reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tego odliczania ile dokladnie po transferze to nie nazwalabym ludzeniem się, tylko racjonalnym podejściem. Bo przecież nie chodzi o kartkę w kalendarzu tylko o doby.
To ostatnia blastka, skoro rozważałaś nową klinikę? Jeśli tak to na bank bym powtarzała.
Tak zrobię ale wiesz sama co byś myślała na moim miejscu... No nic. Jakos przetrwac weekend. Tak, to byl ostatni zarodek.

Mialam bakterie, przez ponad miesiac nie jadlam, mialam ciagle biegunki i takie tam. Kazdy kalkulator wagi w ciazy pokazuje, ze powinnam wazyc przynajmniej ok 3kg wiecej wiec spoko - u Ciebie jest ok.
A wiesz, że w ciąży pojawiają się różne nietolerancje pokarmowe? Może jakies żarcie to wróg. Masz pomysł po czym Ci niedobrze. Jak będziesz miała aktywny stan zapalny to nie wiem czy nie ma ryzyka że przejdzie to na dzidziusia.

Sama jestem w szoku. ale @olinka321 nie odpisala mi u kogo sie leczy. Zreszta jakie to ma teraz znaczenie... Gameta Rzgów labolatorium jedno z lepszych w Pl... Wiec mysle ze tu chyba duze znaczenia ma parametry dziewczyny. Nic nie wiemy jakie AMH, jakie nasienie co jest przeszkoda w poczeciu naturalnym, jakie BMI, przebyte choroby ?
Ja poczytalam w jej postach bo mi się tak smutno zrobilo, a nie chcialam jej teraz pytać
@olinka321, popraw mnie jeśli coś zle sprawdziłam amh ok 1.7, endomenda 4stopnia, słabe nasienie. Bardzo trudna sytuacja. A dziewczyna ma niecałe 30 lat...
No i ta kasa. Przecież 3 procedury to fortuna jest. Skąd wziąć kasę na czwartą?
Jedno jest pewne, @Dakita30 słusznie wg mnie mówi, ze trzeba uderzać do Novum. Tylko tam tanio nie jest.

A wiesz, że w ciąży pojawiają się różne nietolerancje pokarmowe? Może jakies żarcie to wróg. Masz pomysł po czym Ci niedobrze. Jak będziesz miała aktywny stan zapalny to nie wiem czy nie ma ryzyka że przejdzie to na dzidziusia.
Nie no, ja mam wyniki badan, zlapalam pasozyta, antybiotyk juz go wyeliminowal i zaczynam wracac do swiata zywych :)

Tak zrobię ale wiesz sama co byś myślała na moim miejscu... No nic. Jakos przetrwac weekend. Tak, to byl ostatni zarodek.
Nie mialam nigdy bety innej niż 0 przy porażkach. Jak już beta byla wieksza niż 0.1 to się udawało. Przynajmniej jak na razie.
Będę myśleć o Tobie przez cały weekend i nie puszczam kciuków ✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Ktoś do cholery musi tu być tym przypadkiem od późnej implantacji skoro to aż 5% osób jest. Bardzo bym chciała, żebyś to była Ty😘
A jak nie, to w poniedziałek pomozemy Ci obmyślić nowy plan😘

reklama

Załączniki

• 20200306_155857.jpg
    20200306_155857.jpg
    1 023,5 KB · Wyświetleń: 43
Do góry