reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najlepiej jeśli da się suplementy podawać domiesciowo lub dozylnie (we wlewie) bo dużo lepsze wchłanianie ale to jest upierdliwe i nie każdy ma możliwość.. Ja domiesniowo daje radę tylko ubichinon i selen (po 2 ampułki na tydzień) proszek z kapsułek maca root, ubichinonu i Coneptive Femme (tam jest cały kompleks B i kilka innych minerałów) dodaje rano do owsianki lub maślanki więc mniej obciąża żołądek bo całej tabsow nie lykam a reszta to tabsy...
Nie znaju tego coneptive .. dobry skald ?

reklama
Jutro wieczorem wizyta serduszkowa,nie moge się doczekać ale i strasznie sie boje.
Dwie noce temu śniły mi sie zakopane martwe dzieci,dzis mi się śniło ze zajrzalam do swojego łona a tam juz dzidzius duży i mowi ze do mnie ze sie zobaczymy 11wrzesnia,mimo,ze termin 30pazdziernika wypada.
Co sie juz w tej głowie nie okoci to szkoda słów...

Sny się czyta odwrotnie [emoji110][emoji8]

Kurcze a ja tak jade na tym profetrilu juz nawet nie wiem ktory miesiac. Wlasnie sie zoreintowalam ze 10 tab mi zostalo ;) Masz racje ale ja tez jakos lyknac ta jedna bo ii tak juz mam tyle do lykania a jeszcze cos tam dojdzie ze mi sie poprostu nie chce tego rozdrabniac ;)
No racja, ja się sfilmowalam że wolę z kilku źródeł bo jakoś nie wierzę w koncept 10 w jednym ale Profertil też nie ma jakiegos tam magicznego składu, akurat któraś z dziewczyn podpowiedziała Conceptive Femme i na niego się przerzucilam bo te różnice biorę i tak osobno a on ma dodatkowo cały kompleks B
Przed udanym in vitro kiedyś też miesiąc jakieś zioła sobie zaparzalam ale za cholerę nie pamiętam jakie one były ale to raczej nie one zadecydowały o powodzeniu :laugh2:

Jutro wieczorem wizyta serduszkowa,nie moge się doczekać ale i strasznie sie boje.
Dwie noce temu śniły mi sie zakopane martwe dzieci,dzis mi się śniło ze zajrzalam do swojego łona a tam juz dzidzius duży i mowi ze do mnie ze sie zobaczymy 11wrzesnia,mimo,ze termin 30pazdziernika wypada.
Co sie juz w tej głowie nie okoci to szkoda słów...
Jak to sie mowi? Nie świruj bo zaszkodzisz dzidziusiowi 😁 dawaj jutro znać!

reklama
Myślisz , ze nie ma faktycznie kontroli nad składem i jakością ? Myślisz , ze ryzykowali by , że np konkurencja lub jakaś fundacja konsumentów sprawdzi takie rzeczy i gow.. wypłynie ?! Nie wydaje mi się . Ze piramida , to faktycznie tak to wyglada . I pewnie niezły maja na tym biznes . Jak całe farmakologiczne monstrum .. Muszę się bardziej zagłębić w jakieś fora i popytam znajomych 😘
Myśle, że nikt tego nie kontroluje a jak się trafi jakaś osoba która chciałaby podważyć ich wiarygodność to daja łapówkę i jest cisza. Sama mogłabyś wyprodukować suplement diety, zgłaszasz przez neta i już możesz sprzedawać. Serio tak to działa. Poza tym zwykły rutinoscorbin - lekarz mi wprost powiedział to jest kwasek cytrynowy i substancja utwardzająca a reklama i tak robi swoje i ludzie kupują każdego dnia. Lekarzom płaca za polecanie tego i machina się napędza.
@bazylia128 mój mąż brał przez 1,5 roku fertilman plus z zalecenia androloga i wyniki nawet się pogorszyły. Jak rzucił palenie i mu troszkę diete podróżowałam to z 5 mln skoczyło na 65 mln. Poza tym androlog mówił nam ze w ciągu roku wyniki jednego mężczyzny mogą się diametralnie różnic bo są poprostu okresy lepsze i gorsze.
Powiem wam szczerze ze ja to już w nic nie wierze bo jedni piją pała ćpają i maja zdrowe dzieci nawet kilkoro a ktoś żyje niemal jak buddysta i nie może mieć dzieci. Jedni ze wszystkim schorzeniami świata maja 6 dzieci a zdrowi nie i nawet nie znają przyczyny.
Każda z nas zrobi wszystko żeby polepszyć, żeby zwiększyć szanse a pewnie i tak wszystko zależy od przypadku i właściwego zarodka.
Dlatego każdej z nas prędzej czy później się uda ❤️❤️❤️

Do góry