reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jejjkuuu jak ja ci zazdroszcze ze tak lubisz narkoze ;) Tez bym mogla miec taki fetysz ile bym sobie wtedy rzeczy bod narkaza zrobila -oooooooooooo np cycki ;) [emoji28] [emoji28] [emoji28] Musisz miec bardzo zdyscyplinowany rozum [emoji123][emoji123][emoji123] bo moj to wiesz czesto mi plata figle ;) Nigdy nie mialam intubacji zawsze tylko takie krotkotrwale a i tak to bylo dla mnie wielkie wydarzenie ;) Co ty w tym lubisz? Wiecie co ostatio sobie wyobrazilam nie wiem czy kto ogladal the walkin dead i tam w pierwszym odcinku głowny bohater mial operacje jak zapadla pandemia na zombiaki... Wtedy wszyscy sie zarazili jego tak zostawili ;) I ja sobie wyobrazilam jak teraz mnie tez uspia wszyscy zachoruja na korone, spiepsza a ja sie obudze za jakis czas zupelnie sama w obliczu zaglady :o:o:o[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] no paranoja [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Lepszego scenariusza to nie mogłaś wymyślić [emoji23]

reklama
@Tasza co o tym myślisz? Bo mi po winku różne scenariusze przychodzą do głowy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A tak serio to sytuacja jest poważna i bardzo dobrze, ze Polska stara się to dobrze ogarnąć. Jestem dumna z Polskiego rzadu, pierwszy raz!
W sensie o białku, śmietanie i słoneczniku??[emoji23] w końcu to weekend a @fredka84 dogadana na różne scenariusze[emoji23] dwa ciasta to zawsze więcej niż jedno[emoji23][emoji23][emoji23] ale na fantazję ze słonecznikiem to bym nie wpadła[emoji6][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzisiaj miałam wizytę u swojego lekarza. 16 tydzień 4 dzień na 80 % będzie córcia [emoji2]. Miesiąc temu prawdopodobnie miał być chłopiec. Rozmawiałam apropo diagnostyki prenetarnej papa nie wiele wniosła ryzyko downa 1:162.Rozważałam badanie DNA ale doktor odwiódł mnie o tego pomysłu. Ponieważ badania i tak wysyłają za granicę a w obecnej sytuacji nie ma możliwości ich wysłać. Wydalam bym od 2500 do 3000 zł a i tak nie wiadomo kiedy i czy miałabym wynik. Więc będę robić amniopunkcje. Mam obawy ale ufam mojemu lekarzowi który będzie ją wykonywał. Trzymajcie Proszą kciuki aby wszystko dobrze się skończyło. W poniedziałek się dowiem kiedy będzie badanie.
A nie ma żadnego badanua wykonywanego w Polsce? Albo nie chcesz poczekać 2 3 tyg? Ja mam stracha jakiegoś ptzed tym zabiegiem...

Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym :o mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(
Startujesz na bogato[emoji6]

reklama
Ja też podchodzę na cyklu sztucznym. A Ty będziesz mieć dwa zarodki podawane czy jeden??
Jeden bo jest bardzo dobrej jakości blastocysta. Poza tym mam tylko dwie i nie zaryzykowalabym utraty dwóch. A opowiedz proszę jak wyglądał twój cykl. Ba ja czekam na miesiączkę i mam zacząć brać estrogen

Do góry