Nie miałaś nigdy heparyny? Ja mojego lekarza wyprosilam przy 3cim transferze o przepisanie heparyny 0.4 choć te badania jakie mi wtedy zlecono wyszły w normie, wtedy się udało choć chyba to nie było wyłącznie dzięki heparynie.. może trochę się do tego przyczyniła..
No widzisz racja z tą ilością jajek..że dużo jest często kosztem jakości, madrze mówi Twój doktor. Wiesz ja jestem dziwnym przypadkiem bo ponad 7 lat temu też miałam obniżone amh a jajek wcale mało nie miałam i prawie wszystkie wtedy się zapladnialy te dojrzałe.. Przy ostatniej 23 co uważam było przesada ale 5 zarodków dużo lepszej jakości więc tu mogło przyczynić się nasienie bo wprowadzili FAMSI.. Czy pójdziesz do crio miesiąc po stymulacji? Jak będzie Cię stymulowal ostrożnie to myślę że będziesz mieć naprawdę ładne wyniki stymulacji...
Ja dhea po miesiącu zmniejszyłam do 2 x 25mg, przez miesiąc urosło z 200 tuż ponad normę do 360 i już się przestraszyłam że lekarz karze mi odstawić a on aby dalej 2 dziennie brać bo poziom dhea ponad normę nieco może nam pomóc przy stymulacji...co rusz to się człowiek czegoś nowego dowiaduję.. Ja pierwszy zastrzyk 4 kwietnia wtedy od rana będzie w Polsce i musimy się do punkcji maksymalnie wyrobić do 18 kwietnia bo musimy wracać.. Do będzie 15 dni więc mam nadzieję że wystarczy... Ja z uwagi na amh zaczynam od 300 dawek.. Także będę składać wielkanocne jaja, albo jajo, albo w najgorszym wypadku wydmuszki
Życzę Ci owocnej procedury