reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Adjustments.JPG
Adjustments.JPG
Adjustments.JPG

11.1 w sobotę robiłam ale Niemam tego wyniku . A 13.1 miałam punkcję

reklama
Ja już w domku 🙂Trochę spokojniejsza 😀
A więc lekarz powiedział że wszystko jest pięknie
Jest zdrowa wczesna ciąża i oby tak dalej 👍
Niestety za wcześnie żeby było widać coś więcej także zobaczymy jak to dalej się rozwinie 😜
Wstawiam foto mojego pęcherzyka ciążowego wraz z zarodeczkiem 🐣
I rośniemy dalej ❤
Kolejna wizyta chyba serduszkowa 24.03 @bazylia128 Proszę dodać do kalendarza 😘
😍😍😍😍😍
Jak najwięcej takich wieści !!

No ja już po. Wszystko ok😊, w pęcherzyku jest zarodek ok. 3mm, serduszko bije, ale nic nie mogli mi puścić dla bezpieczeństwa Kropka. Luteinę dostałam do 12tygodnia.To chyba na razie ostatnia wizyta w klinice. Za jakiś czas umówię się tu jeszcze na badania prenatalne. Termin porodu 6.11.2020.Nadal nie wierzę!!! ❤😊😊😊😊
Za tydzień mam wizytę u normalnego ginekologa i wtedy ustalę co ze zwolnieniem.
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
Coś długo nie popracujesz ;)))

Ale juz nie moge biegac 😭 i jestem na l4 a nie spodziewalam sie tego. Teraz bede siedziec w domu pewnie do punkcji... Sama sie zastanawiam jak to wszystko niby wplynie na stymulacje bo narazie to jestem w panice ;)
Będzie dobrze kochana zobaczysz. Ja wiem ze siedzenie w domu nam nie pomaga ale musimy byc cierpliwe. Ja mysle ze teraz u Ciebie musi sie udac. Trzymam bardzo mocno kciuki✊✊✊

Gratulacje!!! Jeszcze raz życzę Ci nuuuuuudnej ciąży!
Ja właśnie skończyłam rozmowę z Pasnikiem i dużo potwierdzil tego co sama przypuszczalam.. Poparł badanie zarodków, wszystkie suplementy jakie biorę, mam powtórzyć tylko dwa badania, szczepienia nie dla nas ale immunoglobuliny już tak, uważa że mogą dac lepszy skutek niż immunosupresja w moim przypadku jeśli na nie się zdecydowałam... wypisze mi co będzie tylko trzeba jeśli tylko uda się ten jeden zdrowy zarodek wyhodować! Ale tu się boję że będą schody.. Uważa że badanie zarodków ma sens bo wspomniał o kilku pacjentkach które zbadala i się okazało że z kilku tylko jeden prawidłowy...
Uda się uda!! Zobacz jak się przygotowujesz. Ile czasu uwagi poświęcasz temu tematowi. Wyhodujesz zarodki do badania potem ,leczenie Paśnikowe i transfer. Cieszę się że się u Ciebie coś dzieje !!! Mocno Ci kibicuje

Ja przy 5000 od października do kwietnia skoczyłam z 23 na 87tys
Łoooo matko jak to możliwe to już poziom szkodliwy 🥺🥺 ja brałam zastrzyki 100 tysięcy jednostek raz w tygodniu przez 3 miesiące i do 45 jedynie skoczyło. Przy mojej suplementacji badając regularnie poziom utrzymuje się 50-60 także optymalnie. Może ten drugi wynik masz w innych jednostkach ? Bo w tysiącach to jeszcze nie słyszałam 🧐😉

reklama
Dziewczyny biorące leki, radzę wam zrobić sobie zapas tego co musicie brać bo przez ten koronawirus mogą być braki w aptekach. Ja zbieram euthyrox żeby mieć na pół roku. Radzę zrobić zapasy luteiny żeby się potem nie stresować.
A jak można zrobić zapasy na pół roku ? Bo z tego co wiem to lekarz może wypisać tylko na 90 dni, nie więcej.
No i chyba luteina nie jest aż tak popularna żeby mieli ja wykupić na wypadek koronawirusa.
Kurczę nie znam się ale staram się nie panikować bo mam tendencje do nerwicy 😂✊✊

Do góry