reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Liliana87 zrobilam to dla ciebie i zobacz jaki balagan w sypialni zrobilam :) Wcale nie wiem co mam z tym zrobic ;) Sa jeszcze jakis oazis i chrobotek ;)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 65
  • 2.jpg
    2.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 62
  • 5 (1).jpg
    5 (1).jpg
    929 KB · Wyświetleń: 65
Ja chciałam pojechać na kilka dni do Pl i nici z tego, bo nie wiem czy wrócę, czy nie będę musiała być w obowiązkowej kwarantannie... ehhhh [emoji53]

Jeśli nie będzie gorączki to nie będziesz mieć kwarantanny . Już w każdym państwie jest korona wiec niema co siać paniki . Gorzej jeśli złapiesz infekcje i gorączka będzie która ktoś wykryje to wtedy Cię odizolują .

Oho, dziś tu jakaś prawdziwa zbiorowa burza hormonalna jest. Co to za zbiorowa panika? Drogie Panie cycki w górę! Jeszcze tylko kilka dni i @bazylia128 i @anjaa25 będziecie po punkcji, hormony zaczną schodzić i wszystko wróci do normy 😘

@bazylia128 skoro mi się udało, a nie wierzyłam, to Tobie tym bardziej się musi udać, wszystko masz pod kontrolą, wszystko przebadane, wyniki dobre, zacznij myśleć sercem bo Twój przyszły kropek potrzebuje spokoju a nie huśtawki emocjonalnej od początku 😘

@anjaa25 czekanie jest najgorsze, każdy dzień to wieczność, szczególnie jak nie idzie po naszej myśli, ale pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo 😘 Twój organizm i hormony odpoczną od stymulacyjnej gorączki i Kropkowi będzie lepiej się rozgościć w mięciutkim, pięknym, czystyn endometrium bez przeszkód 😘

A Ty @fredka84 wyłaź z tego doła! Tęsknimy! Jesteś nam tu potrzebna! Paśnik wie co robi, a Ty nie jesteś pier...dolnięta tylko dmuchasz na zimne w trosce o siebie i przyszłe maleństwo. Lepiej odpuścić miesiąc niż nabawić się jakiegoś dziadostwa i być zmuszoną do odpuszczenia na dużo dłużej prawda?
Dzięki Smętna30..oby się sprawdziło to co napisałaś....teraz myślę o punkcji..i o tym ze dziś wieczorem muszę władować 3 zastrzyki....ale mogłabym władować 20 zastrzyków tylko żeby się wszystko udało...echh..takie smętne mam myślenie :(

Będą. Pobiorą piekne jaja a z Tobą zrobia porządek. Niech wszystko sprawdza dokladnie i przygotują podłoże. Nie martw się. Szybko zleca te dwa cykle. Teraz najważniejsze żeby wyhodować piekne zarodki. [emoji110][emoji110][emoji110]
Dzięki :) Jakoś taka zdołowana wróciłam. Wiem że muszę pozytywnie myśleć tylko jak wiecie same nie zawsze to łatwo przychodzi

reklama
Do góry