Nie wiem jak tu sie nie stresować... Stary mnie zjebał że za wcześnie zrobiłam...Dokładnie!!! I staraj się nie stresować!!!
reklama
Dzięki, trzymaj. A raczej modl się i to na kolanach bo to raczej bedzie cud jesli cos sensownie ruszyNie mialam nigdy bety innej niż 0 przy porażkach. Jak już beta byla wieksza niż 0.1 to się udawało. Przynajmniej jak na razie.
Będę myśleć o Tobie przez cały weekend i nie puszczam kciuków
Ktoś do cholery musi tu być tym przypadkiem od późnej implantacji skoro to aż 5% osób jest. Bardzo bym chciała, żebyś to była Ty
A jak nie, to w poniedziałek pomozemy Ci obmyślić nowy plan
Ruda08
Fanka BB :)
Rozumiem endometrioza ale mało tych komórek . Przy ostatniej stymulacji miałam 1,78 a miałam 10 komórek. No ale może ta endomenda tak pogarsza wynik ;(Ja poczytalam w jej postach bo mi się tak smutno zrobilo, a nie chcialam jej teraz pytać
@olinka321, popraw mnie jeśli coś zle sprawdziłam amh ok 1.7, endomenda 4stopnia, słabe nasienie. Bardzo trudna sytuacja. A dziewczyna ma niecałe 30 lat...
No i ta kasa. Przecież 3 procedury to fortuna jest. Skąd wziąć kasę na czwartą?
Jedno jest pewne, @Dakita30 słusznie wg mnie mówi, ze trzeba uderzać do Novum. Tylko tam tanio nie jest.
Waleczna36
Dzwoniłam do szpitala bo nie wytrzymałam. Wyobraźcie sobie że insulina będzie jutro jak na złość jutro zabieg i jutro wynik.
Gorzej być nie może, nie wiem czy się zlosicic czy płakać bo i tak wpływu na nic już nie mam
Gorzej być nie może, nie wiem czy się zlosicic czy płakać bo i tak wpływu na nic już nie mam
Liliana87
Mi jest się ciezko odnieść do stymulacji ponieważ mialam tylko jedna. Moje ostatnie AMH wynosiło 4.83. Jajowody mialam drożne. Przy laparoskopii (w czerwcu 2018) usunęli ogniska endometriozy. W listopadzie 2019 przy histeroskopii również usunęli ogniska endometeoizy. Mialam stwierdzona mala IO i trombofilie. Nasienie meza dobra. Przebylam jedna, pęknięta ciaze pozamaciczna. Nigdy nie miałam stwierdzonych poronien. Po laparoskopii moja zmora okazały się niepekajace miesiac w miesiac pęcherzyki, które robiły się torbielami. Czy bylam stymulowana czy nie. Dwie inseminacje nieudane i dwa transfery beta 0. Stymulowano mnie 8 dni i przyjmowalam Fostimon, Menopur, Cetrotide A dwa dni przed punkcje dostalam Ovitrelle plis 2 Gonapeptyle. Pobrano mi w rezultacie 12 Jajeczek z czego 9 bylo dojrzałych. 6 poddali zapłodnieniu natomiast 3 zaprosili od razu. Z 6 uzyskaliśmy 4 blastki AA. Jedna w ogole nie podjęła próby zapłodnienia A jedna padła po drodze- nie wiem w której dobie. Lekarz skomentował stymulacje "bez szalu" jak na moje wyniki, ponieważ celowal w 6. Ale 4 na 6 to i tak chyba nie najgorzej. Ciagle powtarzał "jesteśmy ciagle w jednej procedurze ". Co do kliniki i lekarza nie mogę powiedzieć złego słowa. Przy każdym transferze cos zmieniał, dokładal. Nie wiem jak było u Olci. Jak wyglądały kolejne procedury, czy cos zmieniali, ale u Ciebie sama widzisz,ze duzo zmienia by teraz było jeszcze lepiej. I tak powinno być w każdej klinice.Poza tym przeciez sa nasze dziewczynki z Gameta Gdynia. @Liliana87 @Czarna1985 i dziewczyny mialy sporo zarodkow... A przeciez to jest ten sam standard a Rzgow to tak naprawde centum sterowania Jest jeszcze @Linaaa kochana co toba kieorwalo w zmianie kliniki na nasza?
Liliana87
Wiem,ze to nie jest proste.. przynajmniej widzisz,ze cos się dzieje prawda? Ciężkie teraz dwa dni przed Wami, ale musicie wierzyć w swojego Kropusia! Kto jak nie Wy? Wiadomo, jeszcze my , ale Wy musicie! Powiedz staremu zeby nie krzyczał, bo sraczki dostaniesz [emoji23]Nie wiem jak tu sie nie stresować... Stary mnie zjebał że za wcześnie zrobiłam...
bazylia128
@Tasza sie chyba tam leczyla ale je nie znam tej kliniki...Invimed Wro
Liliana87
Właśnie, nie masz wpływu teraz tylko chill[emoji110][emoji110][emoji110]Dzwoniłam do szpitala bo nie wytrzymałam. Wyobraźcie sobie że insulina będzie jutro [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787] jak na złość jutro zabieg i jutro wynik.
Gorzej być nie może, nie wiem czy się zlosicic czy płakać bo i tak wpływu na nic już nie mam [emoji4]
reklama
bazylia128
Odpusc juz to. Co ma byc to bedzieDzwoniłam do szpitala bo nie wytrzymałam. Wyobraźcie sobie że insulina będzie jutro jak na złość jutro zabieg i jutro wynik.
Podziel się: