reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lepiej tak bo szansa że do maja się to powstrzyma i będzie można wrócić to normalnego życia... Mamy z notariuszem od lata umowę podpisaną że mamy umowę przyrzeczona na kupno mieszkania sfinalizować do 15 kwietnia... Właśnie poprosiłam moja adwokatke o opinię czy przypadnie nam zadatek ponad 40tys :szok: o f...k!
O kurde[emoji33][emoji33][emoji33]. To przecież cała masa waszych ciężko zarobionych pieniędzy [emoji33]

Ze loty odwołane od niedz a moj mąż miał w niedziele wracac:(
Takze wyjazd odwołany:( i kasa w błoto.
Ale ciesze się w sumie ze nie wyleciał niz mialoby sie Okazać w pl ze jest uziemiony na min 2 tygodnie.
A u nas na lotnisku nawet temp nie badają bo pisze na stronie,ze nie jest to rekomendowane przez WHO ...
Aha, bo ja cię zrozumiałam że może głupoty coś tam gadali a ja nie usłyszałam.
Spoko, już czaję. Powiem ci, że zaczynam się mocno bać

reklama
Do góry