@tasza teraz czeka na atak jak taki wyposzczony jastrząb [emoji23][emoji23][emoji23]Nie podpuszczaj @Tasza bo to niebezpieczne
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Ja mam 2 ampułki to bym Ci odstąpiła ale jak to do IRL wysłać aby chłodne było....Kupie,tylko tu strasznie drogi bo 180e za zastrzyk,a jak mi przyjdzie brac jeszcze kilka tygodni to będzie to spory wydatek.
Ale Kupie choćbym kredyt miala wziasc.
Moze lepiej tak niz jakby moj miał wrócić chory...
Nawet taniec z gwiazdami odwolany do jesieni..
jak się tak naczyta forum i skojarzy@tasza teraz czeka na atak jak taki wyposzczony jastrząb [emoji23][emoji23][emoji23]
bazylia128
Bo jej ciacho dzisiaj pogmyrał w piczce i ja rozochociło@bazylia128 czy ty to czytasz?!? I że to niby ja jestem zboczuch??? Jam jest porządna dziołcha ze wsi [emoji12]. Popatrz na naszą Madame Paryże[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo jej ciacho dzisiaj pogmyrał w piczce i ja rozochociło
Liliana87
Tak. Dziękuję. Tzn strasznie mnie zdolowaly dzisiejsze wiadomości o tym co się dzieje. Martwię się o nas wszystkich.@Liliana87 wszystko dobrze u ciebie ?
Od południa standardowo mnie mdli. Maz moj wrocil dzis ze szkolenia, we wtorek ma zacząć drugi Ale czuje,ze odwołają. Zrobil jakies male zakupy. Ale w sumie połowy tego co chciałam nie dostał. Wiec czeka go kolejna wizyta w jakimś sklepie :/
Przysnelo mi sie późnym popołudniem na ponad godzinę i chodzę teraz do tyłu.
Aduś16
Który u Ciebie tc i jakie dawki tego accofilu bierzesz? jakbym Ci wysłała te 2 ampułki to może wystrarcza choć na dwa tyg? Chyba nie bierzesz więcej niż ampułke na tydzien ? Myślę jak to wysłać żeby chłodne pozostało... Daj znać co myślisz...Kupie,tylko tu strasznie drogi bo 180e za zastrzyk,a jak mi przyjdzie brac jeszcze kilka tygodni to będzie to spory wydatek.
Ale Kupie choćbym kredyt miala wziasc.
Moze lepiej tak niz jakby moj miał wrócić chory...
Nawet taniec z gwiazdami odwolany do jesieni..
NadziejaJest
Kochana, spokojnie. Obserwuj. Mnie brzuch pobolewa codziennie. Ma prawo. I plamienia tez występują. Jak będzie Cię mocno bolał i mocno będziesz plamila, i ciemno to wtedy jedz sprawdzić.
Dzięki... Caly dzien pełna strachu. Nie bylo juz brązowego. Ale brzuch bolal, przestal niedawno. Do tego mialam kilka pojedynczych skurczy..Też mi się teraz plamienia poranne przyplątały. Ale też jakoś trudniej aplikuje mi się o tej porze luteinę, więc pewnie podrażniam. Spokojnie [emoji3]
Boje sie ze po wszystkim
A z drugiej strony jak dobrze to wolalabym uniknac soru w tej sytuacji.
reklama
Laurka2019
Dziekuje Ci, kochana jestes.Który u Ciebie tc i jakie dawki tego accofilu bierzesz? jakbym Ci wysłała te 2 ampułki to może wystrarcza choć na dwa tyg? Chyba nie bierzesz więcej niż ampułke na tydzien ? Myślę jak to wysłać żeby chłodne pozostało... Daj znać co myślisz...
Dzisiaj jest 7+0
Jutro pojde do apteki zapytac czy moze jest jakas opcja ze jak specjalista przepisze to będzie taniej,u nas duzo dziwnych rzeczy jest w przepisach. Accofil biore co 3 dni/30.
Mam jeszcze 3 zastrzyki wiec mam czas na dzialanie.
Kurcze jak to nigdy nic nie wiadomo.
A jak Ty sie czujesz z opoznieniem stymulacji?
Podziel się: