reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Poza tym przeciez sa nasze dziewczynki z Gameta Gdynia. @Liliana87 @Czarna1985 i dziewczyny mialy sporo zarodkow... A przeciez to jest ten sam standard a Rzgow to tak naprawde centum sterowania ;) Jest jeszcze @Linaaa kochana co toba kieorwalo w zmianie kliniki na nasza?
Hej. Czytałam opinie, wiem że są jak du** każdy ma swoją ale bywają pomocne. Tak naprawdę złożyło się kilka czynników dojazd parking (w Warszawie to był koszmar) ceny wizyt. Mogliśmy zostać w invicta ale podnieśli ceny i trochę mieliśmy zastrzeżeń ale mają dobre labo. Czasem porostu trzeba coś zmienić 😉

reklama
I jeszcze jedno. Powiedzialyscie rodzinie o iv odrazu czy dopiero później..ja jakos nie moge sie zdobyc na rozmowę...
Z rodziny tylko wiedzą moi rodzice. Jestem jedynaczką. Bardzo nam kibicują, choć nie umieją wspierać w trudnych momentach...
No i mam takie wrażenie, że teraz przy drugim podejściu już trochę tak na to patrzą, że po co nam to wszystko, skoro już się raz udalo i mamy już dziecko...

Niewiem. Jestem w kropce. Szczerze mam parcie na ivf. Wyniki immuno będę 24 max. A wizytę do lekarza na 18.05. Dużo czasu. Trzeba jwszcze brać pod uwagę to jak się cykle z wizytami zbiegną Mam rozkminę . Tyle czekać?? Szczerze nie chcę już tyle czekam. A podchodzić do transferu bez zaleceń też słabo. Niewiem co robić
Czekaj ;) Warto cos zmienic i poglebic diagnoze ;) Tyle to nie jest duzo ;)

Dziewczyny, rade poproszę...
Co polecacie na zrosty ?
W żyłach babka mi dziś powiedziała pobierając krew ze zrost na zroscie że mam stosować jakąś maść rozgrzewająca czy coś.
Nie mam bladego pojęcia co z nimi zrobić.
Po ostatnim badaniu i codziennym kuciu tak mi wyszło i jest ręce sine A jak dotykam to centralnie same kropki czuje.
Masc z borowiny ;)

Dziewczyny, rade poproszę...
Co polecacie na zrosty ?
W żyłach babka mi dziś powiedziała pobierając krew ze zrost na zroscie że mam stosować jakąś maść rozgrzewająca czy coś.
Nie mam bladego pojęcia co z nimi zrobić.
Po ostatnim badaniu i codziennym kuciu tak mi wyszło i jest ręce sine A jak dotykam to centralnie same kropki czuje.
Zaraz mi sie nasuwa ze powinnas tez zrobic zespol antykardiolipinowy. Dopilnuj zeby ci od jutra przypisali heparyne jesli jej nie mials wczesnie ;)

Tak ze zabwane ja nigdy nikomu nie daje Grrr a sama ich juz dostalam chyba z 15 😂 😂 😂 😂 😂 😂 Doskonale cie rozumiem ja juz tez watpie we wszystko co bylo dla mnie zrozumiale ;) Najgorsze ze wlasnie w panice czlowiek zaczyna watpic i szalec ;) A co do przeciagania to polecam bez wzgledu czy jestes w ciazy czy nie ale jest baaardzzzo bardzo zdrowe ;)
Zawsze jak sie przeciagalam to skurcze łydki mnie łapały hahaha wiec dosyc bolesne mam wspomnienia😁

reklama
Do góry