Laurka2019
Fanka BB :)
Pewnie wizyta on line bedzie musiala Sie odbyc ale dr zabronił accofilu pocztą wysyłaćA nie może odbyć wizytyu on-line i leki wysłać z Polski ? Nie ma ograniczeń dla towarów i transportów to chociaż jakiś plus...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie wizyta on line bedzie musiala Sie odbyc ale dr zabronił accofilu pocztą wysyłaćA nie może odbyć wizytyu on-line i leki wysłać z Polski ? Nie ma ograniczeń dla towarów i transportów to chociaż jakiś plus...
Czy ja już ci mówiłam że cię uwielbiam [emoji23][emoji23][emoji23]A wiesz, że ja nawet na słowo "zbereźnik" reaguję [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28]
O kurde[emoji33][emoji33][emoji33]. To przecież cała masa waszych ciężko zarobionych pieniędzy [emoji33]Lepiej tak bo szansa że do maja się to powstrzyma i będzie można wrócić to normalnego życia... Mamy z notariuszem od lata umowę podpisaną że mamy umowę przyrzeczona na kupno mieszkania sfinalizować do 15 kwietnia... Właśnie poprosiłam moja adwokatke o opinię czy przypadnie nam zadatek ponad 40tys o f...k!
A w IRL nie kupisz accofilu?Pewnie wizyta on line bedzie musiala Sie odbyc ale dr zabronił accofilu pocztą wysyłać
Aha, bo ja cię zrozumiałam że może głupoty coś tam gadali a ja nie usłyszałam.Ze loty odwołane od niedz a moj mąż miał w niedziele wracac
Takze wyjazd odwołany i kasa w błoto.
Ale ciesze się w sumie ze nie wyleciał niz mialoby sie Okazać w pl ze jest uziemiony na min 2 tygodnie.
A u nas na lotnisku nawet temp nie badają bo pisze na stronie,ze nie jest to rekomendowane przez WHO ...
Nooo.... Mam nadzieję że uda się dogadać z właścicielami o podpisanie umowy finalnej z conajmniej miesięcznym opóźnieniem...O kurde[emoji33][emoji33][emoji33]. To przecież cała masa waszych ciężko zarobionych pieniędzy [emoji33]
Jak na 6 dzień nie masz złej bety. Oczywiście wszystko może się zdarzyć .... Dziś jednak masz prawo do szczęściaPostaram się
Ale dziękuję za szczerość.
Po prostu bardzo już bym chciała żeby było dobrze może dlatego tak reaguje ...
Jeśli będą uczciwi, to wszystko się da. Ale myśle ze mimo wszystko, ze względu na sytuacje da się przesunąć termin.Nooo.... Mam nadzieję że uda się dogadać z właścicielami o podpisanie umowy finalnej z conajmniej miesięcznym opóźnieniem...