reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No ja pierdo.....le ten moj mnie znowu wola!!!! Co znowu!!!!!??????????? Wiecznie mi przeszkadza[emoji23][emoji23][emoji23] NAwet sobie popisac nie mozna NOOOOO @fredka84 tyle razy cie prosilam zebys mu cos powiedziala ;)
Czy u was tez tak ślicznie słoneczko pięknie NAPIER......LA ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
U mnie chmury i deszcz ma padać [emoji49]. Znów klamka na drzwiach wyda się atrakcyjna [emoji23]

reklama
Ojjj, jeszcze mi życie miłe, nie chcę jego karty [emoji33][emoji33][emoji33]. Jakieś lumpy kupię, w sumie nic konkretnego - co wpadnie w oko i nie będzie kosztowało milion monet [emoji41].
To jesteśmy ugadane, czekam na ciebie w piątek o 15-tej w Szczecinie na przystanku - będę ubrana jak ze zdjęcia co wczoraj wstawiłam [emoji41]
Oka tylko sie nie spoznij ❤ Ja przyjde w obcasach, poznasz mnie po szerokej szczenie ;)

Ja czuję się średnio. Ciągle mnie mdli o pobolewa żołądek no i ciagle jednak mam plamienia. Nie tak dużo jak na początku, ale są. Wizytę w Gamecie mam w środę. Zobaczymy co słychać u fasolki. Ostatnie usg mialam w zeszłym tygodniu we wtorek i wszystko było ok. Krwiak tez był widoczny. Zobaczymy co doktor wymyśli.
Jak długo klinika ma Cię jeszcze prowadzić? Ja mam następną wizytę u nich 16marca jeszcze i nie wiem właśnie czy ostatnią czy będzie to chciała utrzymać do końca 1 trymestru.[emoji848]

Screenshot_2020-03-09-12-56-24.png

Heheszki 🤪

reklama
No nie wiem czego się wstydzisz... Pokaż, no pokaż, @bazylia128 jest ciekawa [emoji23][emoji23][emoji23]
Pokaz bo tak naprawde to @fredka84 chce zobaczyc i na mnie żeruje ;) I to ona nie ciagle podpuszcza bo wie ze mam do niej słabosc ;)
A byśmy się kuźwa zdziwiły jak by przyszło zdjęcie tyłka @nieagatka[emoji23]
Dzizas z kim ja musze pracowac? [emoji2358][emoji85][emoji16]
Moja wewnetrzna zylka jest w glowie zboczuchy jedne i jak zaczyna napieprzac to chyba ja widac na zewnatrz, a na pewno slychac, bo jej drganiu zazwyczaj towarzysza niecenzuralne slowa [emoji16][emoji23]
Zdjecie tylka innym razem [emoji38]

Do góry