reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z sikańcami to poczekaj, bo te dziady potrafią nieźle wystraszyć, niby takie czułe, a przy trzycyfrowej becie potrafi być bladziutka kreska. Mega się cieszę, że wszystko jest na dobrej drodze❤😊
Dziękuję 🤗
Chodź troszkę nie pewność u mnie zagościła, ale do poniedziałku jakoś wytrzymam 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny poratuje któraś proszę... potrzebuje Rigevidon antykoncepcje?? Zamykają granice więc stymulacja się już raczej nie odbędzie w terminie albo opóźni więc na bieżąco będę musiała wydłużać tabletki antykoncepcyjne... Czy ma któraś listek pliss???

Dziewczynki moje..ja już jestem. Sorry bazylia że tak późno się oddzywam ale spałam..punkcja podobno bez problemowo. ALE...no właśnie zawsze jakies ale... transfer przełożony bo estradiol za wysoki 5600 i polipy ...wiec jesli w nastepnym cyklu sie samo nie wyczysci to histeroskopia. Ale nawet gdyby polipow nie bylo to transfer bylby przelozony ze wzgledy na wysoki estradiol. A teraz NAJLEPSZE. Podczas punkcji okazalo sie ze moj lewy jajnik jest zrosniety z jelitem. Dlatego mam takie bole..czujecie..probuje to zdiagnozować od 5 lat...2 laparo. Histeroskopia. Rezonanse i nic. I dopiero teraz to wyszło!! Załamka 😢😭 co sie dzieje z tymi lekarzami 😞😟 i właśnie w lewym rosły 2 ladne pecherzyki ktore nie zostaly pobrane z uwagi na ryzyko uszkodzenia jelita..i podobno same maja sie wygasic. Bo narazie bolą jak cholera. Natomiast z prawego pobrali 13 pecherzyków. Jutro ma dzwonic embriolog ile sie udało zaplodnic a w czwartek bedzie mrozenie..oczywiscie jesli bedzie co mrozić...z jednej strony sie ciesze a z drugiej załamka..po punkcji mam tylko duphaston i neoparin. Nic nie dali na wyciszenie jajkow. Troche sie tym martwie.

Najnowsza info ze Polska wstrzymuje przyloty samolotów itd . Reszta która transportem się dostanie to na 14 dni na kwarantannę
A moj miał lecieć w nocy do Pl na wizyte do kliniki i po leki,poleciec poleci,ale nie wroci..
Boze dziewczyny co z waszymi styulacjami i transferami w Pl? Przyjdzie wam na min 2 tyg przylecieć?....

Dziewczyny poratuje któraś proszę... potrzebuje Rigevidon antykoncepcje?? Zamykają granice więc stymulacja się już raczej nie odbędzie w terminie albo opóźni więc na bieżąco będę musiała wydłużać tabletki antykoncepcyjne... Czy ma któraś listek pliss???
Ja niestety mialam tylko jedno opakowanie i je pożarłam...

No ja chyba nie wierzyłam, ze to się dzieje naprawdę- brak papieru toaletowego!! I mydła!! Byłam w trzech sklepach, nawet w rossmanie pustki ale kupiłam ostatnie opakowanie mydła #winning 😎💪😎
Ja się cieszę, ze udało mi się kupić trochę świeżych warzyw i owoców i teraz muszę trochę odbudować swoją zdrowa dietę po urlopie...i zero wina 😫😫 ale dam radę ✊
E tam, u mnie była promocja w carffure wino co kosztuje 7e za 3e i to w dodatku moje ulubione, nie chciałam, ale to jak tak miałam przejść obok? Wzięłam karton 🤣
Może postanie już się tylko upić jak wirus będzie szalał 😛

A moj miał lecieć w nocy do Pl na wizyte do kliniki i po leki,poleciec poleci,ale nie wroci..
Boze dziewczyny co z waszymi styulacjami i transferami w Pl? Przyjdzie wam na min 2 tyg przylecieć?....
Ja miałam lecieć za 2 tygodnie na siostry wesele, ale wesele odwolane... Szok normalnie... Aczkolwiek popieram!
W Angli mają wyjebane jajca i zaraz bd to samo co we Włoszech

reklama
Dziewczynki moje..ja już jestem. Sorry bazylia że tak późno się oddzywam ale spałam..punkcja podobno bez problemowo. ALE...no właśnie zawsze jakies ale... transfer przełożony bo estradiol za wysoki 5600 i polipy ...wiec jesli w nastepnym cyklu sie samo nie wyczysci to histeroskopia. Ale nawet gdyby polipow nie bylo to transfer bylby przelozony ze wzgledy na wysoki estradiol. A teraz NAJLEPSZE. Podczas punkcji okazalo sie ze moj lewy jajnik jest zrosniety z jelitem. Dlatego mam takie bole..czujecie..probuje to zdiagnozować od 5 lat...2 laparo. Histeroskopia. Rezonanse i nic. I dopiero teraz to wyszło!! Załamka 😢😭 co sie dzieje z tymi lekarzami 😞😟 i właśnie w lewym rosły 2 ladne pecherzyki ktore nie zostaly pobrane z uwagi na ryzyko uszkodzenia jelita..i podobno same maja sie wygasic. Bo narazie bolą jak cholera. Natomiast z prawego pobrali 13 pecherzyków. Jutro ma dzwonic embriolog ile sie udało zaplodnic a w czwartek bedzie mrozenie..oczywiscie jesli bedzie co mrozić...z jednej strony sie ciesze a z drugiej załamka..po punkcji mam tylko duphaston i neoparin. Nic nie dali na wyciszenie jajkow. Troche sie tym martwie.
To dobrze ze dostalas duphaston po punkcji on pomoze i bedziesz czekac okolo tygodnia na krwawienie ;) No ale jaja z tym jajnikiem ;) Nic sie nie martw oni wiedza co robia ;) A nie masz jescze info ile masz komorek ?

Do góry