reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jprdl ja przy takim wzroscie normalnie waze 10kg wiecej [emoji85][emoji2358][emoji24] O obwodzie w pasie wogole pisac nie bede, bo musialabym idc sie pochlastac [emoji38][emoji38]
Nienawidze Cie [emoji23][emoji16][emoji12]
Spoko, mi wszyscy mówią że dużo schudłam i mam super figurę. No to w głowie jakieś 55-56kg mi się ubzdurało... No i co, poszlam na te ****** badania okresowe we wtorek, pielegniarka pyta ile wzrostu, mówię 164,pyta o wagę a ja w śmiech bo mówię ze nie ważyłam się od ponad roku. No to wskazala mi wage, wlazlam w ubraniu ale bez butów... No i co? 59...

Spoko, mi wszyscy mówią że dużo schudłam i mam super figurę. No to w głowie jakieś 55-56kg mi się ubzdurało... No i co, poszlam na te ****** badania okresowe we wtorek, pielegniarka pyta ile wzrostu, mówię 164,pyta o wagę a ja w śmiech bo mówię ze nie ważyłam się od ponad roku. No to wskazala mi wage, wlazlam w ubraniu ale bez butów... No i co? 59...
Ja przy tym wzroście ważę 61-62 ale mój mózg po prostu dużo waży [emoji41]

To zle? Ja tyle ostatnio to chyba w dniu slubu wazylam czyli bagatelka 8 lat temu. 60kg to takie moje marzenie nieosiaglne, pewnie dlatego ze nic nigdy z moja waga nie robie. Dieta to moj wrog [emoji16]
Jesli dobrze sie czujesz to olac wage. Suka klamie [emoji23][emoji38]

To zle? Ja tyle ostatnio to chyba w dniu slubu wazylam czyli bagatelka 8 lat temu. 60kg to takie moje marzenie nieosiaglne, pewnie dlatego ze nic nigdy z moja waga nie robie. Dieta to moj wrog [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba musiałabym się ostro naćpać żebym miała tak dobre nastawienie

Tym bardziej Ci życzę żebyś się pozytywnie zaskoczyła. Ja w duchu cała stymulacje powtarzałam, że to bez sensu bo i tak się nie uda ale skoro mój kochany Mąż się tak uparł to do pierwszej porażki dam radę. I widzisz ? Powinnam Go na rękach nosić 😍 i takiego samego szoku Ci życzę jak mój ogromny szok 😀

Jprdl ja przy takim wzroscie normalnie waze 10kg wiecej [emoji85][emoji2358][emoji24] O obwodzie w pasie wogole pisac nie bede, bo musialabym idc sie pochlastac [emoji38][emoji38]
Nienawidze Cie [emoji23][emoji16][emoji12]

Hahahaha 😂😂😂😂 witam w klubie 😂😂

Ja ostatnio po stymulacji tak przywaliłam, że myślałam że wagę przez okno wyrzucę 😂 mam 164 cm i ostatnio po stymulacji 68 kg 😲

reklama
Nie, no może nie źle, ale tyle to ważyłam 2 lata temu na początku ciąży. A teraz jakoś tak mam wrażenie, że lepiej wyglądam, więc albo to tylko wrażenie, albo kg się inaczej rozlokowały, albo faktycznie suka kłamie 😂

Do góry