reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Babka ziemniaczana, kartoflarz, rejbak.
Różnie mówią ale to jest bardzo dobre danie z mojego dzieciństwa [emoji7]. Ja układam plastry boczku na wierzchu i potem są chrupiące [emoji39]
Nigdy czegos takiego nie jadlam ;)

reklama
Kochana Ty dokonczysz jak już zaczęłaś . Ja miałam zacząć od kwietnia wiec nie zacznę jeśli nadal będzie sytuacja taka jak jest . Kobiety które są w trakcie to napewno punkcja będzie ale niewiem co z transferami.
Ja też mam zacząć w kwietniu i w mojej klinice nie planują na ten moment wstrzymać stymulacji ani transferów

Ja pierniczę...ja zaczynam wpadać w paranoję!! Jutro punkcja..nie dość że korona wirus to właśnie się kapnelam że jutro piątek 13stego..nie jestem przesądna ale...noż kur..ja to mam szczęście...jak ktod mi jutro w klinice powie żebym nie panikowala to mu przyp..lę..no dobra ..lekarzowi nie przywalę bo musi.mi punkcję zrobić!! Masakra. Jak nie wysiadzie mi serducho do jutra to cud bedzie..ja juz czwarta melise pije...bu..a ja bym się chetnie tego spirytusu co mam do odkazania napila😢😭
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 mam to samo - CHCE PIC SPIRYTUS :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :) Czy ty tez sie tak zle czujesz? Mnie brzuch nawala, jaka, nogi, rece krzyz kur...aa wszystko.. Jak pomysle o punkcji gdzie moja ma trwac podobno bardzo dlugo bo ma mi zrobic plukanie jajek to mi sie rzygav z nerwow chce ;)

To może u ciebie są bardziej ogarnięci ludzie [emoji846]. U mnie jest tragedia, od wczoraj nie można wejść do biedronki [emoji33]. Ja też mam kilka paczek makaronu na kilka zup, 3 paczki ryżu i 3 całe kurczaki.
Kurczę, to wiesz za ile możesz to teraz opchnac? A jak masz jeszcze papier toaletowy to już wogole myśl o jakiś wypasionych wakacjach 😜

Ja też mam zacząć w kwietniu i w mojej klinice nie planują na ten moment wstrzymać stymulacji ani transferów
No wlasnie mi tez tak na recepcji powiedzieli... Nie chce juz pisac do mojego d bo widze sie z nim w sobote a oza tym wczoraj go zbombardowalam tym zespolem i napewno przegielam piszac mu ze chcialam to miec :confused2::confused2::rofl::rofl::rofl::rofl:

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 mam to samo - CHCE PIC SPIRYTUS :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :) Czy ty tez sie tak zle czujesz? Mnie brzuch nawala, jaka, nogi, rece krzyz kur...aa wszystko.. Jak pomysle o punkcji gdzie moja ma trwac podobno bardzo dlugo bo ma mi zrobic plukanie jajek to mi sie rzygav z nerwow chce ;)
Tak. Cyce to mam wrazenie że mi wybuchną zaraz. Co zjem to mi podchodzi do gardla. Stąpnę prawa nogę to mi prawy jajnik napieprza. Lewą nogą to lewy jajnik. Siade to mnie dwa naraz napieprzaja. Wiec staram sie albo stac nieruchomo - co nie jest łatwe 😂 albo leżę na boku ...a teraz nawpierdzielalam się ciastków i cierpię..ale musialam bo jutro na czczo 😂bazylia na kiedy masz wyznaczoną punkcję??

Kochane jutro robię bete, dziś latam po chacie jak opętana miejsca do ie znaleźć nie mogę, skończyłam pakować zimowe ezecxy i biorę się za pranie i układanie w szafie a później sprzątanie łazienki, może uda mi się nie myśleć. Wykąpie się i do łóżka a rano już co ma być to będzie....

reklama
O jej, minęłam Twój post [emoji22][emoji22][emoji22]. Bardzo mi przykro [emoji22]
Trzymasz się? Kuźwa, co za pytanie, pewnie jesteś rozwalona [emoji22]
A ja tu o babce nawijam...
Dziękuję 😘Do dupy ...,ale mając już za sobą poronienie ,to chyba łatwiej się znosi .Dupa jakby twardziejsza .
U nas w domu się mówiło kartoflak 😉

Do góry