reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ale sie dzisiaj zdenerwowalam !!!! Az mi wstyd o tym napisac ale komus musze to komu jak nie wam ;( Dzisiaj przylapalam Łukasza na mastur......cji :o :o :o A on zamiast sie speszyc albo cokolwiek to banan na buzi i jeszcze mi mowi NO CHODZ DO MNIE :szok::szok:🥵 ale mi wstyd za niego !!! Ale faceci to robia tez sami prawda? Ja juz nie wiem jak mam go kontrolowac. wiedzialam ze on jest nie wyzyty ale kurcze teraz chyba musi miec abstynencje seksualną tak? Ile dni przed oddaniem nasienia? Najgorsze jest to ze w moim przypadku nie wiadomo kiedy bedzie punkcja bo moze byc z dnia na dzien 😢😢😢😭😭😭😭
Robią, nic się nie martw myśle ze doskonale wie o terminie abstynencji i ze da sobie spokoj!! Pogadaj z nim a jak nie poskutkuje to napisz karteczki w każdym miejscu w domu ze liczysz na niego albo nie zawiedź mnie albo coś w stylu widzę Cię - może to tak do końca nie najmądrzejszy sposób ale ja pewnie bym tak zrobiła ☺️

Myj ręce często mydłem niemalym woda to niezastąpione.Jesli martwisz się brakiem czegokolwiek to kup co najważniejsze.Ja jestem z tych osób co jednak nie panikuja ale i nie bagatelizuja.Zapasow nie robię żyje normalnie ale większa uwagę skupiam na higienie rak
Staram sie czesto myc rece. Tak mysle ze dzis podjade na jakies extra zakupy co moga sie przydac w razie czego. Ach zawsze cos😕

Jak długo klinika ma Cię jeszcze prowadzić? Ja mam następną wizytę u nich 16marca jeszcze i nie wiem właśnie czy ostatnią czy będzie to chciała utrzymać do końca 1 trymestru.[emoji848]
Nie mam pojęcia.. Wiem,ze inny lekarz z kliniki prowadzi tylko do 12 tyg. Jak będzie u nas wszystko dobrze to też bym wolała sie tutaj przenieść bo prawie 300 km to daleko i do tego drogo jeździć na wizyty. Zobaczymy co teraz mi powie.

Kochana jestem ciekawa ci Ci odpisze bo ja jak ANA wyjdzie ujemnie to słabsza immunosupresja a jak + to silniejsza. A dodatkowo słucham jeszcze telewizji i wzmożony nadzór jest na granicy a ja podchodzę w Czechach !!! Kurczę już 16 przypadków a będzie bardzo dużo !!! Napisz od razu jęk Ci odpisze!
Mi właśnie kolezanka napisala,ze w naszej miescinie kobieta z dzieckiem jechała tym autobusem z Niemiec. I teraz cała rodzina ma kwarantanne... robi się cudownie.

Nie mam pojęcia.. Wiem,ze inny lekarz z kliniki prowadzi tylko do 12 tyg. Jak będzie u nas wszystko dobrze to też bym wolała sie tutaj przenieść bo prawie 300 km to daleko i do tego drogo jeździć na wizyty. Zobaczymy co teraz mi powie.

No mój M. też się mnie pyta do kiedy chce jeździć na wizyty do kliniki bo to 200 km i 250 zł wizyta i pani doktor tylko w tygodniu przyjmuje a on ma problem z urlopem a wiadomo - raz, że taki kawał mnie samej samochodem nie chce puścić a dwa też chce widzieć rozwój Kropka. I mówię mu, że przynajmniej do odstawienia tabletek i czopków.

A wtedy się wybieracie do swojego gina czy do jakiegoś z polecenia czy jak? Bo kurka moja gin przyjmuje 50 km ode mnie i pracuje w szpitalu 60 km ode mnie, a jak zacznę rodzic to trochę daleko jechać (tak, wiem, to jeszcze 8 miesięcy ale na to też trzeba brać współczynnik przy wyborze lekarza prowadzącego).

No mój M. też się mnie pyta do kiedy chce jeździć na wizyty do kliniki bo to 200 km i 250 zł wizyta i pani doktor tylko w tygodniu przyjmuje a on ma problem z urlopem a wiadomo - raz, że taki kawał mnie samej samochodem nie chce puścić a dwa też chce widzieć rozwój Kropka. I mówię mu, że przynajmniej do odstawienia tabletek i czopków.

A wtedy się wybieracie do swojego gina czy do jakiegoś z polecenia czy jak? Bo kurka moja gin przyjmuje 50 km ode mnie i pracuje w szpitalu 60 km ode mnie, a jak zacznę rodzic to trochę daleko jechać (tak, wiem, to jeszcze 8 miesięcy ale na to też trzeba brać współczynnik przy wyborze lekarza prowadzącego).
U mnie wizyta serduszkowa jest ostatnia w klinice jesli wszytsko jest ok. U mnie byla hiperka wiec po serduszku bylam jeszcze 2 razy tydzien po tygodniu sprawdzac stan jajnikow. W 9tc juz moja gin, moj najbardziej zaufany lekarz na swiecie, na szczescie blisko domu. Ja do szpitala mam jakies 25km autostrada. Czasami to jest 20min, ale jak jest korek czyli srednio raz dziennie to mozna stac i 2h. Ale szpital ma dobre opinie, juz tam rodzilam i bylam bardzo zadowolona wiec nie zmienie chocby nie wiem co.

reklama
Widzę Cię [emoji8] Co to za podśmiechujki, co[emoji12]
Jak po imprezie? Fajnie było?
Czytam co tutaj się działo jak mnie nie było 😁, wyobraziłam sobie Ciebie jak jedziesz tak ubrana do kliniki 😂😂😂 😘
Impreza super, niestety nie zrobiłam żadnych fotek, tyle gadałam z każdym, ze zapomniałam 🙈😹
Miałam tyle obmyślonych scenariuszy jak tu pocisne jak ktoś o dziecko zapyta, a nikt nie zapytał nawet 🤣 a ja taka przygotowana byłam 😛

Do góry