reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś mnie dopadło zmęczenie. Zjadłam obiad i musiałam się zdrzemnąć bo nie mogłam na nogach ustać. Oby to nie było jakieś choróbsko, bo zazwyczaj tak sie u mnie objawia, że jestem popołudniu senna, co normalnie mi się nie zdarza.

Hej dziewczynki :) ja dziś oddałam krew do badania, ale dopiero jutro będę miała wynik ok 12:00 niestety jestem na totalnym zadupiu... Nawet pojechałam dziś 50 km do szpitala jedynego w okolicy z nadzieja ze zrobią mi szybciej i się okazało, ze w ogóle nie robią takiego badania :/ czekam zatem z nadzieja ze zawroty głowy i uderzenia gorąca to dobre znaki :) pozdrawiam

Anna - czyli trzymamy dalej do jutra &&&&. ale mysle ze zawroty glowy to dobry znak!!!
Sony - ta sennosc tez moze cos znaczyc... Ja nie mam sennosci, ale dzisiaj kilka razy na mialam lekkie bole jak na @, trwalu kilka sekund, ale sie powtarzaly. Wiec wzielam no-spe i zobaczymy...

reklama
Witam Dziewczyny

Na początku witam się z nowymi staraczkami :-) Sara, Liju powodzenia dziewczyny

Liju pytałaś o leki, ja przy amh-1,7 przy długim i krótkim protokole wydałam tyle samo czyli 2 800 zł

Gotadora, Agapl jutro Wasz Wielki Dzień, miłych snów podczas punkcji :-), jajeczka będą na pewno śliczne i dojrzałe

Aduś ja nadal wierzę, że maluch rośnie i wszystko jest w najlepszym porządku, powodzenia

Anna, Martka życzę wysokiej bety i taka też będzie :tak::tak::tak:

Pingwinek kiedy masz pierwsze usg??

Elala i Elcia miło poczytać co u Was słychać, odzywajcie się częściej. Wy dziewczynki będziecie rodziły prawie w tym samym terminie.

Onlyone serdeczne gratulacje!!! Pamiętam jak byłaś na pierwszym usg a tu już maluszki na świecie. Teraz chyba czas na Aniołeczka :tak: Anioleczek co u Ciebie???

Sony, Wanda, Domat jak tam mamuśki :-)

Lawendowy Sen dbaj o siebie, aby znowu choroba Cię nie dopadła :-)

Oskaa nie martw się o morfologię, mój mąż ma 2% plemników o odpowiedniej budowie i te 2% wystarczyło, aby maluszek został. Masz sporo maluszków, wśród nich są te, które pozostaną na 9 m-cy w brzuszku.

Pozdrawiam całą resztę wspaniałych Kobiet :-)

Do góry