reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze trochę ta rozmowa dała mi do myślenia, docent uważa że to raczej immunologia przeszkodzila a nie wada zarodka skoro beta u mnie tak szybko rosła i był widać zarodek szybko, a immunosupresja jaka miałam mogła być za słaba (sam Accofil pomógł z czym się zgadzam). W związku z tym moja decyzja w grudniu aby odpuścić sobie wlew z IVIG który podpowiadala mi intuicja kosztowała mnie ta ciążę, może ostatnia szanse na nia, bo AMH już do dupy.. Taka jedna decyzja... Kumacie? Ja chyba wmawialam sobie chory zarodek aby nie dopuścić myśli że źle zrobiłam a jednak tak chyba jest, mój błąd. Wymyśliłam sobie leczenie, znalazłam do niego dostęp i fundusze i z niego zrezygnowałam w ostatniej chwili! Nic tylko się upić teraz z dumy k...wa mać!
Było minęło. Takie życie.

reklama
Kurcze skad ty masz tyle sily😉zazdroszczę ci takiej determinacji .
Ja wlasnie wrocilamz pracy obiadek i spać. Nawet nie mam sily myslec. Tylko na chwilę tu zerknelam😉😘😘😘
Ale juz nie moge biegac 😭 i jestem na l4 a nie spodziewalam sie tego. Teraz bede siedziec w domu pewnie do punkcji... Sama sie zastanawiam jak to wszystko niby wplynie na stymulacje bo narazie to jestem w panice ;)

Jeszcze nie wiem. Chyba po prostu powiem, ze okazało się, że jestem w ciąży. I jakieś tam, że jestem zaskoczona, bo tego teraz zupełnie nie planowaliśmy, zeby nie mówił nikomu oprócz swojego bossa, bo to jest bardzo wcześnie i rożnie moze być. Ze chcialabym trochę popracować jak nie będę miec przeciwskazań od lekarza. No coś chyba w ten klimat. Co myślisz?
Powiedz ze nie planowals tego i sama jestes zaskoczona. A ze chceszy byc w stosunku do nich ok to mowisz wczesniej ;) Ja bym tak powiedziala ;) Masz prawo korzystac z zasilkow ja nie widze wtym nic zlego...;) To beda dla ciebie piekne czasy ;)

Kochana GRATULACJE [emoji173] [emoji173] [emoji173] 4 nieudane transfery i 5 szczesliwy mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie ;) Bo dzisiaj to mam takie mysli ze sie boje czy wogole bedzie jakis transfer :o:o:o tfu tfu...
W dupę Ci nakopię zaraz... będzie transfer i to ostateczny!!![emoji3][emoji3][emoji3]

No następna[emoji33]. Nie myśl w ten sposób mysza, dbasz o siebie zajebiście więc to musi się przełożyć na jajeczka [emoji8]. Kuźwa, no nie zrobię tych gołąbków bo na forum co chwila zerkam [emoji51]
Podrzuć kilka plis.... tak za mną chodzą[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Ślinotoku dostałam w milisekundę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sobota kolejna wizyta i bedziemy sie umawiac. Powiem ci ze juz sie hujjj....wo czuje ;( no i juz nie moge biegac ;(
Biegać zabraniam!!! U mnie też ciulaście było z samopoczuciem. Jakieś zajęcie sobie znajdż. Nowe. Angażujące. Manualne najlepiej. Bo podczas filmów i tak się myśli a to w sumie trzeba zablokować.

@Natsnats zaczelismy z Łukaszem 3 odcinek. Pytam sie Łukasza co oni robia a on i tlumaczy ze w mennicy tam gdzie produkuja pieniadze :) To sie go pytam czemy nie wyprodukuja tyle pieniedzy zeby nikomu nie zabraklo 😅 😅 😅 Tyle razy o tym myslalam jak glupek, nie byloby glody na siwecie, mniej chorob i problemow... To mi powiedzial ze pieniadz stracilby swoja wartosc ;) chiclabym sie znalezc w takiej mennicy ;) ala bym nam wszystkim zwrot kosztow za in vitro z nawiązką ;)

reklama
Do góry