Już degustujeNo cała Ty[emoji23]
reklama
Mam nadziejęMam nadzieję że w przyszłym tygodniu zaczną się zaostrzenia.. dostałam list że szkoły że mogą w każdej chwili otrzymać wytyczne o zamknięciu szkół.. Firmy zaczynają pracować zdalnie..
Tasza
Fanka BB :)
Yupiiiiii......[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji38]Dziewczyny......
Uwaga.....
15.98
Ja jestem zdania, że Co ma być to będzie, ja pracuje po 9h dziennie i jest ok, kolejna bd leżała całe dnie na zwolnieniu, a skończy się źle... Także trzymam kciuki żeby beta pięknie przyrastałaNie planuje się przemęczać, jutro biorę z pracy NŻ, będę w domku się kręciła.
Sama dokładnie nie wiem co robic żeby nic nie zaszkodzilo a tylko mogło, tylko wszystko tersz w rękach u góry, ja na pewno będę uważać na siebie i nie będę dźwigała
Aneczka85_01
A moj miał lecieć w nocy do Pl na wizyte do kliniki i po leki,poleciec poleci,ale nie wroci..
Boze dziewczyny co z waszymi styulacjami i transferami w Pl? Przyjdzie wam na min 2 tyg przylecieć?....
Przecież loty do polski są odwołane
Od niedzieli, jtr jeszcze normalnie możnaPrzecież loty do polski są odwołane
Aduś16
Dzięki, to też pomysl.. Ja za 10 dni na pewno że swoim lekarzem będę się kontaktować bo wtedy będzie wiadomo czy przedłużają zamknięte granice ale myślę że przedłuża... Moja mama już mi szuka żeby wysłać za tydzienAduś może wykup wizytę online wystawią ci e receptę i kupisz w aptece. Taki mam pomysł. Ja tak kiedyś zrobiłam jak brałam antykoncepcję. Chyba że ktoś poratuje
Laurka2019
Jutro do Pl wleci,ale kwarantanna 14 dni obowiązuje,a w nd juz wylotu nie maPrzecież loty do polski są odwołane
reklama
Aduś16
Lepiej tak bo szansa że do maja się to powstrzyma i będzie można wrócić to normalnego życia... Mamy z notariuszem od lata umowę podpisaną że mamy umowę przyrzeczona na kupno mieszkania sfinalizować do 15 kwietnia... Właśnie poprosiłam moja adwokatke o opinię czy przypadnie nam zadatek ponad 40tys o f...k!Wszystko się wali [emoji853]. Nic nie poradzimy [emoji853]
Podziel się: