reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny tak na rozluźnienie sytuacji 🤗

Załączniki

• 821C3D2A-0680-48C6-83F3-4C4004A0E270.jpeg
    821C3D2A-0680-48C6-83F3-4C4004A0E270.jpeg
    116,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Śmiać to może nie śmiała się żadna , ale chyba to nie były obawy nad wyrost ... u mnie miasto jak wymarłe .. urzad miasta od jutra zamykają , w małych sklepach kartki - max 3 osoby mogą wchodzić - ludzie stoją przed sklepem , w biedrze makarony, ryże - zero ... boimy się teraz czy za 2 tyg wogole uda nam się wrócić do Holandii [emoji848][emoji15]
A gdzie mieszkasz? U mnie jest w miarę normalnie tylko ludzie fiksują.
Najlepsze jest to, że zakazują różnych zgromadzeń a do kościoła droga wolna [emoji33].
To jest porażka wg mnie. Sami starsi i podatni ludzie w tej sytuacji ruszą biegiem do kościoła [emoji33]. A w radiu mówili że nie będą napelniać tylko tego czegoś na wodę święconą, no pojebani.

Jeżeli masz zdrowe dziecko to jest to proste i naturalne.
Proste? Haha... no napewno sie nie zgodze, im dziecko starsze tym trudniej w tym względzie że to jest bardzo odpowiedzialna rola bo kształtujemy wychowaniem nowego człowieka, przyszłego męża/żonę, rodzica itd.. I jeśli przychodzi Ci to z łatwością to się ciesz ale prędzej czy później jakieś schody się mogą zacząć a rzucanie na wiatr rad typu 'przestać to proste' nie pomoże a może przynieść przeciwny skutek. Intuicyjne to tak ale przy pierwszym dziecku obawy są bardzo zrozumiałe.

Ja pierd.. kur... jaka zła jestem . Lekarz w klinice powiedział ze raczej będę przenoszone stymulację . Nie no ja nie mogę , 3 miechy na antykach i co teraz ? Nie chce dłużej brać bo złe się czuje po nich .
O f.... A kiedy ja miałaś zacząć? Ja moja mam zacząć 4 kwietnia i jak się nie zacznie do d### rezygnuje bo innego terminu nie będzie. :(

Ja też jestem mega zła na tę sytuację, u nas wczoraj i dziś ludzie szturmują sklepy [emoji19]. Będą wpierda...lać rok czasu potem ten makaron...
Nie lekceważę wirusa ale też nie mam zamiaru siać takiej paniki jak niektórzy u mnie.
Bratowa kupiła mi o 8-mej rano ostatnie 3 całe kurczaki bo kuźwa nie będę miała na czym nawet głupiej zupy zrobić bo wszystko wykupili [emoji49]. I ziemniaki mi kupiła bo już nie mam.
Boję się, co będzie za miesiąc. Jak czytam jak nasze szpitale są przygotowane to czarno to wszystko widzę. Mój transfer coraz dalej się ode mnie oddala [emoji22][emoji22][emoji22].
Też mnie wkurza ten najazd na sklepy... I te koszyki wypchane po brzegi wszystkim. Po co im to wszystko? No zebym musiala pieczywo i mleko kupować na stacji benzynowej? Szkoda, że mają ograniczony asortyment spozywczy, bo bym tam w ogole teraz robila zakupy. Obok oblężony lidl, a na stacji BP kolejki brak😉

reklama
A tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Menda mała no...[emoji23]

Następna wizyta 24marca.Zobacz załącznik 1090715
Od samego poczęcia bejbiki nie dają o sobie zapomnieć.
Ja dzis rano papier mialam ciemno czerwony,lekkie plamienie bordowe teraz tylko brazowa kapsulka wyplywa ze mnie, ale się przerazilam nie na żarty. Wiec tak jak pisalyscie po serduszku stres nie mija bo teraz bede jajo znosic do kolejnego usg czy maleństwo dalej zdrowo rośnie.
Dobrze wiedziec ze objawy Mogą mijać i wracać -cenna wiedza :)

Do góry