reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny właśnie dzwonili do mnie z invicta. Wprowadzaja nowy system wizyt. Mam wizytę we wtorek i ma odbyć się online :oMasakra jakaś... Powiem wam że jestem trochę przerażona tym co się dzieje. Pracuje w aptece, ludzie rano czekają przed wejściem i jest kolejka non stop. Brakuje środków odkażających, rękawiczek, maseczek. Ludzie kupują tonami leki jak jacyś nienormalni. Dobrze że od poniedziałku idę na zwolnienie... Prawie połowa naszej ekipy będzie na zwolnieniach:(
Nie odwołali Twojego transferu??

reklama
Dziękuję [emoji8]Do dupy ...,ale mając już za sobą poronienie ,to chyba łatwiej się znosi .Dupa jakby twardziejsza .
U nas w domu się mówiło kartoflak [emoji6]
Pewnie nie jest łatwiej, tylko po prostu nie nastawiasz się już tylko na powodzenie [emoji22]. Ja z każdym transferem mniej wierzę... Ale się nie poddaję, ty też nie możesz [emoji3590]

Dziewczyny dziś mój 22dc i wzięłam rano tabletkę anty ostatnia z listka (21) i mam kontynuować drugi listek 20 tabletek a dziś dostałam plamienie i trochę boli podbrzusze... czy to możliwe że antyki u mnie przestały działać?? Plamila któraś z Was po 21 zażywania tabletek antykoncepcyjnych?

a znasz prazuchy ja uwielbiam ale ostatni raz jadlam chyba z 5 lat temu najlepiej z kefirkiem albo z siadlym mlekiem i boczusiem i cebulka ;)
Tego nie znalam, ale to bardzo podobne z tego co czytam do naszej lubelskiej kulaszy 😍 u nas w kulaszy na talerzu robi się dołek i wlewa maslo rozpuszczone. Ja lubię takie dawne i mało popularne dania 😉
Pisze tak z Wami o ziemniaczorach zamiast iść do łazienki. Okres po punkcji mam jak zawsze bardzo obfity i przemoklam 🤦🏻‍♀️

Ja dzisiaj się nie udzielam, bo jakiegoś doła załapałam przez to wszystko co się dzieje. Nienawidzę tej bezsilności i jak coś idzie nie tak jak powinno. A teraz są tylko takie wiadomości...nic nie jest pewne, możemy spodziewać się wszystkiego i wszystko jest nie tak... I te plotko newsy...o zamykaniu sklepów, odcinaniu miast...Po kij ludzie o tym gadają...Tylko to wszystkich nakręca i dodatkowo stresuje. Jutro wybieram się na wizytę do nowego prowadzącego. Jak jej k**** ktoś nie odwoła. Sama nie wiem co myśleć. Tak strasznie współczuję Wam tego, że wszystko chcą odraczać...Przeciez każda czeka juz tyle czasu...Płakać mi się chce przez to wszystko
Necia, nie łam się [emoji3590]. Nie przejmuj się nami, my mamy dość twarde dupki [emoji17]. Tobie się wreszcie udało, swoje wycierpialaś i teraz masz się niczym nie martwić!!! Ciesz się swoim uprawnionym stanem[emoji3590].
Na wirusa nie mamy już wpływu, trzeba się pogodzić [emoji22]. Oby nikt z naszych rodzin się nie zaraził [emoji17]

Tego nie znalam, ale to bardzo podobne z tego co czytam do naszej lubelskiej kulaszy 😍 u nas w kulaszy na talerzu robi się dołek i wlewa maslo rozpuszczone. Ja lubię takie dawne i mało popularne dania 😉
Pisze tak z Wami o ziemniaczorach zamiast iść do łazienki. Okres po punkcji mam jak zawsze bardzo obfity i przemoklam 🤦🏻‍♀️
łoo tam nie przejmuj sie ;) jejku jakie nazwy Kulasza 😂 😂 😂 ja tez lubie tradycyjne dania ja to w sumie lubie wszystko tylko bardzo ograniczam ale ziemniaki mogla bym jest na tony chyba ;) Bardzo lubie tez zapiekanki ziemniaczane np z kurkami i smietana a juz najbardziej lubie takiego mlodego ugotowanego ziemniaka przygryzac z luzeczką masła i solą ;)))))))))))))) Jak bylam mala i bylam na wsi to moj dziadek karmil swinie takimi gotowanymi ziemnakami - jak ja im tego zazdroscilam bo tak pachnialo 😅😅😅 A teraz ostatnim razem jadlam dwa ziemniaki w srode popielcowa jak moja mama zrobila ta wode sleziowa ojjjjj tez uwielbiam ;)

Pewnie nie jest łatwiej, tylko po prostu nie nastawiasz się już tylko na powodzenie [emoji22]. Ja z każdym transferem mniej wierzę... Ale się nie poddaję, ty też nie możesz [emoji3590]
Nie musisz wierzyć. Kluczowe jest wiele czynników, ale ten to na pewno najmniej. Mam nadzieję, że ten durny wirus się za jakiś czas uspokoi i trochę wrocimy do normalności. Bo inaczej to oszalejemy w tym wariatkowie...
I ze jak to wszystko się uspokoi to będziesz mogla działać dalej✊✊✊

reklama
Do góry