reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie planuje się przemęczać, jutro biorę z pracy NŻ, będę w domku się kręciła.
Sama dokładnie nie wiem co robic żeby nic nie zaszkodzilo a tylko mogło, tylko wszystko tersz w rękach u góry, ja na pewno będę uważać na siebie i nie będę dźwigała 😊
Ja jestem zdania, że Co ma być to będzie, ja pracuje po 9h dziennie i jest ok, kolejna bd leżała całe dnie na zwolnieniu, a skończy się źle... Także trzymam kciuki żeby beta pięknie przyrastała ❤️

Aduś może wykup wizytę online wystawią ci e receptę i kupisz w aptece. Taki mam pomysł. Ja tak kiedyś zrobiłam jak brałam antykoncepcję. Chyba że ktoś poratuje
Dzięki, to też pomysl.. Ja za 10 dni na pewno że swoim lekarzem będę się kontaktować bo wtedy będzie wiadomo czy przedłużają zamknięte granice ale myślę że przedłuża... Moja mama już mi szuka żeby wysłać za tydzien

reklama
Wszystko się wali [emoji853]. Nic nie poradzimy [emoji853]
Lepiej tak bo szansa że do maja się to powstrzyma i będzie można wrócić to normalnego życia... Mamy z notariuszem od lata umowę podpisaną że mamy umowę przyrzeczona na kupno mieszkania sfinalizować do 15 kwietnia... Właśnie poprosiłam moja adwokatke o opinię czy przypadnie nam zadatek ponad 40tys :szok: o f...k!

Do góry