Przezorny zawsze zabezpieczony [emoji23]. Ile będziesz sobie dawkować?Ja juz wykupilam encorton poszlam specjalnie do rodzinnego bo zaraz po punkcji iokresie zapodam sobie Takze juz jestem przygotowana
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
waga 56,5, tlia64 zobaczymy ile urosne bo ja szybko reaguje na takie lekiMożesz się chwalić
bazylia128
pomysle na razie jestem skupiona na stymulacji i oby do punkcji, kupilam juz tez takie super mydlo szare wiec skonczyly sie plyny do kapieli ;(Przezorny zawsze zabezpieczony [emoji23]. Ile będziesz sobie dawkować?
Weeeeez się wypchaj chudzielcuwaga 56,5, tlia64 zobaczymy ile urosne bo ja szybko reaguje na takie leki
Liliana87
Właśnie [emoji39]Weeeeez się wypchaj chudzielcu [emoji49][emoji1787][emoji8]
Tasza
Może i racja. Chociaż jak się tak nawpieprzam na zapas to nie wiem kiedy ja to zgubię jeśli nie będę mogła karmić. Nie wiem czy mam odwagę nie brać leków.Nie chcialabys, wierz mi. Ja w pierwszej ciszy pochlanialam tony slodyczy, super sie czulam, efekt +18kg.
Teraz ciagle mi cos dolega, nie moge jesc, nie mam apetytu, czuje sie naprawde slabo, 26tc +3kg. I co? Wolalam byc gruba i cieszyc sie ciaza niz przytyc malo a czuc sie tak shitowo.
A ja w całym swoim doświadczeniu życiowym plus zdrowiu dorobiłam się dużej ilości luźnej skóry i powiem Ci że mega mnie to frustruje jak na siebie patrzę plus szansa na te kg do kupy i człowiek chodzi sfrustrowany...
No i mam nadzieję, że będę mogła rodzić naturalnie. W terminie minęłoby 21mcy od poprzedniego porodu cc a ja po nim czułam się mega tragicznie.
Tasza
Dokladnie. Ja tyle ważyłam w liceumWeeeeez się wypchaj chudzielcu
bazylia128
Jem sporo ale rroche innaczej wolala bym sie nawpychac jak juz bede w ciazy. Teraz do stymulacji podchodze zupelnie innaczej. Ide na calosc. Nie ma ze boli, bede biegac nawet ze spuchnietymi jajkami tak mi lekarz kazal Bez komprmisow. Mam ZADANIE DO WYKONANIA i tego sie trzymamWeeeeez się wypchaj chudzielcu
reklama
bazylia128
Ja ma wzrost 164 w dowodzie a naprawde 163 wiec wcale nie wygladam na chudzielca. Widzialas mnie na zdjeciach ale miesnie tez robia swojeDokladnie. Ja tyle ważyłam w liceum
Podziel się: