reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jem sporo ;) ale rroche innaczej ;) wolala bym sie nawpychac jak juz bede w ciazy. Teraz do stymulacji podchodze zupelnie innaczej. Ide na calosc. Nie ma ze boli, bede biegac nawet ze spuchnietymi jajkami tak mi lekarz kazal ;) Bez komprmisow. Mam ZADANIE DO WYKONANIA i tego sie trzymam ;)

I nie ma bata, że tym razem nie zostaniesz wynagrodzona za swój wysiłek, wiarę i każde małe i duże poświęcenie. A my wszystkie ściskamy kciuki z całych sił ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Bo do jasnej ciasnej musi w końcu słońce wyjść ! Ten rok MUSI być szczęśliwy dla wszystkich staraczków! 💪💪💪💪💪💪

reklama
I nie ma bata, że tym razem nie zostaniesz wynagrodzona za swój wysiłek, wiarę i każde małe i duże poświęcenie. A my wszystkie ściskamy kciuki z całych sił ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Bo do jasnej ciasnej musi w końcu słońce wyjść ! Ten rok MUSI być szczęśliwy dla wszystkich staraczków! 💪💪💪💪💪💪
POPIERAM KOCHANA ;) @fredka84 przeczytaj to i wmawiaj sobie to codziennie jak mantre ❤

Dzisiaj sesji dzień drugi[emoji3]

@fredka84 tu jest mnóstwo leków na niedociśnienie (czytaj:wkurwiające chwasty[emoji23][emoji23][emoji23]) już teraz prześmiewczo machają listkami i krzyczą do mnie HEEELLOOOOŁŁŁŁ[emoji23][emoji23][emoji23]

Sadek next time[emoji6]Zobacz załącznik 1088327Zobacz załącznik 1088328Zobacz załącznik 1088329Zobacz załącznik 1088330Zobacz załącznik 1088331
Jezuuuu, daj mi chociaż połowę tego terenu [emoji8][emoji8][emoji8]. Ale bym tam szalała [emoji12]. A jaka trawka zielona [emoji7].
Ja wczoraj popatrzyłam na swoją trawę to mnie krew zalała [emoji49][emoji49][emoji49]. No tak mi się mech jebnął że szok, grabilismy grabiami i całą taczkę zapełniliśmy z takiego malutkiego kawałka. Dziś już szukam wertykulatora do kupienia bo nie będę sobie żył wypruwać [emoji849]

Może i racja. Chociaż jak się tak nawpieprzam na zapas to nie wiem kiedy ja to zgubię jeśli nie będę mogła karmić. Nie wiem czy mam odwagę nie brać leków.
A ja w całym swoim doświadczeniu życiowym plus zdrowiu dorobiłam się dużej ilości luźnej skóry i powiem Ci że mega mnie to frustruje jak na siebie patrzę plus szansa na te kg do kupy i człowiek chodzi sfrustrowany...

No i mam nadzieję, że będę mogła rodzić naturalnie. W terminie minęłoby 21mcy od poprzedniego porodu cc a ja po nim czułam się mega tragicznie.
Moja gin dalaby Ci zgode na dn po takim czasie. Ja po cc czulam sie super i tersz tez juz wiem, ze chce cc.
A co do gubienia to hmmm, nie zeby straszyc czy cos, ale bedziesz miec niemowle i niespelna dwulatke, bunt i te sprawy przed Toba... Zgubisz [emoji16][emoji23] Jedz do woli [emoji38]

Ja ma wzrost 164 w dowodzie a naprawde 163 wiec wcale nie wygladam na chudzielca. Widzialas mnie na zdjeciach ale miesnie tez robia swoje ;)
Jprdl ja przy takim wzroscie normalnie waze 10kg wiecej [emoji85][emoji2358][emoji24] O obwodzie w pasie wogole pisac nie bede, bo musialabym idc sie pochlastac [emoji38][emoji38]
Nienawidze Cie [emoji23][emoji16][emoji12]

Dzisiaj sesji dzień drugi[emoji3]

@fredka84 tu jest mnóstwo leków na niedociśnienie (czytaj:wkurwiające chwasty[emoji23][emoji23][emoji23]) już teraz prześmiewczo machają listkami i krzyczą do mnie HEEELLOOOOŁŁŁŁ[emoji23][emoji23][emoji23]

Sadek next time[emoji6]Zobacz załącznik 1088327Zobacz załącznik 1088328Zobacz załącznik 1088329Zobacz załącznik 1088330Zobacz załącznik 1088331
No ja pierdzielę!!! Masz niezły majuntek ziemski😀😀😀No i fakt, trawka zielona jak w sezonie. Chyba ze to zdjęcie z lata, tylko dziecinkę ubrałaś w zimowe ciuchy dla niepoznaki☺️

reklama
Do góry