reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A możesz wysłać link gdzie jest podany skład? Suplementy sama możesz sobie dobrac jeśli się do stymulacji przygotowujesz żeby jakość oocytow była trochę lepsza i nie przepłacać za produkty w których głównie za marketing się płaci. Ja po miesiącu z Profertilu zrezygnowałam bo w tej samej cenie mam suplementy na dłuższy okres plus w zastrzykach lepiej wchlaniajace się. Mój pozostał przy Profertilu 2 x dziennie bo woli jedna kapsulke niż się bawić w różne tak jak ja
Kurcze a ja tak jade na tym profetrilu juz nawet nie wiem ktory miesiac. Wlasnie sie zoreintowalam ze 10 tab mi zostalo ;) Masz racje ale ja tez jakos lyknac ta jedna bo ii tak juz mam tyle do lykania a jeszcze cos tam dojdzie ze mi sie poprostu nie chce tego rozdrabniac ;)

reklama
Jeśli chodzi o zioła to popieram w 100% one prędzej pomogą niż suple. Poza tym duolife to tak naprawdę piramida finansowa a ich produkty to sprawa drugorzędną. Miałam styczność z ta firma wiec wiem. Fakt ze suple maja „ teoretycznie” dobry skład bo suple nie są badane tam jak leki i mogą na opakowaniu napisać co chcą a wewnątrz może być cukier puder... wybacz nie chce być okrutna wiem ze chciałabyś uwierzyć ze istnieje tabletka która mogłaby nam pomoc ale jeśli chodzi o poprawę nasienia to zdrowa dieta i ruch plus witaminy pomogą na pewno ale same suple raczej nie. Poza tym każdy lekarz powie ci jeśli będzie uczciwy ze poprawa nasienia po suplementach wacha się w okolicy 3% a pozostali mężczyźni nie zareagują. Niemniej uważam ze jeśli możesz sobie pozwolić na te suple to je zażywaj bo być może poprawia twoje samopoczucie a to jest bardzo ważne w naszej walce o dzidzie ❤️❤️
Myślisz , ze nie ma faktycznie kontroli nad składem i jakością ? Myślisz , ze ryzykowali by , że np konkurencja lub jakaś fundacja konsumentów sprawdzi takie rzeczy i gow.. wypłynie ?! Nie wydaje mi się . Ze piramida , to faktycznie tak to wyglada . I pewnie niezły maja na tym biznes . Jak całe farmakologiczne monstrum .. Muszę się bardziej zagłębić w jakieś fora i popytam znajomych 😘

No to na poprawę humoru ci opowiem jak dziś myłam żyrandol.... Weszłam na ławę i na dziada patrzę, jest taki z kryształkami i ujebany w trzy piz...dy, dotknęłam go przez ścierkę - jest ok, nie kopie mnie[emoji1]. Potem dotknęłam jednym paluszkiem i stwierdziłam że tym razem zamachu na moje życie nie było. Muszę szukać dalej [emoji23][emoji23][emoji23].
A wiesz dlaczego się bałam żyrandola? Bo jak mi mój bystry mąż go kiedyś zamontował to cały był pod prądem [emoji33][emoji33][emoji33]. I on to później przez przypadek się skapnął[emoji33]. Potem się śmiał, że mógł nie naprawiać [emoji41].
A kiedyś mieliśmy pod prądem wodę w kranie w łazience [emoji41]. I jakoś jak ręce myliśmy to nas dłonie szczypały, a że była zima to myśleliśmy że to od mrozu [emoji23]. Ale zaczęło bardziej szczypać to się mężu skapnął że coś jest nie tak [emoji23]. Masakra, co nie?
Co no ... Masakra 😂 😂 😂 fajnie sie chyba razem dobraliscie ;)

Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam✌ 😉
Ja chodzę na akupunkturę i pije wstrętne chińskie zioła 🤮. Aku mam i na regulacje cyklu i na endomende . Zobaczymy czy przyniesie jakiś skutek ☺️ A na jajca od 2 mies dhea eljot - z polecenia dziewczyn na forum 😘

Link do tego zestawu dzień /noc... wszystkie maja dobre składy i napewno nie zaszkodzą. Chyba, ze ktoś ma Przeciwskazania i nie może stosować np zen szen.
A dla siebie jakie suply masz ? Bo ja łykam ok 20 tabsow dziennie i już mi się 🤮nimi chce .. wolałbym 2 tabsy i nara 😁🤪
Najlepiej jeśli da się suplementy podawać domiesciowo lub dozylnie (we wlewie) bo dużo lepsze wchłanianie ale to jest upierdliwe i nie każdy ma możliwość.. Ja domiesniowo daje radę tylko ubichinon i selen (po 2 ampułki na tydzień) proszek z kapsułek maca root, ubichinonu i Coneptive Femme (tam jest cały kompleks B i kilka innych minerałów) dodaje rano do owsianki lub maślanki więc mniej obciąża żołądek bo całej tabsow nie lykam a reszta to tabsy...

reklama
Do góry