reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooo [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] to zobacz jakie ja mam szczescie jak juz w koncu zaczelam to SWIAT SIE *******.....IIIII [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] no to trzeba byc jakims nie wiem naznaczonym czy co...
Przecież nie od dziś wiadomo żeś wyjątkowa [emoji23]

reklama
Ja też jestem mega zła na tę sytuację, u nas wczoraj i dziś ludzie szturmują sklepy [emoji19]. Będą wpierda...lać rok czasu potem ten makaron...
Nie lekceważę wirusa ale też nie mam zamiaru siać takiej paniki jak niektórzy u mnie.
Bratowa kupiła mi o 8-mej rano ostatnie 3 całe kurczaki bo kuźwa nie będę miała na czym nawet głupiej zupy zrobić bo wszystko wykupili [emoji49]. I ziemniaki mi kupiła bo już nie mam.
Boję się, co będzie za miesiąc. Jak czytam jak nasze szpitale są przygotowane to czarno to wszystko widzę. Mój transfer coraz dalej się ode mnie oddala [emoji22][emoji22][emoji22].
Ja pracuję w supermarkecie. To jakieś nieporozumienie 🙄 Puste pułki, a my się z*jebiemy w końcu... Kurcze ja też się boję o mój transfer ☹️ Urlop zaplanowany, wszystko załatwione. Powinnam brać przy transferze encorton i accofil. I co teraz? Nic na moją endometrioze nie biorę, bo transfer... A u mnie w miesiąc to różne rzeczy brzydkie potrafią urosnąć itp. Jadę za tydzień na wizytę i zobaczymy co powie lekarz 🙏🏻

Do góry