reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
HmmmCzułam się jak na okres, ja biorę
Luteine pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1
Encorton 2x1
Ja tylko progesteron besine 2/1
Najgorsze to czekanieDokładnie, dlatego mówię nawet jak @Waleczna36 kupi najczulszy to nie ma szans żeby jtr wyszło cokolwiek, jeszcze troszkę trzeba się wstrzymać niestety, teraz dopiero się zacznie ciągłe czekanie ☺
Waleczna36
Test już mam to zostawię go na czarna godzine w takim razieKochana sikeniec to jtr Ci nie wyjdzie, ja 8dot miałam Bete ponad 100, 9 dpt zrobiłam sikanca I ciężko pow, że było widać druga kreskę
bazylia128
Ja zawsze mialam crio i cykl po stymulacji mialam transfer. Wyciszane mialam estrofemem... Ale kazda klinika ma swoje sposoby. Czekamy na punkcjeŻeby wyciszyć jajniki po stymulacji. Tak się podobno robi, kiedy transfer jest odroczony. I podobno nie robi sie transferu mrożonych zarodków w cyklu po zakonczonej stymulacji tylko w jeszcze kolejnym. To moja pierwsza procedura, wiec totalnie zaufałam lekarzom. Mam nadzieję, że się nie zawiodę
Netiaskitchen
Od dziś i jak na L4 przystało czuję się paskudnie,bo mnie mega mdli...Jestes juz na l4?
Aneczka85_01
Najnowsza info ze Polska wstrzymuje przyloty samolotów itd . Reszta która transportem się dostanie to na 14 dni na kwarantannę
bazylia128
Mi wyszedl w 5 dpt przy becie 16 test o czulosci 10 Taka blada kreseczka ale byla i po 2 minutachDokładnie, dlatego mówię nawet jak @Waleczna36 kupi najczulszy to nie ma szans żeby jtr wyszło cokolwiek, jeszcze troszkę trzeba się wstrzymać niestety, teraz dopiero się zacznie ciągłe czekanie ☺
bazylia128
ogladamNa Polsat news jakieś orędzie jest czy jak to się nazywa, prezydent przemawiał, minister, premier i ktoś tam jeszcze - na żywo leci
Netiaskitchen
Z sikańcami to poczekaj, bo te dziady potrafią nieźle wystraszyć, niby takie czułe, a przy trzycyfrowej becie potrafi być bladziutka kreska. Mega się cieszę, że wszystko jest na dobrej drodzeJa kupię sikanca na jutro, rano zrobię
Potem bety będę robić na zmianę z testami, zobaczymy. Chyba oszaleje ze szczęścia, jezuuu dziewczyny tyle lat starania, leczenia, łez, depresji już na końcu... Wygląda na to słoneczko zaczęło świecić dla mnie
reklama
Aneczka85_01
Premier RP: zdecydowaliśmy się wprowadzić stan zagrożenia epidemicznego
W związku z pandemią koronawirusa premier zdecydował się na wprowadzenie stanu zagrożenia epidemicznego. - Podstawowym zadaniem rządu jest dziś powstrzymanie dużego tempa wzrostu zachorowań, jaki odnotowali nasi sąsiedzi. (...) Zdecydowaliśmy się wprowadzić stan zagrożenia epidemicznego -...
wiadomosci.onet.pl
Podziel się: