reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga no jak na razie to mam szczęśliwą siódemeczke :-) A Tobie życzę dużo zdórwka, niech kichanie odpusci :tak:
Witaj Sara, wydaje mi się, ze jeśli leki są nie otwarte to mogą leżeć. I za tarczycę &&&&&&&& obys szybko mogła podejść do ivf.
Witaj liju, ja na leki wydałam ok 3000,- a szłam długim protokołem.
Wanda dobre dobre :-D i jaki zabieg wybrałaś? Oglądałam ostatnio w TV taki program z zabiegami kosmetycznymi dla kobiety w ciąży. Mówie Wam super sprawa.

A ja poszłam do sklepu i kupiłam sobie herbatke bez teiny :-) Nawet dobra. Produkty wysokobiałkowe tez zakupione, już mam kilka propozycji śniadań i obiadków ;-)

reklama
dzięki dziewczyny! pytam się o lekie, bo właśnie podliczamy kaskę na ten cel :happy2:

tak sobie czasem myśle, że my kobietki to jesteśmy przewrażliwione, najpierw martwimy się żeby się udało (czasie jeszcze wcześniejszym nie wspomnę), później żeby były pęchole, proawidłowa ciąża, zdrowe dziecko, szczęśliwe dziecko itd itp ;-)
Wanda ja w TV widziałam propozycję dla ciężarnej, od włosów i paznokci,przez twarz, na brzuszku i pupce kończąc. ale takie odprężające i przyjemne abiegi chyba każda z na lubi. co do pieniędzy to one szczęścia może i nie dają, ale mogą wspomóc w osiągnięciu tak ważnych rzeczy!
sara trzymam & za dobre wyniki tarczycy. u mnie z kolei pojawiają się torbielki, dlatego też musiałam odłożyć zabieg :zawstydzona/y:

Sara, Liju, miło mi Was poznać. Witajcie na forumowym pokładzie.
Już musicie się przygotować i nastroić do hodowli pęcholi, bo my tu założyłyśmy kurnik :-) Niektóre koleżanki, to niezłe kwoczki :-D:-D :-):-)

Lawendowy sen he he dobre niezastąpiona :) każdy się boi kontroli z sanepidu w firmie jak by mieli ich pozabijać, więc wzięłam to na swoje bary :-) I już po strachu i po kontroli :tak: Chyba sanepid wyda pozwolenie :) Firma poszerza działalność o hurtową sprzedaż alkoholu :-) Babeczka szybko się uwinęła he he może się bała, że się zarazi :-D bo chrypie nieźle

Oskaa nic się nie martw plemniczkami - wybiorą samych najlepszych wojowników
Agapl - o której masz punkcję?

Wanda, dziękuję, czuję się na 3+. Kiedyś bywało lepiej. Jeszcze odczuwam ból gardła. Ale jak pisałam wcześniej, nie wiem, czy boli mnie od przeziębienia, czy darcia się zawodowo :-D :-) :-D
Zresztą wychodzę z tego założenia, że jak człowiek w tym wieku budzi się i nic go nie boli, znaczy się, że nie żyje :-D

liju dobrze Cię rozumiem, bo też przez to przechodziłam... Tylko IUI nie chciałam, bo wydawało mi się, że to nie dla mnie, a poza tym AMH mam niskie i juz nie chciałam moim jajniczków rozdrażniać. Nic się nie martw torbielkami... Jak byłam na ostatniej wizycie to moja Dr powiedziała, że mam torbielkę ok 1 cm, ale powiedziała, żeby się nie stresować, w ogóle że ona się nie liczy :tak:

Lawendowy - cos w tym jest, ze rano sie robi ocene bolu i dyskomfortu - z niektorymi juz sie jest za pan brat. Ale ma nadzieje, ze z 3+ zdrowie poprawi sie na porzadna czworke - zycze tego
Oskaa, Liju - zabieg wybralam jakis nawilzajacy - ma byc bardzo relaksujacy podobno! Zobaczymy, ide w czwartek.
Oskaa - i bardzo dobrze, ze juz dbasz o diete. ja sie z czarnej herbaty przerzucilam na biala i zielona, a czarna max 2 dziennie pije (i zazwyczaj z mlekiem), ale ja bez herbaty zyc nie moge (za to kawy nie rusze, bo nie lubie). A dzisiaj usmazylam sobie buraczki - i takie mi pyszne wyszly... A na deser pol pomelo. No chyba, malentasy nie moga narzekac.
Agapl - Kiedy masz punkcje - ja sie juz gubie...

reklama
ha, a ja się umówiłam na pocieszającego fryzjera na piątek:tak:
liju ja też jestem po 3 nieudanych IUI, witam w klubie, amh 07, -było...przed stymulacją.Kasa na minusie, ale co zrobic innego...
sara witaj!
wanda miłego zabiegu:)

Do góry