reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Śmiać to może nie śmiała się żadna , ale chyba to nie były obawy nad wyrost ... u mnie miasto jak wymarłe .. urzad miasta od jutra zamykają , w małych sklepach kartki - max 3 osoby mogą wchodzić - ludzie stoją przed sklepem , w biedrze makarony, ryże - zero ... boimy się teraz czy za 2 tyg wogole uda nam się wrócić do Holandii [emoji848][emoji15]
Ukraina ma dzisiaj zamknąć swoje granice rzekomo a ja mam 2 pracowników w drodze... mam nadzieję że zdążą przejechać.

reklama
U mnie tez nawala deszcz i okrpony wiatr
Masz następne memy na poprawę humoru [emoji12]
I nie martw się, nie mogą cię tak zostawić, zrobią punkcję a przecież w klinice będą o ciebie dbać tak, jak to jest tylko możliwe
Screenshot_20200312-163629.jpeg
Screenshot_20200312-163622.jpeg

A gdzie mieszkasz? U mnie jest w miarę normalnie tylko ludzie fiksują.
Najlepsze jest to, że zakazują różnych zgromadzeń a do kościoła droga wolna [emoji33].
To jest porażka wg mnie. Sami starsi i podatni ludzie w tej sytuacji ruszą biegiem do kościoła [emoji33]. A w radiu mówili że nie będą napelniać tylko tego czegoś na wodę święconą, no pojebani.
Niech kichają na siebie dowoli pościskani w tych ławkach. I każdemu po opłatko oczywiście...

Jak ty se teraz podsmiechujesz z tej korony [emoji23] [emoji23] [emoji23] a kilka dni temu ciezko bylo cie wyciagnac zza krzakow ;)
Nic mi już innego nie zostało myszko, tylko się nerwowo śmiać. W sumie to nie powinnam być tym zaskoczona, przecież ciągle mi się życie pierdo...li[emoji17]. Nie mam już na nic wpływu...

Mysle ze to dobry pomysł z tym badaniem. Jak tak poczytalam to pappa jest bardzo ryzykowna. Moj lekarz powiedzial ze jesli tylko fundusze pozwola to poleca te badanie dna wolnego plodu. I my bysmy tez sie zdecydowali. Konkretnie na SANCO. Robila któraś?
Zastanawiam sie tylko dlaczego te badania dna wolnego plodu sa zalecane po in vitro? Gdzie o tym czytalam tak wlasnie bylo napisane.
Artemidka głowa do góry! Juz niedlugo 2trymestr to moze troszke odetchniemy...
Ja robiłam Sanco, po tym jak pappa wyszła mi źle i zwiększyła ryzyko ZD ....martwiłam się strasznie a po wynikach Sanco okazało się że zdrowy chłopak 😉 także ja pappy więcej nie zrobię 🙂

A mi się kończy żarcie w lodówce, Marek wraca jutro wieczorem i go rano w sobotę wygonie na jakiś maraton po sklepach.. oby cos dostal bo zaraz znow pojedzie A ja zostanę przez tych "przerażonych" ludzi z niczym.. przegięcie.
U mnie w carrefourze na półce z kaszami ostała się tylko kukurydziana i manna[emoji23] przynajmniej nie będę z dzieckiem głodna chodzić[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Nic mi już innego nie zostało myszko, tylko się nerwowo śmiać. W sumie to nie powinnam być tym zaskoczona, przecież ciągle mi się życie pierdo...li[emoji17]. Nie mam już na nic wpływu...
Nooo 😂 😂 😂 😂 😭😭😭😭😭 to zobacz jakie ja mam szczescie jak juz w koncu zaczelam to SWIAT SIE *******.....IIIII 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 no to trzeba byc jakims nie wiem naznaczonym czy co...

Do góry