reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A moj miał lecieć w nocy do Pl na wizyte do kliniki i po leki,poleciec poleci,ale nie wroci..
Boze dziewczyny co z waszymi styulacjami i transferami w Pl? Przyjdzie wam na min 2 tyg przylecieć?....
Moja stymulacja na poczatku kwietnia poszła w piz..du.... Wracam do pracy w poniedziałek a tam prawie wszyscy zaczynają pracować zdalnie...

reklama
Wszystkie chcemy żeby było dobrze, ale @bazylia128 dobrze pisze, ja tez wole jak ktoś mówi szczerze. Dbaj o siebie teraz i trzymam mocno kciuki za Ciebie 😘😘😘
Nie planuje się przemęczać, jutro biorę z pracy NŻ, będę w domku się kręciła.
Sama dokładnie nie wiem co robic żeby nic nie zaszkodzilo a tylko mogło, tylko wszystko tersz w rękach u góry, ja na pewno będę uważać na siebie i nie będę dźwigała 😊

Ja miałam lecieć za 2 tygodnie na siostry wesele, ale wesele odwolane... Szok normalnie... Aczkolwiek popieram!
W Angli mają wyjebane jajca i zaraz bd to samo co we Włoszech
Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zaczną się zaostrzenia.. dostałam list że szkoły że mogą w każdej chwili otrzymać wytyczne o zamknięciu szkół.. Firmy zaczynają pracować zdalnie..

Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zaczną się zaostrzenia.. dostałam list że szkoły że mogą w każdej chwili otrzymać wytyczne o zamknięciu szkół.. Firmy zaczynają pracować zdalnie..
Aduś może wykup wizytę online wystawią ci e receptę i kupisz w aptece. Taki mam pomysł. Ja tak kiedyś zrobiłam jak brałam antykoncepcję. Chyba że ktoś poratuje

To dobrze ze dostalas duphaston po punkcji on pomoze i bedziesz czekac okolo tygodnia na krwawienie ;) No ale jaja z tym jajnikiem ;) Nic sie nie martw oni wiedza co robia ;) A nie masz jescze info ile masz komorek ?
Nie. Tylko wiem tyle co Wam napisałam...mogłam spytać ale taka zdolowana bylam tym lewym jajnikiem. Jak tylko bede cos wiedziec to sie odezwe. Narazie leżę a mężu usluguje 😂poza upeirdliwym bolem lewego jajca nawet fajnie jest😂aa... czekaj na wypisie mam ze stwierdzono 12 kumulusów..to o to chodzi?

reklama
Moja stymulacja na poczatku kwietnia poszła w piz..du.... Wracam do pracy w poniedziałek a tam prawie wszyscy zaczynają pracować zdalnie...
Mój mąż pracuje w banku i dziś siedzi do pozna, żeby ogarnąć sytuacje dla ekipy żeby mogli pracować w domu, nie wiem o której wroci...
Moja szefowa jeszcze nie podjęła decyzji czy zamykamy instytut gdzie pracuje, ale bardzo możliwe ze tak będzie. Póki co, od dziś na stronie dałam komunikat, ze ktokolwiek chory, nie będzie przyjmowany, obowiązkowe mycie rak po wejściu. My nosimy maseczk i rękawiczki.
Szczerze to Polska dobrze robi wprowadzając te ograniczenia, mnie tez to wszystko wkurza, bo nie podejdę do stymulacji w kwietniu, ale myśle ze to wszystko dla naszego dobra, jakby nie było...

Do góry