reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Żeby wyciszyć jajniki po stymulacji. Tak się podobno robi, kiedy transfer jest odroczony. I podobno nie robi sie transferu mrożonych zarodków w cyklu po zakonczonej stymulacji tylko w jeszcze kolejnym. To moja pierwsza procedura, wiec totalnie zaufałam lekarzom. Mam nadzieję, że się nie zawiodę :(
Ja zawsze mialam crio i cykl po stymulacji mialam transfer. Wyciszane mialam estrofemem... Ale kazda klinika ma swoje sposoby. Czekamy na punkcje ;)

Dokładnie, dlatego mówię nawet jak @Waleczna36 kupi najczulszy to nie ma szans żeby jtr wyszło cokolwiek, jeszcze troszkę trzeba się wstrzymać niestety, teraz dopiero się zacznie ciągłe czekanie ☺
Mi wyszedl w 5 dpt przy becie 16 ;) test o czulosci 10 :) Taka blada kreseczka ale byla ;)i po 2 minutach ;)

Ja kupię sikanca na jutro, rano zrobię :)
Potem bety będę robić na zmianę z testami, zobaczymy. Chyba oszaleje ze szczęścia, jezuuu dziewczyny tyle lat starania, leczenia, łez, depresji już na końcu... Wygląda na to słoneczko zaczęło świecić dla mnie 🤗
Z sikańcami to poczekaj, bo te dziady potrafią nieźle wystraszyć, niby takie czułe, a przy trzycyfrowej becie potrafi być bladziutka kreska. Mega się cieszę, że wszystko jest na dobrej drodze❤️😊

reklama

Do góry