Nie znaju tego coneptive .. dobry skald ?Najlepiej jeśli da się suplementy podawać domiesciowo lub dozylnie (we wlewie) bo dużo lepsze wchłanianie ale to jest upierdliwe i nie każdy ma możliwość.. Ja domiesniowo daje radę tylko ubichinon i selen (po 2 ampułki na tydzień) proszek z kapsułek maca root, ubichinonu i Coneptive Femme (tam jest cały kompleks B i kilka innych minerałów) dodaje rano do owsianki lub maślanki więc mniej obciąża żołądek bo całej tabsow nie lykam a reszta to tabsy...
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Jutro wieczorem wizyta serduszkowa,nie moge się doczekać ale i strasznie sie boje.
Dwie noce temu śniły mi sie zakopane martwe dzieci,dzis mi się śniło ze zajrzalam do swojego łona a tam juz dzidzius duży i mowi ze do mnie ze sie zobaczymy 11wrzesnia,mimo,ze termin 30pazdziernika wypada.
Co sie juz w tej głowie nie okoci to szkoda słów...
Sny się czyta odwrotnie [emoji110][emoji8]
Ok, obiecane[emoji41]. Jutro będę miała Telefonistki i Ruchome piaski od kolegi. Co lepsze?Mam Jutro wam porobie zdjecia jak wroce z kliniki. Oczywiscie tez znalezione
Idę spać parówko [emoji8]
Pa dziewczynki [emoji8]
bazylia128
Poza tym wole dbac o watrobeStore - DUOLIFE
myduolife.com
Link do tego zestawu dzień /noc... wszystkie maja dobre składy i napewno nie zaszkodzą. Chyba, ze ktoś ma Przeciwskazania i nie może stosować np zen szen.
A dla siebie jakie suply masz ? Bo ja łykam ok 20 tabsow dziennie i już mi się nimi chce .. wolałbym 2 tabsy i nara
Aduś16
No racja, ja się sfilmowalam że wolę z kilku źródeł bo jakoś nie wierzę w koncept 10 w jednym ale Profertil też nie ma jakiegos tam magicznego składu, akurat któraś z dziewczyn podpowiedziała Conceptive Femme i na niego się przerzucilam bo te różnice biorę i tak osobno a on ma dodatkowo cały kompleks BKurcze a ja tak jade na tym profetrilu juz nawet nie wiem ktory miesiac. Wlasnie sie zoreintowalam ze 10 tab mi zostalo Masz racje ale ja tez jakos lyknac ta jedna bo ii tak juz mam tyle do lykania a jeszcze cos tam dojdzie ze mi sie poprostu nie chce tego rozdrabniac
Przed udanym in vitro kiedyś też miesiąc jakieś zioła sobie zaparzalam ale za cholerę nie pamiętam jakie one były ale to raczej nie one zadecydowały o powodzeniu
bazylia128
Ogladaj ruchome piaski pllliiisss to jest mini serial a telefonistki ci sie beda ciągnąć jak flaki z olejemOk, obiecane[emoji41]. Jutro będę miała Telefonistki i Ruchome piaski od kolegi. Co lepsze?
Idę spać parówko [emoji8]
Pa dziewczynki [emoji8]
Jak to sie mowi? Nie świruj bo zaszkodzisz dzidziusiowi dawaj jutro znać!Jutro wieczorem wizyta serduszkowa,nie moge się doczekać ale i strasznie sie boje.
Dwie noce temu śniły mi sie zakopane martwe dzieci,dzis mi się śniło ze zajrzalam do swojego łona a tam juz dzidzius duży i mowi ze do mnie ze sie zobaczymy 11wrzesnia,mimo,ze termin 30pazdziernika wypada.
Co sie juz w tej głowie nie okoci to szkoda słów...
bazylia128
18 dzien cyklu i najlepiej przy tym robic morfologieU mnie? Jajniki pocharatane po operacjach, AMH 2, MTHFR ten popularny, 36 lat za moment... Reszta cacy. A ciaży brak. Ja nie wiwm... Moze ten Paśnik? Piszecie o rych komórkach NK... Kiedy się je bada?
Marzycielka7
Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam[emoji111] [emoji6]
Ja brałam DHEA
reklama
Ananasowa93
Myśle, że nikt tego nie kontroluje a jak się trafi jakaś osoba która chciałaby podważyć ich wiarygodność to daja łapówkę i jest cisza. Sama mogłabyś wyprodukować suplement diety, zgłaszasz przez neta i już możesz sprzedawać. Serio tak to działa. Poza tym zwykły rutinoscorbin - lekarz mi wprost powiedział to jest kwasek cytrynowy i substancja utwardzająca a reklama i tak robi swoje i ludzie kupują każdego dnia. Lekarzom płaca za polecanie tego i machina się napędza.Myślisz , ze nie ma faktycznie kontroli nad składem i jakością ? Myślisz , ze ryzykowali by , że np konkurencja lub jakaś fundacja konsumentów sprawdzi takie rzeczy i gow.. wypłynie ?! Nie wydaje mi się . Ze piramida , to faktycznie tak to wyglada . I pewnie niezły maja na tym biznes . Jak całe farmakologiczne monstrum .. Muszę się bardziej zagłębić w jakieś fora i popytam znajomych
@bazylia128 mój mąż brał przez 1,5 roku fertilman plus z zalecenia androloga i wyniki nawet się pogorszyły. Jak rzucił palenie i mu troszkę diete podróżowałam to z 5 mln skoczyło na 65 mln. Poza tym androlog mówił nam ze w ciągu roku wyniki jednego mężczyzny mogą się diametralnie różnic bo są poprostu okresy lepsze i gorsze.
Powiem wam szczerze ze ja to już w nic nie wierze bo jedni piją pała ćpają i maja zdrowe dzieci nawet kilkoro a ktoś żyje niemal jak buddysta i nie może mieć dzieci. Jedni ze wszystkim schorzeniami świata maja 6 dzieci a zdrowi nie i nawet nie znają przyczyny.
Każda z nas zrobi wszystko żeby polepszyć, żeby zwiększyć szanse a pewnie i tak wszystko zależy od przypadku i właściwego zarodka.
Dlatego każdej z nas prędzej czy później się uda
Podziel się: