reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Liliana87 zrobilam to dla ciebie i zobacz jaki balagan w sypialni zrobilam :) Wcale nie wiem co mam z tym zrobic ;) Sa jeszcze jakis oazis i chrobotek ;)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 62
  • 2.jpg
    2.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 59
  • 5 (1).jpg
    5 (1).jpg
    929 KB · Wyświetleń: 62
Ja chciałam pojechać na kilka dni do Pl i nici z tego, bo nie wiem czy wrócę, czy nie będę musiała być w obowiązkowej kwarantannie... ehhhh [emoji53]

Jeśli nie będzie gorączki to nie będziesz mieć kwarantanny . Już w każdym państwie jest korona wiec niema co siać paniki . Gorzej jeśli złapiesz infekcje i gorączka będzie która ktoś wykryje to wtedy Cię odizolują .

Oho, dziś tu jakaś prawdziwa zbiorowa burza hormonalna jest. Co to za zbiorowa panika? Drogie Panie cycki w górę! Jeszcze tylko kilka dni i @bazylia128 i @anjaa25 będziecie po punkcji, hormony zaczną schodzić i wszystko wróci do normy 😘

@bazylia128 skoro mi się udało, a nie wierzyłam, to Tobie tym bardziej się musi udać, wszystko masz pod kontrolą, wszystko przebadane, wyniki dobre, zacznij myśleć sercem bo Twój przyszły kropek potrzebuje spokoju a nie huśtawki emocjonalnej od początku 😘

@anjaa25 czekanie jest najgorsze, każdy dzień to wieczność, szczególnie jak nie idzie po naszej myśli, ale pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo 😘 Twój organizm i hormony odpoczną od stymulacyjnej gorączki i Kropkowi będzie lepiej się rozgościć w mięciutkim, pięknym, czystyn endometrium bez przeszkód 😘

A Ty @fredka84 wyłaź z tego doła! Tęsknimy! Jesteś nam tu potrzebna! Paśnik wie co robi, a Ty nie jesteś pier...dolnięta tylko dmuchasz na zimne w trosce o siebie i przyszłe maleństwo. Lepiej odpuścić miesiąc niż nabawić się jakiegoś dziadostwa i być zmuszoną do odpuszczenia na dużo dłużej prawda?
Dzięki Smętna30..oby się sprawdziło to co napisałaś....teraz myślę o punkcji..i o tym ze dziś wieczorem muszę władować 3 zastrzyki....ale mogłabym władować 20 zastrzyków tylko żeby się wszystko udało...echh..takie smętne mam myślenie :(

Będą. Pobiorą piekne jaja a z Tobą zrobia porządek. Niech wszystko sprawdza dokladnie i przygotują podłoże. Nie martw się. Szybko zleca te dwa cykle. Teraz najważniejsze żeby wyhodować piekne zarodki. [emoji110][emoji110][emoji110]
Dzięki :) Jakoś taka zdołowana wróciłam. Wiem że muszę pozytywnie myśleć tylko jak wiecie same nie zawsze to łatwo przychodzi

reklama
Do góry