Tasza
Fanka BB :)
To 50zł już nie wystarczy?[emoji23][emoji23][emoji23]Ok, jakas stówka na moje konto i będę cię codziennie wychwalać [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To 50zł już nie wystarczy?[emoji23][emoji23][emoji23]Ok, jakas stówka na moje konto i będę cię codziennie wychwalać [emoji23]
Hej dziewczyny we wtorek będę mieć transfer 2 zarodków mrożonych. Jest to pierwszy transfer i trochę się nim stresuje. Możecie napisać jak to wygląda i kiedy robi sie bete
To samo sobie pomyślałam [emoji23]Uuuuu zazdro [emoji8]. Mogłybyśmy twój stanik sobie na głowy założyć z Bazylią [emoji12]
Jedzenia było full a zjadłam tylko białą kiełbaskę, krokieta i sałatkę.Też tak zawsze mam. Zjem jakies jedno i mija ochota A potem na drugi dzien mam ochotę na każde, którego nie sporobowlam [emoji23]
Dzięki ale taki piękny nie jest na zdjęciu tego nie widać ale mam takie czerwone krostki A że non stop mnie swędzi skóra drapie się i nie chcą znikać strasznie brzydko to wygladaNo ja mam B ale mi sie podobaja duze piersi Zapomnialam ze Twoj brzunio to jak z reklamy Jak ten czas leci, pamietam jak robilas test w 5 dpt
Przy wirusie wszyscy podnoszą ceny to nie będę gorsza [emoji12]To 50zł już nie wystarczy?[emoji23][emoji23][emoji23]
Łoooooooooo !! No to super gratulacjeKurcia już urodziła
Jejku dziekuje kochana Zanim doszlam do biegania to musialam sie duzo naspacerowac Na razie nie przejmuje sie przekladaniem transferu bo wiedzialam ze tak bedzie ale chciala bym zeby juz byly jakies zarodki i bylo juz po