reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wanda no to się w czwartek odprężysz i zrelaksujesz :-) mmmmm, super. A co, Mamuni się należy :tak: Malentasy na pewno zadowolne z pysznosci jakie wcinasz :-) Uwielbiam smażone buraczki.
A w białej i zielonej herbatce nie ma teiny? Bo ja mam w dokumentach, ze po transferze należy pic 2l płynów bez kofeiny. A ze ja rano i wieczorem lubie się herbatki napic, to kupiłam taką bez teiny.

reklama
Oskaa - ta bez teiny pewnie lepsza. Ja po transferze pytalam lekarza i mowil, zeby ograniczyc czarna - pic mniej i slabsza, a najlepiej zastapic zielona.

Sara, Liju, fajnie,ze wyszlyscie zza krzaczorow,;-) Witajcie wsrod nas :-)

Wanda, Darii,dziekuje, punkcje mam jutro o 9 rano a Gotadora przede mna o 8.40.

Oskaa, skoro masz ICSI, to nie przejmuj sie , embriolog wybierze te najsilniejsze, najladnieszje plemniczki, tak by daly najsilniejsze i naladniejsze bobaski ;-)

Sara witaj.
Liju my się dobrze znamy;-)witaj na nowym wątku.
Ja tam smolę nie picie herbaty. Bez niej żyć nie mogę, a jeszcze z cytrynką imbirem i miodem MNIAM. Kawę odstawiłam, ale cappuccino wypiję co dwa dni jedno.
Ja dziś na obiad miałam pierś z kurczaka z papirusa z winiary w ziołach z czosnkiem, nawet, nawet i do tego ćwikła z chrzanem. Mniam.

Byłam dziś na zakupach w Cauffaldzie i tak mi jakoś w jednym momencie zemdliło i głodna się zrobiłam. :-) Mówię do mojego że dzieciaczki się dopominają i musiałam sobie kupić drożdżówkę. Oczywiście żartuje że to od dzieciaczków bo to za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Agapl, Gotadpra - jeny! wielkie jutro! &&&& i czekamy na wiesci!
Sony - ja tez troche pije wiecej tej herbaty niz zalecaja... obiad - pyszny musial byc - chyba jutro tez wejde w piers z kurczaka.

Sony hmm... no tak, trzeba zacząc zglębiac wiedzę i przyzwyczajac się do myśli, że może już niedługo ruszę z miejsca ;-) hehe zachcianki zaczynasz tak wcześnie? co to będzie później :-D
lawendowy sen bardzo chętnie przyłączę się do kórnika i chętnie kwoką zostanę :-) zdrówka!
darii u mnie AMH - 4,96, u męża super wyniki, dlatego zdecydowaliśmy się na iui. po 1wszej został pęcherzyk który zmienił się w torbiel 9cm i musiałam miec laparo. później P. mnie namówił na jeszcze jedną przed ostateczną decyzją. w grudniu miałam 1wszą wizytę w klinice, w 10-11 dc pęcherzyki miały 23 i 31 mm , na 99% po poprzednim cyklu. a u ciebie jakie torbielki się robią? same się wchłaniają?
wanda to życzę miłego odpoczynku
martka273 u mnie kasa duża nie przepadła (tylko na leki). moja ginka kierowała mnie na iui do szpitala w którym pracuje. przynajmniej jeden plus...

Gotadora , Agapl tańce , kciukasy wszystko dla was i dla waszych szkrabów&&&&&&♥♥♥♥♥♥♥♥&&&&&&&&&
Sony, Wanda mamusie relax, spokój, radosć :tak:

LIju, Sara witam gorąco I również zaciskam kciuki za powodzenie w staraniach:happy2:

Oskaa będzie wszystko w idealnym porządku. Super zarodeczków:-)

Aduś &&&&&&&&&&&&&&&&, daj znać po wizycie jak się czujecie .

Lawendowy dla Ciebie kochana nieustająco duuuuużo zdrówka !!!!!!!

Kinga wytrzymasz nadwyrężenie finansów zwłaszcza że tym razem ci się uda!!!!!!
MArtka oby stymulacja była owocna:tak:

Elala super że się odezwałas:-) , zdrówka dla waszej trójeczki i ogromne gartki dla Onlyone. Dzielna dziewczynka:-)

Elcia miło słyszeć że u was wszystko ok.

Liju również trzymam kciuki żeby torbielki szybko znikły :)
A tak sobie właśnie myślałam o tej herbacie ostatnio żeby ją np miętą albo rumiankiem zastąpić, bleee rumianku nie cierpię ale co zrobić.
to może napiszę kilka słów o sobie. mam 30 lat staramy się od ponad 4 lat ;/ najpierw wyszła moja tarczyca a potem żylaki u M zdecydowaliśmy się na operację ale nie wiele dała. A z tą tarczycą to sama sobie namieszałam, miałam TSH 2 i mi nie pasowało oczywiście i chciałam mieć 1 no to sobie zrobiłam 2.95 ;/ zwiększyłam minimalnie dawkę leku powinna spaść a ono wzrosło! teraz w czwartek mam wizytę u endo zobaczymy co on na to powie. Do tego okresu brak 15 dni byłam dziś w klinice zrobili mi bete ujemna wyszła i dostałam talb na wywołanie. Lekarz pow że jak @ przyjdzie to niby możemy zaczynać ale trochę boję się z takim TSH

reklama
Do góry