Może wykażą trochę zrozumienia wobec tej całej sytuacji [emoji853]Nooo.... Mam nadzieję że uda się dogadać z właścicielami o podpisanie umowy finalnej z conajmniej miesięcznym opóźnieniem...
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Podkreślali ze pacjenci z leczeniem immunosupresyjnym sa w grupie podwyższonego ryzykaAha, bo ja cię zrozumiałam że może głupoty coś tam gadali a ja nie usłyszałam.
Spoko, już czaję. Powiem ci, że zaczynam się mocno bać
Linaaa
Kurde niby wiem ale w invicta tez raz tak miałam że się okazało że zakaźne są po terminie to podpisaliśmy zgody a dr kazał donieść byle by przed zabiegiem. W koncu na tej wizycie nie będzie żadnego zabiegu. Tylko że zgody mój M też nie podpisze bo będzie w zamknięciu!! Chyba to wpizdu przełoże o miesiąc.Ciezka sprawa. Nie chce cie martwic ale chyba stymulka bedzie przelozona. Nie puszcza cie i meza bez badan zakaznych. Ja sie jutro podpytam doktorka
Waleczna36
Dziękuję za dobre słowoJak na 6 dzień nie masz złej bety. Oczywiście wszystko może się zdarzyć .... Dziś jednak masz prawo do szczęścia
No widzisz, tego nie słyszałam [emoji33]. Ja dziś dwa ciasto musiałam napieprzac i najpierw białka mi się nie ubiły, potem śmietana nie wychodziła i ma koniec słonecznik przyjarałam kuźwaPodkreślali ze pacjenci z leczeniem immunosupresyjnym sa w grupie podwyższonego ryzyka
Laurka2019
Kupie,tylko tu strasznie drogi bo 180e za zastrzyk,a jak mi przyjdzie brac jeszcze kilka tygodni to będzie to spory wydatek.A w IRL nie kupisz accofilu?
Ale Kupie choćbym kredyt miala wziasc.
Moze lepiej tak niz jakby moj miał wrócić chory...
Nawet taniec z gwiazdami odwolany do jesieni..
@Tasza co o tym myślisz? Bo mi po winku różne scenariusze przychodzą do głowyNo widzisz, tego nie słyszałam [emoji33]. Ja dziś dwa ciasto musiałam napieprzac i najpierw białka mi się nie ubiły, potem śmietana nie wychodziła i ma koniec słonecznik przyjarałam kuźwa
A tak serio to sytuacja jest poważna i bardzo dobrze, ze Polska stara się to dobrze ogarnąć. Jestem dumna z Polskiego rzadu, pierwszy raz!
bazylia128
Ja tez kiedys donisliam ajesli chodzi o podpisanie zgody to moj Łukasz kiedys sam jezdzil po poludniu i na rejestracje podpisywal, ale wszystko musialo byc ogarniete do pierwszego dnia prawidlowej stymulacji czyli 1 - go zastrzyku. Teraz naprawde nie mam pojecia i jestem ciekawa jak klinika pracuje...Kurde niby wiem ale w invicta tez raz tak miałam że się okazało że zakaźne są po terminie to podpisaliśmy zgody a dr kazał donieść byle by przed zabiegiem. W koncu na tej wizycie nie będzie żadnego zabiegu. Tylko że zgody mój M też nie podpisze bo będzie w zamknięciu!! Chyba to wpizdu przełoże o miesiąc.
bazylia128
reklama
@bazylia128 czy ty to czytasz?!? I że to niby ja jestem zboczuch??? Jam jest porządna dziołcha ze wsi [emoji12]. Popatrz na naszą Madame Paryże[emoji23][emoji23][emoji23]@Tasza co o tym myślisz? Bo mi po winku różne scenariusze przychodzą do głowy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Podziel się: