reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kupie,tylko tu strasznie drogi bo 180e za zastrzyk,a jak mi przyjdzie brac jeszcze kilka tygodni to będzie to spory wydatek.
Ale Kupie choćbym kredyt miala wziasc.
Moze lepiej tak niz jakby moj miał wrócić chory...

Nawet taniec z gwiazdami odwolany do jesieni..
Ja mam 2 ampułki to bym Ci odstąpiła ale jak to do IRL wysłać aby chłodne było....

@Liliana87 wszystko dobrze u ciebie ? ;)
Tak. Dziękuję. Tzn strasznie mnie zdolowaly dzisiejsze wiadomości o tym co się dzieje. Martwię się o nas wszystkich.
Od południa standardowo mnie mdli. Maz moj wrocil dzis ze szkolenia, we wtorek ma zacząć drugi Ale czuje,ze odwołają. Zrobil jakies male zakupy. Ale w sumie połowy tego co chciałam nie dostał. Wiec czeka go kolejna wizyta w jakimś sklepie :/
Przysnelo mi sie późnym popołudniem na ponad godzinę i chodzę teraz do tyłu.

Kupie,tylko tu strasznie drogi bo 180e za zastrzyk,a jak mi przyjdzie brac jeszcze kilka tygodni to będzie to spory wydatek.
Ale Kupie choćbym kredyt miala wziasc.
Moze lepiej tak niz jakby moj miał wrócić chory...

Nawet taniec z gwiazdami odwolany do jesieni..
Który u Ciebie tc i jakie dawki tego accofilu bierzesz? jakbym Ci wysłała te 2 ampułki to może wystrarcza choć na dwa tyg? Chyba nie bierzesz więcej niż ampułke na tydzien ? Myślę jak to wysłać żeby chłodne pozostało... Daj znać co myślisz...

Kochana, spokojnie. Obserwuj. Mnie brzuch pobolewa codziennie. Ma prawo. I plamienia tez występują. Jak będzie Cię mocno bolał i mocno będziesz plamila, i ciemno to wtedy jedz sprawdzić.
Też mi się teraz plamienia poranne przyplątały. Ale też jakoś trudniej aplikuje mi się o tej porze luteinę, więc pewnie podrażniam. Spokojnie [emoji3]
Dzięki... Caly dzien pełna strachu. Nie bylo juz brązowego. Ale brzuch bolal, przestal niedawno. Do tego mialam kilka pojedynczych skurczy..
Boje sie ze po wszystkim:(:(
A z drugiej strony jak dobrze to wolalabym uniknac soru w tej sytuacji. :(:(

reklama
Który u Ciebie tc i jakie dawki tego accofilu bierzesz? jakbym Ci wysłała te 2 ampułki to może wystrarcza choć na dwa tyg? Chyba nie bierzesz więcej niż ampułke na tydzien ? Myślę jak to wysłać żeby chłodne pozostało... Daj znać co myślisz...
Dziekuje Ci, kochana jestes.
Dzisiaj jest 7+0
Jutro pojde do apteki zapytac czy moze jest jakas opcja ze jak specjalista przepisze to będzie taniej,u nas duzo dziwnych rzeczy jest w przepisach. Accofil biore co 3 dni/30.
Mam jeszcze 3 zastrzyki wiec mam czas na dzialanie.
Kurcze jak to nigdy nic nie wiadomo.
A jak Ty sie czujesz z opoznieniem stymulacji?

Do góry