reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny właśnie dzwonili do mnie z invicta. Wprowadzaja nowy system wizyt. Mam wizytę we wtorek i ma odbyć się online :oMasakra jakaś... Powiem wam że jestem trochę przerażona tym co się dzieje. Pracuje w aptece, ludzie rano czekają przed wejściem i jest kolejka non stop. Brakuje środków odkażających, rękawiczek, maseczek. Ludzie kupują tonami leki jak jacyś nienormalni. Dobrze że od poniedziałku idę na zwolnienie... Prawie połowa naszej ekipy będzie na zwolnieniach:(

Powodzenia !!!Będę myśleć o Tobie i trzymać kciuki!!!
Jutro zaraz napisze jak tylko odbiorę wyniki aż sama jestem ciekawa bo kurna boli żadnych nic zero, troszkę czuje w krzyżu jak długo chodzę, zawsze mnie tak bolało namieisaczke ale o niej nie chce myśleć. Więc proszę o mocne kciuki ✊✊✊

Dziewczyny czy ktoras z was to czytala? Sa dwa tomy ja to czytalam i nie wiem czy kiedykolwiek cos lepszego przeczytalam ;) Musze znalezc cos dobrego do czytania bo oszaleje - prosze moze cos doradzicie? Ja ta ksiazke polecam z czystym sumieniem - jest poprostu GENIALNA !!!

1584039168535.png

Jejku czlowiek sie musi tak meczyc ale ty chyba tez sie zle czuas cio ? 13 komorek ja pierdziele jak ty to zrobilas ;)
Kurcze jak cholera! Tak samo jak @anjaa25. Kto to wie 😉 ale patrz kochana ostatnio 13 komórek z tego 6 dojrzałych, a teraz z 16 aż 13 dojrzałych! Ciekawa jestem czy też te suplementy miały wpływ 🤔
A Ty kiedy teraz masz podgląd jajec? 😘

Dziewczyny właśnie dzwonili do mnie z invicta. Wprowadzaja nowy system wizyt. Mam wizytę we wtorek i ma odbyć się online :oMasakra jakaś... Powiem wam że jestem trochę przerażona tym co się dzieje. Pracuje w aptece, ludzie rano czekają przed wejściem i jest kolejka non stop. Brakuje środków odkażających, rękawiczek, maseczek. Ludzie kupują tonami leki jak jacyś nienormalni. Dobrze że od poniedziałku idę na zwolnienie... Prawie połowa naszej ekipy będzie na zwolnieniach:(
No to tylko czekac az u mnie cos wymysla skoro juz w invicta tak jest...

reklama
Do góry