reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Menda mała no...[emoji23]

Następna wizyta 24marca.Zobacz załącznik 1090715
Jej, cudowny widok [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Też mnie wkurza ten najazd na sklepy... I te koszyki wypchane po brzegi wszystkim. Po co im to wszystko? No zebym musiala pieczywo i mleko kupować na stacji benzynowej? Szkoda, że mają ograniczony asortyment spozywczy, bo bym tam w ogole teraz robila zakupy. Obok oblężony lidl, a na stacji BP kolejki brak[emoji6]
A mi się kończy żarcie w lodówce, Marek wraca jutro wieczorem i go rano w sobotę wygonie na jakiś maraton po sklepach.. oby cos dostal bo zaraz znow pojedzie A ja zostanę przez tych "przerażonych" ludzi z niczym.. przegięcie.

Hahahahaha! W UK towarem luksusowym stał się papier toaletowy :laugh2:
Na papier też coś mam [emoji12]
received_2685827071701454.jpeg

Edit
Spóźniłam się, @Camilleka trzymała rękę na pulsie [emoji12]

Moja teściowa wczoraj kazała nam robić zapasy bo mają sklepy zamykać, boszzzz. Wybilam jej to z głowy, no kurde, bez przesady [emoji49]
I właśnie przez takie Grazynki (moja teściowa ma tak na imię) nie zrobimy podstawowych zakupów
A ja absolutnie nie zaluje ze zrobilam zapasy. U mnie sklepy prawie juz opustoszale. Ja potrafie zrec spaghetti bez makaronu ale bez miesa byloby juz ciezko. Miesne tez opustoszaly... podcierac dupy tez nie mam zamiaru reka!!! Te zakupy wymusilo na mnie spoleczenstwo. Leki tez kupilam do przodu starajac sie wyprzedzic niezalezne ode mnie sytuacje bo kuu...waa juz mam dosyc tej meczarni i chce zajsc w koncu w ta jedna ciążę... Ja akurat nie jadam makaronow, ryzu a i bez chleba dam sobie swietnie rade... ale mam rodzine czyli meza i tez musze na niego patrzec...

reklama
Do góry