reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie widzialam u siebie takiego szalenstwa - serio, ale ja bylam tylko raz w sklepie i to wieczorem okolo 20:00...
To może u ciebie są bardziej ogarnięci ludzie [emoji846]. U mnie jest tragedia, od wczoraj nie można wejść do biedronki [emoji33]. Ja też mam kilka paczek makaronu na kilka zup, 3 paczki ryżu i 3 całe kurczaki.

reklama
Jasne rozumiem ale jakos tak dziwnie to napisala jak by robila z tego tajemnice co jej jest. Poza tym nie zwracaj na mnie uwagi chodze podkur...na caly czas... Chetnie jej pomoge tylko niech napisze o co dokladnie chodzi i nieco wiecej o sobie ;) To wbrew pozorom naprawde wazne w doborze kliniki. Ile ma lat, co z partnerem, kiedy chce zaczac?
Moim zdaniem napisała normalnie wczoraj się dowiedziała szuka informacji. Nie zrozumcie mnie źle poprostu jej post mógł nam umknac A widać że jest pogubiona świeża i nie wie od czego zacząć.Panietam jak mnie tu witała Magda moderatorka i też nie wiedziałam jak zacząć pisać...kasowalam pisałam od nowa ...A trzeba było niemal ie prosto z serducha

Moim zdaniem napisała normalnie wczoraj się dowiedziała szuka informacji. Nie zrozumcie mnie źle poprostu jej post mógł nam umknac A widać że jest pogubiona świeża i nie wie od czego zacząć.Panietam jak mnie tu witała Magda moderatorka i też nie wiedziałam jak zacząć pisać...kasowalam pisałam od nowa ...A trzeba było niemal ie prosto z serducha
Jeszcze raz ;) Ja wszystko rozumiem i seredcznie ja witam ale jak widac nie odzywa sie i napewno odpiszemi i pomozemy ale niech zacznie od czegokolwiek ;)

Ogolnie slabo sie czuje nawet jesc mi sie nie chce... Wkurza mnie ten korona ;( Boje sie jezdzic do kliniki przeciez tam sie tyle ludzi przewija z zagranicy... I jeszcze zabieg do tego nawet mi sie w glowie koluje ;)
Mi odwołali wizytę. Będą ciągnąć chyba tylko rozpoczęte procedury, więc jak zajedziesz to może być puściutko.

reklama
Do góry