Aneczka85_01
Fanka BB :)
To rozmowa z moim lekarzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi kochana wyrzuć z siebie te emocje i wracaj do gry Każda z nas tutaj walczy mimo porażek przytulam cie wirtualnieDostałam wyniki ... I tak jak czułam
6dpt
HCG mniej niż 5
Progesteron 48
Co to jest babka ziemniaczana ?Uwielbiam rzeczy z ziemniorów[emoji39]
masakraNie zdarza . O 22 zamykają . Mój teść już stoi na granicy od 14 i mówi ze chyba lipa będzie
Kurcze przykro mi ;( ale duzy masz progesteronDostałam wyniki ... I tak jak czułam
6dpt
HCG mniej niż 5
Progesteron 48
jejkuuuu jak sobie pomysle ze ja jestem w polowie to wszystko mi sie przewraca ;( Ale czemu chca wstrzymywac stymulacje?To rozmowa z moim lekarzem Zobacz załącznik 1090831
Ale co maja zamknac w wawie i krakowie?Nie chce was straszyć ale mam Info z ministerstwa że mają zamknąć Warszawę i Kraków. Do tego ma być wprowadzony stan wyjątkowy w całej Polsce. Oglądam wiadomości i mówią że sklepy maja być otwarte nie ma potrzeby robienia zapasów. A stoję w warzywniaku i koleś przede mną kupował 10 kg ziemniaków. Także informacje sa sprzeczne ale w tv chyba nie chcą siać paniki. Ja tam idę dokupić cos do jedzenia.
Uuuu, coś pysznego [emoji39][emoji39][emoji39]. I jeszcze na to boczuś się kładzieCo to jest babka ziemniaczana ?