reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Śmiać to może nie śmiała się żadna , ale chyba to nie były obawy nad wyrost ... u mnie miasto jak wymarłe .. urzad miasta od jutra zamykają , w małych sklepach kartki - max 3 osoby mogą wchodzić - ludzie stoją przed sklepem , w biedrze makarony, ryże - zero ... boimy się teraz czy za 2 tyg wogole uda nam się wrócić do Holandii [emoji848][emoji15]
Ukraina ma dzisiaj zamknąć swoje granice rzekomo a ja mam 2 pracowników w drodze... mam nadzieję że zdążą przejechać.

reklama
U mnie tez nawala deszcz i okrpony wiatr
Masz następne memy na poprawę humoru [emoji12]
I nie martw się, nie mogą cię tak zostawić, zrobią punkcję a przecież w klinice będą o ciebie dbać tak, jak to jest tylko możliwe
Screenshot_20200312-163629.jpeg
Screenshot_20200312-163622.jpeg

A gdzie mieszkasz? U mnie jest w miarę normalnie tylko ludzie fiksują.
Najlepsze jest to, że zakazują różnych zgromadzeń a do kościoła droga wolna [emoji33].
To jest porażka wg mnie. Sami starsi i podatni ludzie w tej sytuacji ruszą biegiem do kościoła [emoji33]. A w radiu mówili że nie będą napelniać tylko tego czegoś na wodę święconą, no pojebani.
Niech kichają na siebie dowoli pościskani w tych ławkach. I każdemu po opłatko oczywiście...

Jak ty se teraz podsmiechujesz z tej korony [emoji23] [emoji23] [emoji23] a kilka dni temu ciezko bylo cie wyciagnac zza krzakow ;)
Nic mi już innego nie zostało myszko, tylko się nerwowo śmiać. W sumie to nie powinnam być tym zaskoczona, przecież ciągle mi się życie pierdo...li[emoji17]. Nie mam już na nic wpływu...

Mysle ze to dobry pomysł z tym badaniem. Jak tak poczytalam to pappa jest bardzo ryzykowna. Moj lekarz powiedzial ze jesli tylko fundusze pozwola to poleca te badanie dna wolnego plodu. I my bysmy tez sie zdecydowali. Konkretnie na SANCO. Robila któraś?
Zastanawiam sie tylko dlaczego te badania dna wolnego plodu sa zalecane po in vitro? Gdzie o tym czytalam tak wlasnie bylo napisane.
Artemidka głowa do góry! Juz niedlugo 2trymestr to moze troszke odetchniemy...
Ja robiłam Sanco, po tym jak pappa wyszła mi źle i zwiększyła ryzyko ZD ....martwiłam się strasznie a po wynikach Sanco okazało się że zdrowy chłopak 😉 także ja pappy więcej nie zrobię 🙂

A mi się kończy żarcie w lodówce, Marek wraca jutro wieczorem i go rano w sobotę wygonie na jakiś maraton po sklepach.. oby cos dostal bo zaraz znow pojedzie A ja zostanę przez tych "przerażonych" ludzi z niczym.. przegięcie.
U mnie w carrefourze na półce z kaszami ostała się tylko kukurydziana i manna[emoji23] przynajmniej nie będę z dzieckiem głodna chodzić[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Nic mi już innego nie zostało myszko, tylko się nerwowo śmiać. W sumie to nie powinnam być tym zaskoczona, przecież ciągle mi się życie pierdo...li[emoji17]. Nie mam już na nic wpływu...
Nooo 😂 😂 😂 😂 😭😭😭😭😭 to zobacz jakie ja mam szczescie jak juz w koncu zaczelam to SWIAT SIE *******.....IIIII 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 no to trzeba byc jakims nie wiem naznaczonym czy co...

Do góry