reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

WOW ❤ 🐣
Ale cudownie!!!😍😍😍
A który dzisiaj u Ciebie dpt?
Bo ja mam wizytę w 34dpt i jestem ciekawa czy serducho będzie ✊
I finał u mnie też w listopadzie tylko w połowie sugeruje się apką ale zobaczymy jak lekarz powie 🙂
Buziaki dla Was 😘
24dpt. U Ciebie to bedzie naprawdę jak kinder niespodzianka to kolejne usg😘

reklama
Racja moja droga! Bardzo mądrze piszesz ;) Wiesz ja po prostu miałam taką refleksję gdyż pierwszy raz od tego wydarzenia rozmawiałam o tym z Pasnikiem a naprawdę liczę się z jego zdaniem. Już przestaje gdybac, pewne rzeczy się dzieje gdyż taki był odgorny plan matki natury! Pogodziłam się z tą sytuacją jakoś na swój sposób, jeśli dane jest mi mieć to drugie dziecko to je będę mieć a jeśli nie to będę najszczesliwsza mama mojego jedynaka i tyle :tak: Zobaczymy co przyniesie kwietniowy eksperyment oprócz bankructwa :szok:
Nazwijmy to roboczo inwestycją a nie bankructwem😘

Kochana GRATULACJE ❤ ❤ ❤ 4 nieudane transfery i 5 szczesliwy mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie ;) Bo dzisiaj to mam takie mysli ze sie boje czy wogole bedzie jakis transfer :o:o:o tfu tfu...
Będzie, będzie 😊Transfer roku😊Na razie trzymam kciuki za jajka, niech rosną. A Ty odpoczywaj 😘Ja dziś propozycji L4 nie dostałam, zobaczymy za tydzień u normalnego gina. A jutro powiem szefowi jak jest. Bo inaczej bym się źle czuła.,

@bazylia128 zestresowałaś mnie :( ale chyba nie mialam za poźno, skoro kontynuujemy stymulacje 🤔
Lekarz ogolnie powiedzial ze u mnie na 99% nie bedzie przestymulowania
Ja pierwszy podgląd tez mialam po 8 dniach. Bie stresuj się, kazdy lekarz może robić syymulacje trochę inaczej. Grunt, żeby efekt byl.

reklama
Nie, nic nie dostałam. Zwolnienie ciążowe jedynie. Może dlatego że nie byłam u swojego lekarza. Ale ostatnio w invikcie kartę dała mi dopiero gin prowadząca ciążę a nie lekarz od leczenia nieplodnosci
No to już kumam czemu Kunicki nie wyrywał się z tą kartą ciąży dzisiaj. Mówił ze mają lekarki od prowadzenia ciąży i pewnie tylko takim pacjentkom wystawiają. A ja mu powiedziałam, ze skoro nie ma wskazań do kolejnych wizyt u nich, to prowadzić ciążę będę tam gdzie mam pakiet z pracy. Tylko leki dostalam na zapas, bo powiedzialam ze zwykly gin nie będzie wiedział co i jak. Nawet nie wiedziałam ile mi wystawił tej lutein, bo te e recepty są. W aptece się okazalo ze 5 opakowań 60tek.
A o kartę ciąży zapytałam czy mogę dostać, zeby mieć na pamiątkę. No to mi wystawił.

Do góry