sie zmaga z zaniskim AMH ale takie wysokie jak moje to niestety tez nic dobrego...Bazylia gratuluję 8 komóreczek Choć wiem że jest Ci ciężko teraz... powiem Ci ze ja jestme 5ty dzień po punkcji a brzuch niestety nadal pobolewa. To masakra jakaś. Ale wytzrymamy. Trzymam kciuki żeby ból przeszedł jak najszybciej...
bazylia128
Mozesz spokojnie Na zdrowkoAA...i dzwoniłam znowu dzisiaj do embriologa i powiedzieli że jutro już sami zadzwonią . Bo ja niecierpliwa baba jestem. Panikująca i niecierpliwa....Podobno komóreczki się dalej ładnie dzielą..jedna idzie już w kierunku blastki a pozostałe ...narazie nie .... jutro 5ta doba więc będzie wiadomo więcej. Nawet nie przypuszczałam że się będę tak tym wszystkim ekscytować i zamartwiać...strasznie mocno trzymam kciuku za wszystkie 6 zarodeczki. oby dotrwały...A i z innej beczki...skoro jestem po stymulacji ale biorę dupka i neoprin mogę się napić winka tak na rozluźnienie - ze 2 kielonki ?
Po tym filmie wszędzie widzę bakterie [emoji23]Właśnie skończyłam oglądać , masakra . No Oby u nas nie było podobnie
motylek24
Ja tylko napisałam że picie dwa razy glukozy przez ciężarne z cukrzycą to nieporozumienie. Całe szczęście w Pl odeszli od tego i teraz od razu jest diagnoza i nie trzeba tego dziadostwa pić dwa razy. Akurat w pl ciężarne mają sporo ułatwień, łącznie z dostaniem się do specjalistów w ciągu 7 dni. Sprawdziłam w ostatniej ciąży i do endokrynologa dostałam się w ciągu tygodnia, oczywiście na NFZ.Ja tez jestem zadowolona z tego jak jest tutaj. Moja gin bardzo o mnie dba, jestem pewna, ze niczego nie przeoczy. Pierwsza ciaze tez prowadzila i nawet w wadze dziecka pomylila sie tylko o 90gr.
A czy @Waleczna36 i @Aaaanna nie miały dziś robić bety?
Jestem dziś zakręcona jak słoik ogórków na zimę - wybaczcie. Coś przegapiłam? Czy czekacie na wyniki?
Jestem dziś zakręcona jak słoik ogórków na zimę - wybaczcie. Coś przegapiłam? Czy czekacie na wyniki?
motylek24
Może lepiej mniej a dobrej jakości 8 to dobry wynik.Tak bede miec informacje na bieząco. Mialam nadzieje na wiecej komorek,caly czas sie denerwuje ale przespalam sie i musialam wziac przeciwbolowe bo wszystko boli...Po punkcji rzyszla do mnie tez Banach ta co mnie w sobote przyjmowala. Milo z jej strony i sie pytala jak tam i jak jej powiedzialam ze 8 prawidlowych to powiedziala ze bardzo ładnie Nie wiem juz sama co myslec. Spotkalam tez Połacia wiec oni wszyscy narazie pracują...
reklama
Waleczna36
Miałam ale się rano zakręciłam i poszłam spać na drugi bokA czy @Waleczna36 i @Aaaanna nie miały dziś robić bety?
Robiłam w poniedziałek i zrobię jutro
Prosze o wybaczenie
Podziel się: