Myśle, że nikt tego nie kontroluje a jak się trafi jakaś osoba która chciałaby podważyć ich wiarygodność to daja łapówkę i jest cisza. Sama mogłabyś wyprodukować suplement diety, zgłaszasz przez neta i już możesz sprzedawać. Serio tak to działa. Poza tym zwykły rutinoscorbin - lekarz mi wprost powiedział to jest kwasek cytrynowy i substancja utwardzająca a reklama i tak robi swoje i ludzie kupują każdego dnia. Lekarzom płaca za polecanie tego i machina się napędza.
@bazylia128 mój mąż brał przez 1,5 roku fertilman plus z zalecenia androloga i wyniki nawet się pogorszyły. Jak rzucił palenie i mu troszkę diete podróżowałam to z 5 mln skoczyło na 65 mln. Poza tym androlog mówił nam ze w ciągu roku wyniki jednego mężczyzny mogą się diametralnie różnic bo są poprostu okresy lepsze i gorsze.
Powiem wam szczerze ze ja to już w nic nie wierze bo jedni piją pała ćpają i maja zdrowe dzieci nawet kilkoro a ktoś żyje niemal jak buddysta i nie może mieć dzieci. Jedni ze wszystkim schorzeniami świata maja 6 dzieci a zdrowi nie i nawet nie znają przyczyny.
Każda z nas zrobi wszystko żeby polepszyć, żeby zwiększyć szanse a pewnie i tak wszystko zależy od przypadku i właściwego zarodka.
Dlatego każdej z nas prędzej czy później się uda ❤❤❤