U mnie chmury i deszcz ma padać [emoji49]. Znów klamka na drzwiach wyda się atrakcyjna [emoji23]No ja pierdo.....le ten moj mnie znowu wola!!!! Co znowu!!!!!??????????? Wiecznie mi przeszkadza[emoji23][emoji23][emoji23] NAwet sobie popisac nie mozna NOOOOO @fredka84 tyle razy cie prosilam zebys mu cos powiedziala
Czy u was tez tak ślicznie słoneczko pięknie NAPIER......LA ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Oka tylko sie nie spoznij ❤ Ja przyjde w obcasach, poznasz mnie po szerokej szczenieOjjj, jeszcze mi życie miłe, nie chcę jego karty [emoji33][emoji33][emoji33]. Jakieś lumpy kupię, w sumie nic konkretnego - co wpadnie w oko i nie będzie kosztowało milion monet [emoji41].
To jesteśmy ugadane, czekam na ciebie w piątek o 15-tej w Szczecinie na przystanku - będę ubrana jak ze zdjęcia co wczoraj wstawiłam [emoji41]
Oka tylko sie nie spoznij ❤ Ja przyjde w obcasach, poznasz mnie po szerokej szczenie
Szerokie szczeny są fajne uśmiech od 7 do 7 zawsze rozpromienia dzień
Gorzej jak zaczną krzyczeć, wtedy strach się nie bać
bazylia128
Ja raczej rzadko krzycze ale za to smiech mam głośnySzerokie szczeny są fajne uśmiech od 7 do 7 zawsze rozpromienia dzień
Gorzej jak zaczną krzyczeć, wtedy strach się nie bać
Tasza
Kciuki za przyrost[emoji3] u kogo się leczysz w invimedzie?Krew oddana. Trzymajcie kciuki za baaaardzo konkretny przyrost lub totalne "0", bo ostatnia rzecz jaka mi teraz jest potrzebna to jakaś ciąża pozamaciczna puste jajo...
Ja raczej rzadko krzycze ale za to smiech mam głośny
No i dobrze! Ja mam taki śmiech że się wszyscy ze mnie śmieją a nie z sytuacji/żartu. Jak już zacznę się śmiać to mąż jeszcze mnie specjalnie rozśmiesza. W całym domu mnie słychać
Tasza
Jak długo klinika ma Cię jeszcze prowadzić? Ja mam następną wizytę u nich 16marca jeszcze i nie wiem właśnie czy ostatnią czy będzie to chciała utrzymać do końca 1 trymestru.[emoji848]Ja czuję się średnio. Ciągle mnie mdli o pobolewa żołądek no i ciagle jednak mam plamienia. Nie tak dużo jak na początku, ale są. Wizytę w Gamecie mam w środę. Zobaczymy co słychać u fasolki. Ostatnie usg mialam w zeszłym tygodniu we wtorek i wszystko było ok. Krwiak tez był widoczny. Zobaczymy co doktor wymyśli.
reklama
nieagatka
No nie wiem czego się wstydzisz... Pokaż, no pokaż, @bazylia128 jest ciekawa [emoji23][emoji23][emoji23]
Pokaz bo tak naprawde to @fredka84 chce zobaczyc i na mnie żeruje I to ona nie ciagle podpuszcza bo wie ze mam do niej słabosc
Dzizas z kim ja musze pracowac? [emoji2358][emoji85][emoji16]A byśmy się kuźwa zdziwiły jak by przyszło zdjęcie tyłka @nieagatka[emoji23]
Moja wewnetrzna zylka jest w glowie zboczuchy jedne i jak zaczyna napieprzac to chyba ja widac na zewnatrz, a na pewno slychac, bo jej drganiu zazwyczaj towarzysza niecenzuralne slowa [emoji16][emoji23]
Zdjecie tylka innym razem [emoji38]
Podziel się: