reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

8 to chyba donry wynik :) ja jestem zdrowa jak rybka i mialam 9 z czego okazalo sie, ze 5 zdolnych do zaplodnienia, potem jednak z pięciu wyszly 3. Jedna w ogole sie nie zapłodniła i mam dwa dzielne maluchy, ktore jutro będą zamrożone. Dzis Pani embriolog znow dzwoniła i powiedziała: "mamy dwa cudne zarodki, jestem z nich bardzo zadowolona" więc w pracy sie poryczalam jak głupia [emoji16]
Odpoczywaj teraz, ja jestem pewna, że wszystkie beda strzałem w dziesiątke! A raczej w ósemkę [emoji173] trzymam mocno kciuki! [emoji173]
Dziekuje ;) Ty juz masz chociaz info a ja ma stresa ;( Ile ty mialas prawidłowych komorek? Takze dziewczyny wiem ze duzo z was sie zmaga z zaniskim AMH ale takie wysokie jak moje to niestety tez nic dobrego...

reklama
Tak bede miec informacje na bieząco. Mialam nadzieje na wiecej komorek,caly czas sie denerwuje ale przespalam sie i musialam wziac przeciwbolowe bo wszystko boli...Po punkcji rzyszla do mnie tez Banach ta co mnie w sobote przyjmowala. Milo z jej strony i sie pytala jak tam i jak jej powiedzialam ze 8 prawidlowych to powiedziala ze bardzo ładnie ;) Nie wiem juz sama co myslec. Spotkalam tez Połacia wiec oni wszyscy narazie pracują...
8 to bardzo dobry wynik. Wszystkie zapladniaja? Trzymam kciuki by wszystkie pieknie pracowały [emoji110][emoji110][emoji110]

Dotrwają na pewno [emoji4][emoji173] co Ty zrobisz z taką gromadką? :D
AA...i dzwoniłam znowu dzisiaj do embriologa i powiedzieli że jutro już sami zadzwonią :):). Bo ja niecierpliwa baba jestem. Panikująca i niecierpliwa....Podobno komóreczki się dalej ładnie dzielą..jedna idzie już w kierunku blastki a pozostałe ...narazie nie .... jutro 5ta doba więc będzie wiadomo więcej. Nawet nie przypuszczałam że się będę tak tym wszystkim ekscytować i zamartwiać...strasznie mocno trzymam kciuku za wszystkie 6 zarodeczki. oby dotrwały...A i z innej beczki...skoro jestem po stymulacji ale biorę dupka i neoprin mogę się napić winka :):) tak na rozluźnienie - ze 2 kielonki ?:)

Ja miałam zrobić ale nie zrobiłam pojechałam do laboratorium a tam czekało 10 osób jedna obok drugiej i wyszłam.

A faktycznie, coś mi mignęło rano i nie byłam pewna która z dziewczyn to napisała. Zdrowie ważniejsze, szczególnie teraz 😊 jutro robisz kolejne podejście ?

A Tobie @Waleczna36 wybaczam 🤪 przynajmniej zrobisz tak jak się powinno czyli co 48h i będzie ładnie zaraz widać czy prawidłowo przyrasta ❤️

@Hope1989 ja mam jeden zarodeczek w sobie a drugi jest zamrożony 😍 i sie cieszyłam, że tak się stało, bo już mąż wykłady dostawał jak mi pobrali 5 co my z taką gromadką dzieci zrobimy jak się wszystkie zapłodnią i przyjmą 😀

8 to chyba donry wynik :) ja jestem zdrowa jak rybka i mialam 9 z czego okazalo sie, ze 5 zdolnych do zaplodnienia, potem jednak z pięciu wyszly 3. Jedna w ogole sie nie zapłodniła i mam dwa dzielne maluchy, ktore jutro będą zamrożone. Dzis Pani embriolog znow dzwoniła i powiedziała: "mamy dwa cudne zarodki, jestem z nich bardzo zadowolona" więc w pracy sie poryczalam jak głupia [emoji16]
Odpoczywaj teraz, ja jestem pewna, że wszystkie beda strzałem w dziesiątke! A raczej w ósemkę [emoji173] trzymam mocno kciuki! [emoji173]
Kochana jestes ;) I tak mam lepszy wynik bo ostatnio mialam tylko 5 ale jakims cudem udalo sie z nich 4 blastki ale wiesz ze stres zawsze bedzie nam towarzyszyl ;) JA to sie dzisiaj czuje jakbym kaca miala ;) Jak sie obudzilam to przeraszalam anestazjologa ze mam balagan w domu 😅 😅 😅 JA to mam ku...wa zawsze jakies jazdy ;) Jak mialam szpitalna narkoze i tam mnie wzieli na stol z nienacka to nawet do konca nie wiedzialam ze mialam narkoze ;) ale i tez rzyganko bylo, a teraz czulam po podaniu tak neisamowite przyjemne uczucie odlotu ze chyba @Aduś16 tez bede miala teraz taki fetysz ;) Jak lezalam po punkcji to pielegniarka anestazjologiczna dostala info ze w Matce Polce jest korona... Wiecie co to oznacza :o

reklama
Do góry