Iwona ZiębaKogo? Też mam we wro[emoji3]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Przed chwila robilam zastrzyki a przyszedl do nas tesc tm razem - teraz codziennie nas nawiedzaja I pyta sie wiecie dlaczego brakuje papieru toaletowego? Bo ktos opracowal patent pedzenia bimbru na bazie papieru toaletwego. A ja tak stoje i nie bo ktos kichnal i wszyscy sie zesrali ze strachu... I w tym momencie tak buchnelam smiechem sama do siebie lzy mi ciekly, malo sie nie zpowietrzylam
Ja wlasnie nic nie czuje w cycorach - kuwa przyjdzie mi zostac z takimi malymi juz zawsze Ja nawet punkcji nie mam jeszcze wyznaczonej w sobote dopeiro kolejna wizyta Boisz sie punkcji? Bo ja panicznieTak. Cyce to mam wrazenie że mi wybuchną zaraz. Co zjem to mi podchodzi do gardla. Stąpnę prawa nogę to mi prawy jajnik napieprza. Lewą nogą to lewy jajnik. Siade to mnie dwa naraz napieprzaja. Wiec staram sie albo stac nieruchomo - co nie jest łatwe albo leżę na boku ...a teraz nawpierdzielalam się ciastków i cierpię..ale musialam bo jutro na czczo bazylia na kiedy masz wyznaczoną punkcję??
bazylia128
To bedzie 6 czy 7 dpt?Kochane jutro robię bete, dziś latam po chacie jak opętana miejsca do ie znaleźć nie mogę, skończyłam pakować zimowe ezecxy i biorę się za pranie i układanie w szafie a później sprzątanie łazienki, może uda mi się nie myśleć. Wykąpie się i do łóżka a rano już co ma być to będzie....
Jeśli blastka to bardzo mi przykro... To samo przeszlam w poniedziałek powtórz moze jednak? Moze jakas leniwa? Nie chce Ci robic nadziei ale może a nóż... No nie wiem. Naczytałam sie historii przez zeszly weekend i uważam że cuda się zdarzają... ✌Dostałam wyniki ... I tak jak czułam
6dpt
HCG mniej niż 5
Progesteron 48
bazylia128
ja pierdooo...lee
Netiaskitchen
Ja dzisiaj się nie udzielam, bo jakiegoś doła załapałam przez to wszystko co się dzieje. Nienawidzę tej bezsilności i jak coś idzie nie tak jak powinno. A teraz są tylko takie wiadomości...nic nie jest pewne, możemy spodziewać się wszystkiego i wszystko jest nie tak... I te plotko newsy...o zamykaniu sklepów, odcinaniu miast...Po kij ludzie o tym gadają...Tylko to wszystkich nakręca i dodatkowo stresuje. Jutro wybieram się na wizytę do nowego prowadzącego. Jak jej k**** ktoś nie odwoła. Sama nie wiem co myśleć. Tak strasznie współczuję Wam tego, że wszystko chcą odraczać...Przeciez każda czeka juz tyle czasu...Płakać mi się chce przez to wszystko
Hahaha Czasem jak tak jest wszystko pod górkę do dobrze wróży bedzie dobrze!Ja pierniczę...ja zaczynam wpadać w paranoję!! Jutro punkcja..nie dość że korona wirus to właśnie się kapnelam że jutro piątek 13stego..nie jestem przesądna ale...noż kur..ja to mam szczęście...jak ktod mi jutro w klinice powie żebym nie panikowala to mu przyp..lę..no dobra ..lekarzowi nie przywalę bo musi.mi punkcję zrobić!! Masakra. Jak nie wysiadzie mi serducho do jutra to cud bedzie..ja juz czwarta melise pije...bu..a ja bym się chetnie tego spirytusu co mam do odkazania napila
Trzymam kciukory mocnoKochane jutro robię bete, dziś latam po chacie jak opętana miejsca do ie znaleźć nie mogę, skończyłam pakować zimowe ezecxy i biorę się za pranie i układanie w szafie a później sprzątanie łazienki, może uda mi się nie myśleć. Wykąpie się i do łóżka a rano już co ma być to będzie....
Waleczna36
6 dptTo bedzie 6 czy 7 dpt?
reklama
Waleczna36
DziękujęTrzymam kciukory mocno
Podziel się: