reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Powodzenia !!!Będę myśleć o Tobie i trzymać kciuki!!!6 dpt
13 dojrzałych komórek i dwie blastki ,@s.ols3404 kochana nie pamietam ile u ciebie bylo pechezrykow a ile komorek?
A tarciuch coś Ci mówi? Praktycznie wszystko to samo co na placki ziemniaczane, wylane na blachę lub keksowke i upieczoneCo to jest babka ziemniaczana ?
Pójdźka
Przykro mi.. wiem jak to boli Trzymaj się cieplutko!Dostałam wyniki ... I tak jak czułam
6dpt
HCG mniej niż 5
Progesteron 48
bazylia128
Jejku czlowiek sie musi tak meczyc ale ty chyba tez sie zle czuas cio ? 13 komorek ja pierdziele jak ty to zrobilas13 dojrzałych komórek i dwie blastki ,
bazylia128
nie hehehehehe ja znam tylko placki ziemniaczane i placek po wegierskuA tarciuch coś Ci mówi? Praktycznie wszystko to samo co na placki ziemniaczane, wylane na blachę lub keksowke i upieczone
To musisz to spróbować, to jest pyszne a tak jak fredka pisała z boczkiem bombowe ostatnio pierwszy raz robiłam. Kocham placki, ale jednak tam dużo tłuszczu się używa. Więc czasem robię to jak mam smakanie hehehehehe ja znam tylko placki ziemniaczane i placek po wegiersku
bazylia128
a znasz prazuchy ja uwielbiam ale ostatni raz jadlam chyba z 5 lat temu najlepiej z kefirkiem albo z siadlym mlekiem i boczusiem i cebulkaTo musisz to spróbować, to jest pyszne a tak jak fredka pisała z boczkiem bombowe ostatnio pierwszy raz robiłam. Kocham placki, ale jednak tam dużo tłuszczu się używa. Więc czasem robię to jak mam smaka
reklama
bazylia128
Zrobie sobie wszystko jak juz bedzie po punkcjia znasz prazuchy ja uwielbiam ale ostatni raz jadlam chyba z 5 lat temu najlepiej z kefirkiem albo z siadlym mlekiem i boczusiem i cebulka
Podziel się: