reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam zaplanowany transfer na przyszły tydzień. Byłam dzisiaj w klinice i nic nie mówili że odwołują transefy🙁
Trzymaj się ciepło i dbaj bardzo o siebie! Mam nadziej ze niedługo poczujesz się lepiej!!
U mnie w klinice tez narazie nic nie odwołują i byłam dziś na wizycie miałam mieć transfer na wtorek ale lekarz mi powiedział że to za duże ryzyko i odroczyli mi wszystko do czerwca... :(

reklama
Kochana jestes ;) I tak mam lepszy wynik bo ostatnio mialam tylko 5 ale jakims cudem udalo sie z nich 4 blastki ale wiesz ze stres zawsze bedzie nam towarzyszyl ;) JA to sie dzisiaj czuje jakbym kaca miala ;) Jak sie obudzilam to przeraszalam anestazjologa ze mam balagan w domu [emoji28] [emoji28] [emoji28] JA to mam ku...wa zawsze jakies jazdy ;) Jak mialam szpitalna narkoze i tam mnie wzieli na stol z nienacka to nawet do konca nie wiedzialam ze mialam narkoze ;) ale i tez rzyganko bylo, a teraz czulam po podaniu tak neisamowite przyjemne uczucie odlotu ze chyba @Aduś16 tez bede miala teraz taki fetysz ;) Jak lezalam po punkcji to pielegniarka anestazjologiczna dostala info ze w Matce Polce jest korona... Wiecie co to oznacza :o
No i się wydało że w chałupie nie sprzątasz [emoji23].
Ja pierdzielilam o różach, się mam takie, srakie i owakie [emoji12]. Potem się pielęgniarki śmiały [emoji23]

Ostatnia edycja:
No i się wydało że w chałupie nie sprzątasz [emoji23].
Ja pierdzielilam o różach, się mam takie, stanie i owakie [emoji12]. Potem się pielęgniarki śmiały [emoji23]
hehehehehehe juz sobie ciebie wyobrazam ;) Ja sie kilka razy ich pytalam czy mialam plukanie jajeczek oni mi za kazdym razem odpowiadali a ja i tak nie pamietalam co 😅😅😅

Dlatego ja sie tez w sumie ciesze z tej dwójki, bo nie wiem co bym zrobiła jakby było np. 5 albo 6. To trudna decyzja bardzo.
Super, ze Wam się udało [emoji173] juz sie pewnie nie mozesz doczekac serduszka, potem jak poznasz płeć [emoji7] chociaż z tym ostatnim to mi by było obojętnie [emoji4]
A faktycznie, coś mi mignęło rano i nie byłam pewna która z dziewczyn to napisała. Zdrowie ważniejsze, szczególnie teraz [emoji4] jutro robisz kolejne podejście ?

A Tobie @Waleczna36 wybaczam [emoji2957] przynajmniej zrobisz tak jak się powinno czyli co 48h i będzie ładnie zaraz widać czy prawidłowo przyrasta [emoji173]️

@Hope1989 ja mam jeden zarodeczek w sobie a drugi jest zamrożony [emoji7] i sie cieszyłam, że tak się stało, bo już mąż wykłady dostawał jak mi pobrali 5 co my z taką gromadką dzieci zrobimy jak się wszystkie zapłodnią i przyjmą [emoji3]

Opoczywaj kochana. Zasłużyłaś na to i jestes naprawde bardzo bardzo dzielna [emoji173] Twój Łukasz musi być dumny bardzo z Ciebie!
Kochana jestes ;) I tak mam lepszy wynik bo ostatnio mialam tylko 5 ale jakims cudem udalo sie z nich 4 blastki ale wiesz ze stres zawsze bedzie nam towarzyszyl ;) JA to sie dzisiaj czuje jakbym kaca miala ;) Jak sie obudzilam to przeraszalam anestazjologa ze mam balagan w domu [emoji28] [emoji28] [emoji28] JA to mam ku...wa zawsze jakies jazdy ;) Jak mialam szpitalna narkoze i tam mnie wzieli na stol z nienacka to nawet do konca nie wiedzialam ze mialam narkoze ;) ale i tez rzyganko bylo, a teraz czulam po podaniu tak neisamowite przyjemne uczucie odlotu ze chyba @Aduś16 tez bede miala teraz taki fetysz ;) Jak lezalam po punkcji to pielegniarka anestazjologiczna dostala info ze w Matce Polce jest korona... Wiecie co to oznacza :o

Chce następne podejście zrobić w czwartek. Jutro już sobie odpuszczę.
A faktycznie, coś mi mignęło rano i nie byłam pewna która z dziewczyn to napisała. Zdrowie ważniejsze, szczególnie teraz [emoji4] jutro robisz kolejne podejście ?

A Tobie @Waleczna36 wybaczam [emoji2957] przynajmniej zrobisz tak jak się powinno czyli co 48h i będzie ładnie zaraz widać czy prawidłowo przyrasta [emoji3590]

@Hope1989 ja mam jeden zarodeczek w sobie a drugi jest zamrożony [emoji7] i sie cieszyłam, że tak się stało, bo już mąż wykłady dostawał jak mi pobrali 5 co my z taką gromadką dzieci zrobimy jak się wszystkie zapłodnią i przyjmą [emoji3]

A kiedy planujesz ???
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w następnym tygodniu. Narazie mały zgrzyt bo mam dość mały pęcherzyk ale LH już mocno rośnie i nie wiedzą czy nie będę miała szybciej owu. W czwartek skan i badania to zobaczymy. Może niepotrzebnie zdecydowałam się na naturalny cykl... Eh zobaczymy.

reklama
Do góry