reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jejkuuuu jak sobie pomysle ze ja jestem w polowie to wszystko mi sie przewraca ;( Ale czemu chca wstrzymywac stymulacje?

Kochana Ty dokonczysz jak już zaczęłaś . Ja miałam zacząć od kwietnia wiec nie zacznę jeśli nadal będzie sytuacja taka jak jest . Kobiety które są w trakcie to napewno punkcja będzie ale niewiem co z transferami.

reklama
jejkuuuu jak sobie pomysle ze ja jestem w polowie to wszystko mi sie przewraca ;( Ale czemu chca wstrzymywac stymulacje?
Bazylia, ty się ciesz że kończysz stymulację, serio [emoji3590]. Jesteś już prawie u celu, nie martw się. Może być tylko problem z transferem ale sama przecież się nastawialas że będzie on później

Babka ziemniaczana, kartoflarz, rejbak.
Różnie mówią ale to jest bardzo dobre danie z mojego dzieciństwa [emoji7]. Ja układam plastry boczku na wierzchu i potem są chrupiące [emoji39]

Dziewczyny, jest mi tak przykro z powodu tego dziadostwa. Tyle z Was jest w trakcie lub tuż przed, A lekarze sami nie wiedzą co robić.. to naprawdę idzie oszalec. Nawet nie mogę sobie wyobrazić co macie w głowach;( tyle stresu, fizycznego, psychicznego i finanaowego obciazenia.. duzo z Was mieszka za granica i musi wszystko dokladnie zaplanowac aby moc przyleciec.. ja nie wiem jak mam Was pocieszyc.. Z jednej strony dobrze,ze w Polsce tak władza dziala i próbuje stanąć na wysokości zadania.. ale ta panika ludzi mnie przeraża. Nie oglądam w ogóle wiadomości, a na fb mam ochotę usunąć wszystkie strony miejskie, gdzie Janusze ciagle wrzucają zdjecia z pustymi półkami i jedno drugich nakręcają.. Ja tez sie boje.. bo od stycznia jestem na encortonie.. jedyny plus w tym wszystkim,ze siedze w domu na L4.. ale mam też rodzinę.. ktora musi chodzić, jeździć do pracy... to wszystko takie do dupy;(

Nie chce was straszyć ale mam Info z ministerstwa że mają zamknąć Warszawę i Kraków. Do tego ma być wprowadzony stan wyjątkowy w całej Polsce. Oglądam wiadomości i mówią że sklepy maja być otwarte nie ma potrzeby robienia zapasów. A stoję w warzywniaku i koleś przede mną kupował 10 kg ziemniaków. Także informacje sa sprzeczne ale w tv chyba nie chcą siać paniki. Ja tam idę dokupić cos do jedzenia.
Kompletna bzdura, Minister zdementowała informacje, jakoby rząd miał zamykać sklepy lub otaczać kordonem któreś z miast ...

Babka ziemniaczana, kartoflarz, rejbak.
Różnie mówią ale to jest bardzo dobre danie z mojego dzieciństwa [emoji7]. Ja układam plastry boczku na wierzchu i potem są chrupiące [emoji39]
Ja jeszcze nigdy nie robiłam, a Marek ciagle mi o niej mówi, bo jego babcia robila. Musze się Kiedys zmobilizować;)

reklama
Ja pierniczę...ja zaczynam wpadać w paranoję!! Jutro punkcja..nie dość że korona wirus to właśnie się kapnelam że jutro piątek 13stego..nie jestem przesądna ale...noż kur..ja to mam szczęście...jak ktod mi jutro w klinice powie żebym nie panikowala to mu przyp..lę..no dobra ..lekarzowi nie przywalę bo musi.mi punkcję zrobić!! Masakra. Jak nie wysiadzie mi serducho do jutra to cud bedzie..ja juz czwarta melise pije...bu..a ja bym się chetnie tego spirytusu co mam do odkazania napila😢😭

Do góry