bazylia128
Fanka BB :)
Ja bym chetnie przyjela kg jesli mialo by sie udac Nic sie nie przejmujZaznaczone strzałka to okolice gdzie jest pępek [emoji23] no płaska ja nigdy nie byłam i czuje ze będę duża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chetnie przyjela kg jesli mialo by sie udac Nic sie nie przejmujZaznaczone strzałka to okolice gdzie jest pępek [emoji23] no płaska ja nigdy nie byłam i czuje ze będę duża
Dziewczyny duże piersi to naprawde meczarnia mi teraz w ciazy urosly dosyc i wcale mi z tym dobrze nie jest A tu koleżanka widzę jeszcze większe ma niż ja .Jak dla mnie miseczka b i jest idealnieUuuuu zazdro [emoji8]. Mogłybyśmy twój stanik sobie na głowy założyć z Bazylią [emoji12]
ty to dobra jestes
dwa berety i gumkaUuuuu zazdro [emoji8]. Mogłybyśmy twój stanik sobie na głowy założyć z Bazylią [emoji12]
Chyba nic. Rano jak wstaje to na pewno nie, wieczorem bardziej taki jak by nabity ale ciążowy na pewno nie. Jutro postaram się cyknac foto.a masz juz jakis brzunio ciązowy ?
No ja mam B ale mi sie podobaja duze piersi Zapomnialam ze Twoj brzunio to jak z reklamy Jak ten czas leci, pamietam jak robilas test w 5 dptDziewczyny duże piersi to naprawde meczarnia mi teraz w ciazy urosly dosyc i wcale mi z tym dobrze nie jest A tu koleżanka widzę jeszcze większe ma niż ja .Jak dla mnie miseczka b i jest idealnie
[emoji23]dwa berety i gumka
Też tak zawsze mam. Zjem jakies jedno i mija ochota A potem na drugi dzien mam ochotę na każde, którego nie sporobowlam [emoji23]A wiesz że z ciast zjadłam tylko torta[emoji848]. Tak się nim zaslodzilam że nie dałam rady ruszyć innego
Kto ty masz tydzień ?ja myślałam że mój w drugiej ciazy jest dużo większy ni z w pierwszej ale jak teraz zdjęcia przeglądam stare to jednak podobne wielkości tylko w drugiejbciazy jakoś tak szybciej mi urosl