reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A możesz wysłać link gdzie jest podany skład? Suplementy sama możesz sobie dobrac jeśli się do stymulacji przygotowujesz żeby jakość oocytow była trochę lepsza i nie przepłacać za produkty w których głównie za marketing się płaci. Ja po miesiącu z Profertilu zrezygnowałam bo w tej samej cenie mam suplementy na dłuższy okres plus w zastrzykach lepiej wchlaniajace się. Mój pozostał przy Profertilu 2 x dziennie bo woli jedna kapsulke niż się bawić w różne tak jak ja
Kurcze a ja tak jade na tym profetrilu juz nawet nie wiem ktory miesiac. Wlasnie sie zoreintowalam ze 10 tab mi zostalo ;) Masz racje ale ja tez jakos lyknac ta jedna bo ii tak juz mam tyle do lykania a jeszcze cos tam dojdzie ze mi sie poprostu nie chce tego rozdrabniac ;)

reklama
Jeśli chodzi o zioła to popieram w 100% one prędzej pomogą niż suple. Poza tym duolife to tak naprawdę piramida finansowa a ich produkty to sprawa drugorzędną. Miałam styczność z ta firma wiec wiem. Fakt ze suple maja „ teoretycznie” dobry skład bo suple nie są badane tam jak leki i mogą na opakowaniu napisać co chcą a wewnątrz może być cukier puder... wybacz nie chce być okrutna wiem ze chciałabyś uwierzyć ze istnieje tabletka która mogłaby nam pomoc ale jeśli chodzi o poprawę nasienia to zdrowa dieta i ruch plus witaminy pomogą na pewno ale same suple raczej nie. Poza tym każdy lekarz powie ci jeśli będzie uczciwy ze poprawa nasienia po suplementach wacha się w okolicy 3% a pozostali mężczyźni nie zareagują. Niemniej uważam ze jeśli możesz sobie pozwolić na te suple to je zażywaj bo być może poprawia twoje samopoczucie a to jest bardzo ważne w naszej walce o dzidzie ❤️❤️
Myślisz , ze nie ma faktycznie kontroli nad składem i jakością ? Myślisz , ze ryzykowali by , że np konkurencja lub jakaś fundacja konsumentów sprawdzi takie rzeczy i gow.. wypłynie ?! Nie wydaje mi się . Ze piramida , to faktycznie tak to wyglada . I pewnie niezły maja na tym biznes . Jak całe farmakologiczne monstrum .. Muszę się bardziej zagłębić w jakieś fora i popytam znajomych 😘

No to na poprawę humoru ci opowiem jak dziś myłam żyrandol.... Weszłam na ławę i na dziada patrzę, jest taki z kryształkami i ujebany w trzy piz...dy, dotknęłam go przez ścierkę - jest ok, nie kopie mnie[emoji1]. Potem dotknęłam jednym paluszkiem i stwierdziłam że tym razem zamachu na moje życie nie było. Muszę szukać dalej [emoji23][emoji23][emoji23].
A wiesz dlaczego się bałam żyrandola? Bo jak mi mój bystry mąż go kiedyś zamontował to cały był pod prądem [emoji33][emoji33][emoji33]. I on to później przez przypadek się skapnął[emoji33]. Potem się śmiał, że mógł nie naprawiać [emoji41].
A kiedyś mieliśmy pod prądem wodę w kranie w łazience [emoji41]. I jakoś jak ręce myliśmy to nas dłonie szczypały, a że była zima to myśleliśmy że to od mrozu [emoji23]. Ale zaczęło bardziej szczypać to się mężu skapnął że coś jest nie tak [emoji23]. Masakra, co nie?
Co no ... Masakra 😂 😂 😂 fajnie sie chyba razem dobraliscie ;)

Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam✌ 😉
Ja chodzę na akupunkturę i pije wstrętne chińskie zioła 🤮. Aku mam i na regulacje cyklu i na endomende . Zobaczymy czy przyniesie jakiś skutek ☺️ A na jajca od 2 mies dhea eljot - z polecenia dziewczyn na forum 😘

Link do tego zestawu dzień /noc... wszystkie maja dobre składy i napewno nie zaszkodzą. Chyba, ze ktoś ma Przeciwskazania i nie może stosować np zen szen.
A dla siebie jakie suply masz ? Bo ja łykam ok 20 tabsow dziennie i już mi się 🤮nimi chce .. wolałbym 2 tabsy i nara 😁🤪
Najlepiej jeśli da się suplementy podawać domiesciowo lub dozylnie (we wlewie) bo dużo lepsze wchłanianie ale to jest upierdliwe i nie każdy ma możliwość.. Ja domiesniowo daje radę tylko ubichinon i selen (po 2 ampułki na tydzień) proszek z kapsułek maca root, ubichinonu i Coneptive Femme (tam jest cały kompleks B i kilka innych minerałów) dodaje rano do owsianki lub maślanki więc mniej obciąża żołądek bo całej tabsow nie lykam a reszta to tabsy...

reklama
Do góry